Prettig zaken doen

Motorscooter aangeschaft en conform afspraak thuis afgeleverd. Helaas paar kleine zaken niet gedaan, maar dat is vervolgens snel opgelost. Prima klantbenadering.

Vriendelijk

Behulpzame mensen met een vriendelijke lach die je graag willen helpen, en zorgen voor de juiste benodigdheden.

Topbedrijf

Zowel bij de aankoop als bij de aflevering zeer prettig geholpen We zullen zeker reclame voor jullie maken

Topservice

Perfect geholpen met de koop van de juiste motor en en snelle levering. Met vragen kon ik altijd bij ze terecht.

Goed ze bellen om zeker te weten of de reparatie klopt die op gegeven is

Arrdige medewerkers, goede service

De winkel is goed uitgerust en de service goed. Aardige medewerkers die een stapje extra doen.

Super!

Zeer fijn geholpen. Deskundig advies.

Zoals we gewend zijn bij motoveda

Attent - vriendelijk en vakkundig

Professioneel en vriendelijk

Een fijne ervaring en een mooie zaak

Goed personeel, goede service

Een van de weinige dealers die de motor van mijn droom had staan. Goed geholpen tijdens eerste bezoek, vriendelijk en kundig personeel. Goed geadviseerd over mogelijkheden bij aankoop. Bij ophalen van de motor opnieuw zeer goede service. Men onthoud ook wie je bent en waarvoor je komt. Erg tevreden!

Gewoon goed.

Denken mee, luisteren goed. Goed advies en er is altijd een oplossing indien nodig.

Top klantvriendelijkheid!

Als nieuwkomer in de 'motorwereld' was ik op zoek naar een motorhelm, en wilde ik me oriënteren op motorkleding. Ik werd hierbij zeer vriendelijk en goed te woord gestaan en ben uiteindelijk zeer tevreden met de aanschaf van mijn motorhelm en handschoenen. Bedankt voor de goede service - ik kom zeker terug voor de rest van mijn uitrusting!

Zeer klantvriendelijk

Een heel mooi familie bedrijf met een hoge klantvriendelijkheid en een groot assortiment.

Prima winkel

Prettig personeel, redelijk assortiment en ben altijd vriendelijk geholpen!

Goed.

Mensen denken met je mee. Houden je op de hoogte omtrent de werkplaats kosten.

Een vertrouwd bedrijf.

Het kopen van de nieuwe scooter was een prettige ervaring.

Hele goede service

Concreet en betrouwbaar

Een locatie die direct betrouwbaar overkomt. Je wordt direct geholpen met concreet advies waar je op kan vertrouwen. Daarnaast, als er iets hersteld moet worden pakken ze het direct op zodat het dezelfde dag gelijk geregeld is!

Klantvriendelijk, goede service je voelt je daar thuis

Mijn ervaring je wordt keurig geholpen geen opdringerige verkopers en service gewoon top lijkt mij ook een eerlijk bedrijf . Kom zeker terug.

Snelle en goede service. Vriendelijke personeel die tijd nemen voor uitleg.

Ik kom hier al jaren en ben uiterst tevreden over de service en vakmanschap. Zeer vriendelijke eigenaren en personeel.

Vakkundige service in de werkplaats

Ondanks goed eigen onderhoud van mijn bromscooter en de vele kilometers die ik maak ontstaat er toch wel eens een technisch mankement welke mijn pet te boven gaat. Gelukkig kan ik altijd weer rekenen op de vakkennis in de werkplaats van MotoVeda die het probleem netjes verhelpen. En als ik mijn scooter er niet zelf heen kan brengen dan komen ze hem altijd netjes ophalen. Kortom TOP!!

Kawasaki Z900RS bij mij thuis afgeleverd en de inruiler opgehaald en goede adviezen en after sales

Kawasaki Z900RS bij mij thuis afgeleverd en de inruiler opgehaald en goede adviezen gekregen en goede after sales.

Overzichtelijke winkel en prettig winkelen

Fijne winkel. Je kunt rustig alles bekijken en vragen stellen.

Super geholpen. Zeer klantvriendelijk

Deskundig en vriendelijk personeel