Ik had een heel goede ervaring met twee medewerkers van MotoVeda, wat betreft informatie als bij praktische hulp bij het ophalen van de 45 km scooter . Prima .

Topzaak!

Kundig en uiterst vriendelijk personeel. Prachtige zaak, prima prijs kwaliteitverhouding. Aanrader!!

Heelgoed

Top bedrijf.

Na wat pech met mijn mp3 meer dan uitstekend geholpen

Na wat problemen met mijn Piaggio MP3 en twee reparaties in korte tijd, heb ik besloten om deze in te ruilen voor een nieuwere versie. Gelukkig ben ik uitstekend geholpen door Bastiaan, die mij een zeer nette inruilprijs bood voor mijn oude scooter. In de nieuwe showroom had ik bovendien genoeg keuze uit verschillende modellen, en de showroom zelf zag er prachtig uit. Uiteindelijk was alles binnen een paar uur geregeld en kon ik met mijn nieuwe MP3 de showroom uitrijden. Ik ben zeer tevreden over de goede service en het soepele proces.

Alle papierwerk goed geregeld en ook via email. Motor was thuis gebracht. Echt geweldige service

Zoals het hoort

Vriendelijk, nemen de tijd en luisteren naar wat je wilt.

Goed verzorgd!

Winterstalling en weer klaar voor het seizoen. Prima geregeld.

Tevreden over de reparatie en fijn om vooraf te horen wat het gaat kosten. Ook fijn dat er leen vervoer te regelen is.

Vriendelijk personeel, zeer goed geholpen en nu de trotse eigenaar van een mooie nieuwe z900.

Professioneel en vriendelijk

Zeer te vrede

Ik heb de kleppen laten stellen van mijn Piaggio MP3 500. Snelle en goede service en voor een schappelijke prijs. Ik zou MotoVeda aanbevelen.

Onwijs fijne hulp gehad met mijn eerste motor kleding, vriendelijk en behulpzaam personeel

Prettige omgeving om mijn spullen te kopen, fijne werknemers die mij helpen om al mijn spullen te zoeken die ik nodig heb en aan mijn eisen voldoen

Vriendelijk en snel geholpen

Alle medewerkers namen de tijd bij aankoop en afhandeling van een scooter. Top

Super winkel!

Fijne mensen en altijd goed geholpen

Duidelijk uitleg van het product en snelle levering

gewoon in eer keer goed!

gewoon top

Prettig, professioneel, dus prima.

Voor jaarlijkse onderhoudsbeurt van MP3 heb ik weinig aan de titel toe te voegen. Dus tevreden en zeker aan te bevelen.

Als vaste klant vanaf mijn eerst MP3 elders gekocht hebben wij dit jaar 2023 onze nieuwste mp3 530 gekocht. Personeel is allemaal even vriendelijk en niks is te veel. Er staat altijd een heerlijk bakkie koffie, cappuccino, chocolade melk, thee en koekjes klaar. Als mensen mijn vragen over een aanbeveling zeker .... stuur ze naar Motoveda

Alles is goed verlopen.

Klant vriendelijk, deskundig en niet te duur.

Een motorzaak met werknemers die je vakkundig bijstaan en de tijd voor je nemen.

In mijn situatie had ik een betere deal bij een andere motorzaak kunnen sluiten. Maar ik had daar niet het vertrouwen wat ik wel bij MotoVeda kreeg. Dit heb ik hen ook verteld. De mensen die hier werken zijn vriendelijk, behulpzaam en komen hun afspraken na.

Goede communicatie

Heel fijn. Motor eerst in onderhoud bij een andere partij waar ik niet tevreden over was. Waar zijn het niet goed deden heeft Motoveda alles anders gedaan: proactieve communicatie over wat er moest gebeuren inclusief geschatte kosten, deden wat ze beloofden en motor heeft sinds aankoop niet meer zo soepel gelopen. DANK team Motoveda ;)

Veel keuze en goede hulp

Fijne winkel met veel keuze. Dames motorkleding is niet altijd makkelijk te vinden, ook qua maten niet. Toch geslaagd en goed advies gehad. Daarnaast ook de ruimte en vrijheid gekregen om zelf te gaan passen en wat uit het rek te halen. Vind ik persoonlijk altijd fijn!

Vakkundig, snel en goed geholpen.

Heb mijn eerste motor hier gekocht. Goed geholpen en de motor werd al zeer snel bezorgd bij mij thuis.

Prima service en geweldige kwaliteit.

Na een meer dan voortreffelijk mail-contact heb ik afgelopen zaterdag me z.g.a.n. scooter (met garantie)opgehaald. De ontvangst was hartelijk en voelde me er meteen thuis. De administratieve afwikkeling was zoals verwacht duidelijk en zondermeer top ! Ik zal hier zeker terugkomen, ook na de garantieperiode.

Professioneel, toegankelijk en eerlijk

Tijdens het eerste bezoek ruim de tijd gehad (ook na sluitingstijd) om te spreken over de aanschaf van een nieuwe motorscooter. Vervolgens een uitgebreide ochtend proefrijden met eerlijk en helder advies wat wel of juist niet te kopen. De verschillende medewerkers hebben verstand van zaken en vertellen met enthousiasme over de keuzes die je hebt. Een professionele en vriendelijke zaak.

Galvanistraat 55

6716AE Ede