Nette zaak met duidelijke afspraken

Motor is ter reparatie gebracht na val schade . Alles netjes gerepareerd.

Goede ervaring met de onderhoudsbeurten.

Super service

Echt goed bedrijf die ook verstand hebben van motorscooters (ik heb een Gilera Nexus 500). Heb 2 x een probleem gehad met m'n scoot en ze komen m gewoon ophalen en terugbrengen als dat moet. Vriendelijk, professioneel en eerlijke prijzen...top!

Goed advies en behulpzaam personeel

Heb mijn Motorpak van RAV"IT gekocht. Ben daarbij goed geholpen en heb advies gekregen dat mij heeft geholpen bij de keuze.

Tevreden klant

Ben klant bij motoveda, En ben zeer tevreden over hun service.

Geweldige service

Wordt heel vriendelijk geholpen en een geweldige service. Ze willen je overal mee helpen

Goed geholpen door Erik.

Kundig en communicatief!

Prima dienstverlening en alle vragen naar tevredenheid beantwoord.

Ik ben tevreden!

Personeel is zeer vriendelijk en hulpzaam terwijl ze je zelf de keuze naar je eigen laten doen. Super bedankt! Ik kom zeker terug .

Grote beurt Piaggio MP3 uitgevoerd, leen motorscooter Yamaha X-MAX is perfect

Mijn MP3 rijdt fantastisch, en na de grote beurt loopt hij nog soepeler en sterker in het middengebied. Maar wat een heerlijke motorscooter is de Yamaha X-MAX 300. Heerlijk sturend, swingend, de power is direct aanwezig, en is ruim voldoende voor mij. Ja, op 2 wielen rijden is eigenlijk fijner, wie weet stap ik hier volgend jaar op over.

Snel en vakkundig

Mijn motor hier laten maken na schade door een aanrijding. Uiteindelijk is de motor perfect weer gemaakt

Gewoon goed

Blijft gewoon een zeer fijne en goede winkel. Service advies alles gewoon netjes en goed.

Heel goed geholpen!

Het was ruim 30 graden ik bij binnenkomst, een medewerker heette me welkom en vroeg direct of ik wat wilde drinken! Vervolgens ben ik goed geadviseerd en ben ik zeer blij met mij aankoop!

Wat een fijne motorzaak is dit!

Super goed geholpen, mooie zaak, veel keuze en ze nemen echt met veel kennis van zaken alle tijd voor je! Top!!

Altijd van harte welkom.

Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en een mooie ruime zaak en alles op het gebied van motorkleding schoenen helmen en noem maar op tegen leuke prijzen. En wachten is geen straf met heerlijke koffie enz. Bij kleine reparaties doen ze dat graag ff tussendoor.

Vakmanschap

Mijn motor kreeg een vakantie checkup. Er kwam een probleem naar voren. Nieuwe afspraak gemaakt. Ik kon er op wachten. Reparatie kosten vielen erg mee. Dit bedrijf is voor mij thuis komen.

Prettig geholpen

Mooi bedrijf en mooi assortiment.

Fijne en zeer goede motorzaak

Aanschaf motorhelm. Super vriendelijk, verstand van zaken en niet opdringerig. In de trend van slaap er maar een nacht over en kom morgen maar terug. EN hierdoor een hele goede en fijne helm. TOPPIE

Vakkundig en persooonlijk

Fijn bedrag met prima service

Mooi bedrijf, fijn, vriendelijk en deskundig personeel. Ruim assortiment.

Kwaliteit & service!

Vrijdag 19 augustus een Revit motorbroek gekocht. Door een jongere dame ben ik erg goed geholpen, eerlijk advies, geduld en uitleg.

Zijn zeer beleefde en komen afspraken goed na

Vriendelijk personeel de koffie staat er altijd klaar en ze komen eerder gemaakte afspraken goed na .

bijzonder plezierige en professionele hulp

bij herhaling goede service, iedere keer wordt er tijd genomen en voel je je welkom en wordt er geluisterd naar je wensen, uitmondend in een goed advies

Ontzettend prettig en vakkundig geholpen.

Nadat ik uitgelegd had waar ik naar op zoek was werd er helder doorgevraagd tot de verkoper inzichtelijk had wat ik nodig had, en kon mij hierdoor duidelijk informeren. Uiteindelijk naar huis gegaan met de artikelen die ik wilde.

Galvanistraat 55

6716AE Ede