goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onlangs een nieuwe Piaggio Zip gekocht. Tot nu toe heb ik er nog geen problemen mee gehad. Service bij aankoop was erg goed, binnenkort ga ik een afspraak maken voor de eerste beurt.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Is goed. Professioneel, netjes en handelend volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is mijn tweede nieuwe aankoop van een scooter bij Veda Scooters te Ede, ze hebben een zeer goede kwaliteit scooters, ze geven goede adviesen daarbij een zeer redelijke inruilprijs, ook zeer goede service en zeer goede en vakbekwame monteurs, kortom voor mij de beste keuze.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 20 mei scooter uitgezocht, 25 mei nieuwe geleverd. Sneller kan niet.\r\nPrima geholpen. Echt familiebedrijf, die nog wat doen voor de klanten.\r\nGoede prijs gekregen voor oude scooter. Nieuwe scooter keurig afgeleverd thuis (gratis)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik werd erg prettig geholpen en goed geadviseerd,nadat ik een scooter had gekocht,werd hij netjes thuis afgeleverd.prima service.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik rij al bijna 50 jaar bijna dagelijks bromfiets scooter.\r\nDit is de beste brommer/scooter dealer die ik in mijn leven heb gehad.\r\nHet VEDA team is niet alleen vriendelijk als je een scooter koopt, maar na de aankoop blijven ze je met alle egards behandelen.\r\nOok de monteurs zijn zeer deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veda scooter is een goed bedrijf ,\r\nop een zaterdag had ik mijn scooter stuk even bellen naar veda scooter,\r\nEn ik kon hem gelijk brengen en om 4 uur weer ophalen kan niet beter \r\nprima niets van te zeggen gr,katrinus of bij naam Huib ,
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service en kwaliteit zoals een klant mag verwachten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik huur. je wordt er prettig geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben net klant bij Veda Scooters. Veda ging goed in op mijn belangstelling voor een nieuwe scooter. Dat begon al op de beurs in Utrecht. Bij Veda in Ede kon ik op korte termijn proefritten maken op 2 verschillende scooters. Een daarvan is het geworden.\r\nOver de service kan ik nog niet oordelen maar ik heb er wel vertrouwen in.\r\nVeda maakt de indruk ervaring te hebben met motorscooters. De naam doet vermoeden dat dit bedrijf gespecialiseerd is in (motor)scooters.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd goede garantie en dan bedoel ik kapot niet zeuren gelijk maken.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rondgekeken bij dealers naar een MP3 500cc. VEDA steekt hier met kop en schouders boven het maaiveld uit. Goede, heel goede, service. Zeer goed inruilvoorstel gekregen. Altijd bereid tot meedenken bij onduidelijkheden/vragen van mijn kant. Vanmorgen de nieuwe 3wieler opgehaald. Alles keurig verzorgd. \r\nDaarnaast ook nog heerlijke koffie en gezelligheid. Ze leggen nog net niet de rode loper voor je uit.

Galvanistraat 55

6716AE Ede