Weggaan met een goed gevoel!

Vanaf het eerste (telefonische) contact krijg je het gevoel te maken te hebben mensen die jou graag die "droommotor" gunnen. Eerlijke handel, meedenkend in opties en enthousiast personeel. Mooie zaak! Professionele uitstraling. Enthousiaste eigenaren. Prachtige Kawasaki Versys 650 Tourer Bikeplay aangeschaft. Na twee dagen inrijden en 400 km verder nog geen tegenvallers ( behalve een wegzakkende Tomtom, maar dat wordt zeker opgelost!) kunnen ontdekken.

Van tevoren andere (veel lagere)prijs dan uiteindelijk

Van tevoren aangegeven wat er gerepareerd moet worden en prijs van 200 afgesproken. Toen reparatie werd gedaan werd ik gebeld dat de reparatie 550 zou zijn. Hoe kan dat???

Mooie zaak, goed geholpen.

Fijn geholpen en goede uitleg gehad.

Goed geholpen voor het uitzoeken van mijn eerste motor

Ik ben goed geholpen voor het kopen van mijn eerste motor en zelfs tot ver na sluitingstijd namen ze de tijd om netjes alles uit te leggen en waren erg behulpzaam.

Super goed geregeld en geholpen

Ik heb een Ninja 650 gehuurd. Alles was goed geregeld. Michael heeft mij super goed geholpen en alles netjes uitgelegd. Hierna heeft hij de tijd genomen om andere vragen die ik had te beantwoorden. Super blij mee.

Wordt altijd vriendelijk geholpen

Fijne motorzaak met vriendelijke mensen, ik kom er graag.

Persoonlijk en professioneel

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en meteen professioneel advies gekregen. Er werd gekeken naar mijn motor en welk systeem daar het beste bij zou passen. Samen met de verkoper is het er ook direct opgeschroefd. Al met al helemaal top!

Alles volgens afspraak geregeld.

Testrit gedaan bij MotoVeda op een prachtige Aprilia Tuono 660, werd per direct geholpen door personeel en wat te drinken aangeboden! Vervolgens door de eigenaar Henk geholpen met het afronden en nog een goed gesprek gehad over zijn zaak en hoe hij tot stand gekomen is. Zeker een aanrader om er heen te gaan, je word goed geholpen en geadviseerd.

goed geregeld

goed geregeld

Fijn bedrijf en hartelijke mensen met het hart op de juiste plaats niets is te veel je word altijd netjes geholpen. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Echt een mooi bedrijf!!

Zoals altijd prima!

Goede communicatie met service en onderhoud op maat.

Goed geholpen. Er werd ruim de tijd genomen

Netjes geholpen en goed advies bij passen Revit kleding

Je voelt je welkom

Je wordt gewaardeerd en nemen alle tijd voor je om helpen bij het uitzoeken naar jouw wensen die bij je past. En ze hebben een geweldig team die voor je klaar staat. Het is een fantastisch mooie zaak, veel te zien en echt van deze tijd. Voor een happy motor rijder heb je alles onder één dak.

Vriendelijk en goede service

Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, vragen waren goed beantwoord en ze hebben zelfs extra moeite gedaan door links te sturen via de mail waar ik accessoires kon vinden voor artikelen die ze zelf niet verkopen. Mijn motor was voor een beurt en de monteur heeft ook eerst gebeld voor overleg, ook dat vind ik plezierig om de niet routine dingen eerst te bespreken.

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Geweldig geholpen

Fijn personeel, neemt de tijd en niet opdringerig

Ontzettend fijn geholpen!

Motor (Honda) voor het onderhoud nagekeken. Rijd weer als nieuw, zeer fijn geholpen door de medewerkers.

Prettige winkel. Goed geholpen.

Was er nog nooit geweest, maar ga hier beslist vaker komen.

Top geregeld!

Mijn motor gebracht voor een 1000 km-beurt en montage van een nieuw navigatiesysteem. Was slecht weer, dus eerst een kopje koffie. Dezelfde dag weer opgehaald, alles top geregeld. Netjes gemonteerd en aangesloten op de kabelboom: als je de sleutel op contact zet dan gaat de navigatie automatisch aan. Nog ff met de monteur gesproken en die gaf aan dat er verder geen bijzonderheden waren. Mooi team bij MotoVeda!

Klantvriendelijk en welkom

Klantvriendelijke benadering, welkom gevoel en goed advies

Zoals altijd prima service

Goed advies en vriendelijk

Top zaak met top service!

Met recht een 'speciaalzaak' waar je altijd super goed geholpen wordt.

Zijn erg goed geholpen ze nemen de tijd voor je staan altijd voor je klaar kortom motoveda jullie verdienen het om 5 sterren te krijgen TOP

Vriendelijk, deskundig en klantgericht.

MOTOVEDA voorziet je van deskundig advies, denkt met je mee, en niet onbelangrijk, ze hebben lekkere koffie.

Galvanistraat 55

6716AE Ede