Altijd goede service en vriendelijk

De service was goed en snel, misschien iets te snel

De bestelling kwam aan met de beveiligingsknoppen er nog om. Nu moet de bestelling terug om dat eraf te laten halen. Verder erg blij met de snelle service en flexibiliteit dat mijn bestelling nog op tijd verstuurd werd!

Top zaak

Prachtig ruime en nette winkel. Goed geholpen en zeer ook snel mijn nieuwe scooter geleverd gekregen. Ik ben heel erg blj met mijn nieuwe scooter en met hun service. Ik blijf vaste klant een dikke pluim. voor deze zaak !

Vriendelijk & behulpzaam

Goede adviezen.

Een voorbeeld voor iedereen die goede service wil verlenen.

We worden altijd meer dan prima geholpen. Bereidwillig en de klant voorop. Fijne mensen, fijn bedrijf!

Echt Geweldig

Eerste keer dat we kwamen kijken, netjes ontvangen en gelijk zeer behulpzaam . Na de aanschaf van onze scooter, geweldige service en aflevering.

Vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Prettig geholpen goed en deskundig advies. Super mooi pand !!

Super service en professioneel advies

Door Henk en zijn team super enthousiast ontvangen, dat resulteerde in een weloverwogen aankoop. Een week later konden we onze Piaggio MP3 al ophalen. Duidelijke uitleg tijdens de aflevering en goede tips meegekregen.

Gedegen en betrouwbaar

Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Bij aanschaf gebruikte MP3 prima uitleg gehad van diverse personeelsleden. Kundige monteurs, mooi nieuw pand! En vriendelijke service qua verkoop van scooters/motoren door Henk en Erik. En voor accessoires Sasha. Kom snel weer terug!

Goed en vakkundig geholpen

Tot nu toe positief Goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe scooter.

Zeer goed.

Wordt je steeds zeer netjes behandeld

ik ben goed geholpen

de goederen die ik heb bestel zijn uitstekend

Zoals het zou moeten!

Motor laten stallen voor de winter, compleet met druppellader en brandstof additief. Motor opgehaald en ondanks de corona maatregelen heel persoonlijk geholpen. Motor hadden ze zelfs nog even nagelopen.

Vriendelijke verkoper en snelle aflevering

Motoveda zit midden in een verhuizing, de verkoper nam alle tijd voor het goede advies. De voorraad scooter is binnen een week geleverd !

Super service, geweldige mensen!

Kan niet beter

Het onmogelijke wordt bij MotoVeda mogelijk gemaakt

Snelle en uitstekende service. En uiteraard een nette prijs.

Vriendelijk personeel Goede service Goed overleg ivm prijs Alleen een min puntje is dat de aleen in de ochtend erop kan wachten en niet later op de dag. En dat het niet altijd wordt doorgegeven of genoteerd.

Goede.

Goed geen gelul goed geholpen.

Geweldige service

Altijd open voor feedback Denken met je mee Vriendelijk

Elke keer opnieuw weer uitmuntend geholpen

Vanaf mijn eerste bezoek aan Motoveda ben ik uitstekend geholpen. En dankzij hen rijd ik inmiddels op een fantastische Honda Africa Twin. In een heerlijk Revit motorpak met Revit laarzen en handschoenen. Ook bij vervolgbezoeken word ik met enthousiasme ontvangen en geholpen. en wat kome n ze in een mooi nieuw pand terecht. Zeer aanbevelenswaardig.

Alles goed geregeld. Behalve naar huis gereden nog niet kunnen voelen hoe het rijdt maar dat komt binnenkort wel

Vriendelijke vakmensen.

Vespa laten repareren, prima gedaan voor een goede prijs. Tevens vriendelijke mensen.

Galvanistraat 55

6716AE Ede