ALtijd de beste service

Heb de laatste 5 jaar hier 4 scooters gekocht, altijd goede service, Welkom met kopje koffie, ruime keuze, mooie showroom!!! Ik kom tevreden terug!!

hele goede service en ondersteuning

Ik heb bij MotoVeda een motor gehuurd maar door wat fouten van mijn kant is er verwarring ontstaan in de huur periode. De medewerkers bij MotoVeda, in bijzonder Henk, hebben mij super geholpen alles op te lossen en zelfs meer. Het gewoon meedenken in oplossingen en flexibiliteit waren top. Goede service en zeer vriendelijk dat in het kort. Ik kom zeker terug.

top service

Prachtig bedrijf met zeer goede service..

Super goede service en uitmuntende goede communicatie wat er allemaal gebeuren moet met een grote beurt

goed geholpen klant vriendelijk en goede service

goed geholpen klant vriendelijk en goede service

Heel erg hulpvaardig

Fijn personeel en erg behulpvaardig en fijn geholpen

Kwalitatief hoogwaardig, servicegericht en vriendelijk.

Eerder ben ik al bij MotoVeda geweest om mijn motorkleding te kopen. Toen al leerde ik MotoVeda kennen als een servicegerichte winkel waar ze echt de tijd nemen om je te adviseren. Met het aanschaffen van mijn motor, een Kawasaki Vulcan S, zag ik dezelfde MotoVeda weer terug. Er is uitgebreid de tijd genomen om te spreken over het type motor, de voor- en nadelen daarvan en ik kon snel de weg op om proef te rijden. Uiteindelijk is de motor binnen korte tijd bij mij thuis afgeleverd - het klopte gewoon!

Onaangekondigd “even geholpen”

Paar dagen voor de vakantie gaan alle lampjes branden….. dus paniek. Dus even bellen. Kom meteen maar dan kijken we even. Gelukkig alleen een kapotte accu. Kopje koffie en klaar voor vertrek. Thx Bastiaan

Oog voor de klant!

Wegens aankoop nieuwe motor bij Motoveda geweest. Nemen ruim de tijd voor je, ook voor aanvullende zaken zoals kleding etc. Goede kennis, klantvriendelijk en heerlijke koffie! Ga zo door!

Geweldige winkel en zeer leuk en vriendelijk personeel

Ik vindt dit echt een super zaak, meerdere keren voor kleine reparaties even snel langs gereden. Eigenlijk doen ze dan geen reparatie uitvoeren en moet je een afspraak maken en terecht natuurlijk. Maar als er tijd is doen ze kleine dingetjes tussen door. Altijd een goed advies of je iets wel of niet moet kopen. Nee dit is een zaak die weet wat service en vriendelijkheid is.

Goed en vriendelijk top

Ik word netjes en vriendelijk geholpen

Goede winkel om je spullen te kopen

Ik ben zeer tevreden, met de heer Henk Veenedaal is het goed zaken doen 15-04-2023 mijn nieuwe motor opgehaald werd netjes en met duidelijke uitleg af geleverd.

Top!!!!

Bijzonder aardige verkoopster Nathalie ,heeft mij goed en fijn geholpen bij het kopen van een helm (Shoei) en communicatie set SRL2 Dankjewel voor de goede service Met vriendelijke groet, Gerard

Goede service en echt een mooi speciaalzaak.

Helaas geen Moto Guzzi dealer meer, maar alsnog perfect geholpen.

Super!

Goede adviezen en een gave scooter. Een super service.

Super service en heel vriendelijk

Ik zou iedereen Moto Veda aanbevelen.

Goede motorzaak

Komen afspraken perfect na. Super zaak.

Fantastisch

Was prima, nette service

Super mooie winkel bij binnenkort en je wordt direct begroet!

Met oog op de nieuwe Kawasaki Versys ging ik naar MotoVeda toe en daar stond hij voor in de winkel, wat een plaatje! Na wat vragen een korte testrit was in verkocht! De eigenaar heeft me super geholpen en alles super snel rond gemaakt. De verkoopster van de kleding afdeling wist precies wat ik wilde en bij haar de Rev’it Trench jas gekocht fantastisch! Ook de werkplaats super goed en meedenkend met de extra accessoires! Bedankt MotoVeda Team!

goede service en klantvrindelijk

goede service en bijzonder klantvriendelijk. goede kwaliteit en prijsverhouding

Top!

Altijd een welkom gevoel.

Niks aan veranderen

Mijn nieuwe motor opgehaald. Alle afspraken die we mondeling een aantal maanden geleden over de levering gedaan hebben zijn nagekomen. Ook de door mij gewenste aanpassingen zijn tot in detail uitgevoerd. Ik heb nauw contact met de werkplaats gehad over b.v. plaatsing van de telefoonhouder zodat die nu precies zo zit als ik wilde. Hoeft dus geen betoog dat ik heel tevreden ben.

Zeer tevreden over advies en hulp bij aankoop MP3.

Na wat rond gekeken te hebben op internet om een MP3 motorscooter te kopen kwam ik op de site van MotoVeda in Ede. Telefonisch wat advies gevraagd waarop verteld werd dat ik het beste even binnen kon lopen. Volgende dag naar toe gegaan, vriendelijk ontvangen door dame achter de balie. Vervolgens ben ik geholpen door Erik. Binnen een uur had ik mijn MP3 gekocht. Goed advies, fijne tips en zeer behulpzaam en vriendelijk. Ondertussen met de dame van de balie motorkleding er bij uitgezocht. Ook super fijn geholpen! Afspraak gemaakt voor wat aanpassingen en assecoires. Volgende week volgens afspraak MP3 opgehaald , super verlopen. Erg tevreden over medewerker Erik en dame achter de balie. Inmiddels een week gereden naar dikke tevredenheid! Enig wat mij op viel bij het ophalen van de motorscooter dat er volgens mij een functionering gesprek plaatsvond met medewerker in de winkel. Was goed te horen wat (denk ik eigenaresse) te melden had aan medewerker. Vrij pittig en goed hoorbaar in de zaak.

Zeer goed geholpen als beginnende motor rijder.

Goede service en advies.

Ik had een heel goede ervaring met twee medewerkers van MotoVeda, wat betreft informatie als bij praktische hulp bij het ophalen van de 45 km scooter . Prima .

Galvanistraat 55

6716AE Ede