Prima winkel met goed advies!

Vriendelijk personeel, denkt goed mee. Ik kom er graag.

Super goede service

Makkelijke afspraak voor het onderhoud aan mijn MP3 500HPE SPORT te maken, duidelijke prijsafspraak vooraf, tijdens het onderhoud houd de monteur mij op de hoogte van de onderdelen die vervangen c.q. afgesteld moeten worden. Goede koffie, gezellige wacht ruimte en voldoende shop mogelijkheden. Vriendelijk personeel.

Zoals altijd een een fijne winkel om naar toe te gaan

Sinds ik hier vorig jaar voor het eerst kwam voor onderhoud is dit mijn favoriete zaak. Alhoewel er dichter in de buurt andere zaken liggen gaat mijn voorkeur voor deze winkel uit, ruim assortiment aan kleding, helmen, handschoenen, motoren, mp3 mooie degelijke werkplaats en niet geheel onbelangrijk ook een fijne zit voor als je even wilt wachten voor onderhoud aan je bolide.

top service, zeer klantvriendelijk.

Top aflevering van nieuwe aprilia sr gt 200. mocht ook een helm lenen voor mijn zoontje zodat hij de eerste kilometers mee kon maken. bedankt team motoveda

Prima geholpen

Mijn motorscooter heeft net onderhoud gehad en deed het wederom niet Ik dacht dat het de accu was. Oude accu meegenomen en deze is doorgemeten. Bleek niet goed meer te zijn. Nieuwe aangeschaft en probleem is opgelost.

Goede service !

Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij deze zaak. Ben goed geholpen en ze hebben ook kennis van de artikelen die ze verkopen. De service is echt goed en ook professioneel !

Behulpzaam en goed advies

Een mooie Z900 2022 aangeschaft en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Ze zetten net een stapje extra zonder alles inrekening te brengen, bijvoorbeeld de bobbins die ik ter plekke gekocht heb. Die zetten ze er meteen voor je op.

Mooie zaak met fijn personeel.

Al een paar keer motorkleding gekocht. Fijne bediening en wat er niet in de winkel voorradig is wordt voor je besteld en snel geleverd.

Prettig bedrijf, mooi ruim assortiment, en vriendelijke service!

Prettig bedrijf, mooi ruim assortiment, en vriendelijke service! We kwamen hier voor handschoenen, en vertrokken uiteindelijk met handschoenen, jeans en jack. :) Prima geholpen!

Super Garantie Afhandeling!

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Tijdens de onderhoudsbeurt constateert de monteur dat er iets niet helemaal tof is. En dat dit onder garantie wordt opgelost. Samen met Piaggio is dit ook naar volle tevredenheid opgelost! Keurig vervangend vervoer gekregen! Dus ondanks het feit dat het oplossen van de issue met mijn MP3 enige tijd in beslag nam, toch keurig mobiel geweest. Van vrienden die ook motor rijden, heb ik ondertussen begrepen dat dit uitzonderlijk is en dat veel andere motor bedrijven niet zo schappelijk omgaan met leen voertuigen en garantie. Kortom, niet alleen fijne mensen, maar ook een voorbeeld van hoe het wel kan!

In 1 zin goed

Uitstekend geholpen en kennis van zaken!

Ik kwam voor een scooterhelm ivm helmplicht per 1 januari. Uitstekend geholpen, omdat dit mijn eerste helm is.

Fijne motorkleding store.

Fijn gewinkeld bij Moto Veda. Goede service en keuze uit het Rev-it assortiment.

Zeer vriendelijk personeel en heel goed geholpen met het uitzoeken van een jas en een helm

Deskundig advies en erg klantgericht

We zijn erg goed geadviseerd en er werd duidelijk voldoende tijd genomen om mee te denken!

Bij Motoveda hebben ze een mooie combinatie van klantvriendelijkheid en professionaliteit!

Van ontvangst bij oriëntatie fase tot aan het ophalen van de motor wordt je in alles vriendelijk te woord gestaan en krijg je op alle vragen een antwoord. Er is tijd voor je en niets is teveel. Ik woon aan de andere kant van het land maar kom graag naar Ede vanwege de prettige ontvangst en service. Ze zijn een voorbeeld voor vele anderen en ik wil alleen maar tegen ze zeggen: Ga zo door!!!

Fijne mensen, zeer behulpzaam. Ben meer dan tevreden over Motoveda.

Super goed

1 telefonisch bestelling en een dag later al binnen erg en bedankt

Super helemaal top

Gewoon top zaak klant vriendelijk en een super service

zeer tevreden

op 15 september bestelde ik bij u het volgende artikel, DS COVERS ALFA OUTDOOR COVER 3W. Gisteren, 22 september werd deze bij mij in Spanje in perfecte verpakking afgeleverd. Helaas was er net een kwartier voor de levering een enorme stortbui geweest en kon ik pas vandaag de hoes op de inmiddels opgedroogde scooter passen. omdat het een zware hoes is, is dat best een beetje lastig, maar eenmaal aangebracht lijkt het mij een prima bescherming tegen de soms extreme weersomstandigheden voor mijn dure Peugeot Metropolis. Dank voor het uitstekende verzorgen van mijn bestelling. groet, George Janssen Benissa, Alicante, Spanje.

Deskundig en no nonsence

Goed geholpen vriendelijk en kundig personeel. Kijken naar de persoon en luisteren naar de vraag, proberen je niets aan te smeren

Superrrr

Ik word altijd goed en deskundig en vriendelijk geholpen!

Nette zaak met duidelijke afspraken

Motor is ter reparatie gebracht na val schade . Alles netjes gerepareerd.

Goede ervaring met de onderhoudsbeurten.

Super service

Echt goed bedrijf die ook verstand hebben van motorscooters (ik heb een Gilera Nexus 500). Heb 2 x een probleem gehad met m'n scoot en ze komen m gewoon ophalen en terugbrengen als dat moet. Vriendelijk, professioneel en eerlijke prijzen...top!

Galvanistraat 55

6716AE Ede