Laden reviews...
183 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk en deskundig personeel. Er is een ruime selectie en duidelijk advies, wat aankopen makkelijk maakt. De reviews benadrukken een redelijke prijs-kwaliteitverhouding, open communicatie en een vlotte dienstverlening, ook na de aankoop. Over het geheel gezien komt Motoveda over als betrouwbaar en kwaliteitsgericht met aandacht voor de klant.
Ik ben er goed geholpen met zowel aanschaf van een Tricity 300 als met kleding en technische vraagstukken. Geeft mij enorm veel vertrouwen!
23 June 2026
A.E
Woudenberg
heel vriendelijk geholpen! geven een eerlijk advies
21 June 2026
Roland
ede
Goed geholpen door Erik om toch de overstap te maken naar de nieuwe Kymco Cv3 575 E5+.
21 June 2026
Stefan
Enschede
Ik word altijd goed geholpen. Ze zijn klantvriendelijk en geven goed advies.
18 June 2026
Alicia
Ede
"Topservice bij Motoveda! Je wordt geholpen door mensen met echt verstand van zaken. Vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Zeker een aanrader.
17 June 2026
Dennis
Nijkerk
Enorm vriendelijk geholpen. Medewerkers weten waar ze over praten en helpen met veel kennis en aandacht voor de klant. Ik voelde me zeer prettig en ben goed geslaagd.
16 June 2026
Beau
Delft
Een Kawasaki kun je natuurlijk op verschillende plaatsen in Nederland kopen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je een motor, in mijn geval een Kawa, koopt bij Motoveda je ook gewaardeerd wordt als klant. Ik ben in ieder geval blij dat ik mijn aankoop bij dit bedrijf heb gedaan.
10 June 2026
Johan
Elst
Mijn eerste keer in een motorzaak dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Toen ik binnenliep was het vrij druk maar al snel kwam er iemand naar me toe om mij te helpen. Hij nam de tijd om dingen uit te leggen en te laten zien. Ik ben onwijs goed geholpen en kom hier zeker graag terug. Ook word er voor mijn gevoel een nette prijs gerekend, ook niet onbelangrijk.
9 June 2026
Lot
Vianen
Het personeel was heel vriendelijk en erg behulpzaam. Ondanks de drukte waren ze zorgvuldig
9 June 2026
Martijn
Lienden
Ik kreeg supergoede uitleg en advies over het motorpak dat ik wou kopen. Supervriendelijk en vakbekwame verkoper.
8 June 2026
Luke
RHENEN
Hele prettige ervaring met dit bedrijf. Zowel met de eigenaar en de chauffeur die de motor heeft gebracht. Flexibel meedenken en een no-nonsens houding met een klantgerichte benadering. Zeer tevreden!
7 June 2026
Eddie
Almelo
Super gast vrij en een fijne klant beleving. Ze name alle tijd voor mij ook al liep het richting sluitingstijd.
3 June 2026
Clint
Apeldoorn
Positief, Henk en Emmy en andere zijn altijd positief en enthousiast. Goede service en veel kennis, ook veel motoren op voorraad.
2 June 2026
Mathijs
Ede
Super aardig personeel Mooie winkel en leuke kortingen
2 June 2026
Marc
Huissen
Ik was niet een nummer maar gewoon een klant dat met een prettig gevoel naar huis
1 June 2026
Leo Fibbe
Velp
Fijn bedrijf om zaken mee te doen ps ga zo door groet cor .
Cor
Harderwijk
Wij waren op een camperplaats in Renswoude er kwam een promotie film langs op Facebook met een leuke dame. Ik was een beetje geïnspireerd en ging op de terugweg even langs voor een helm Scorpion is het uiteindelijk geworden met navigatie. Ik kon hem niet meteen meenemen dus hebben ze hem opgestuurd (verzekerd)top geregeld allemaal en werkt perfect. Nogmaals bedankt voor de service. Theo Marijnissen (Helmond)
Theo
Helmond
Zeer vakkundig personeel en behulpzaam met goede uitleg over alles wat je wil kopen
Machiel
Didam
Het onderhoud aan mijn scooter is goed en professioneel uitgevoerd. Tussentijds ben ik netjes op de hoogte gehouden van wat er allemaal vervangen zou moeten worden en wat hiervan het totaalbedrag zou worden. Kortom, er wordt meegedacht met je en je komt niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan. Wederom top service van MotoVeda!
30 May 2026
Chris
Ede
Klantvriendelijk snelle service en kwalitatief uitgevoerd
30 May 2026
Daniël
Arnhem
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe spullen. Bedankt voor de professionele dienstverlening.
28 May 2026
Dick
Bennekom
Fantastisch geholpen door Emmy, ondanks de drukte op tweede Pinksterdag. Kennis, geduld en expertise!
28 May 2026
Michael
Bennekom
Ik werd erg vriendelijk en professioneel ontvangen. Alles was duidelijk en goed georganiseerd. De motor was in zeer goede staat en er waren geen gebreken. Hele fijne dag gehad.
Jochem van Schuppen
Haarlem
Ze zijn allemaal heel vriendelijke en behulpzaam. Nemen alle tijd voor je en denken met je mee. Dat is heel fijn,vooral als alles nieuw voor je is. Je voelt je ook gezien en gehoord. Dat maakt het een fijne en prettige zaak.
Monique Jansen
ELST GLD
Al meerdere keren een motor gehuurd bij Motoveda en altijd super tevreden! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst is alles binnen 10 minuten geregeld; je rijdt zo weg en ook het terugbrengen is zonder gedoe. Als ik een motor huur, is Motoveda mijn vaste adres!
Delina
Galvanistraat 55