Mooi bedrijf, altijd vriendelijk personeel. 2,5 jaar geleden mijn eerste motor hier gekocht, het enige persoonlijke nadeel is dat het voor mij een uur rijden is. Maar zo nu en dan langsgaan is voor mij zeker geen straf!

Goede service en advies

Heel vriendelijk geholpen. Geen dwang, geen verkooppraatjes. Gewoon goed realistisch advies. Geen push naar snelle beslissingen. Goede deal gesloten. Blij met de aanschaf. En tot een volgende keer.

Persoonlijke aandacht, goed advies en gezelligheid.

Ik kwam voor de demo dagen, testritje maken op 2 totaal verschillende motor. Resultaat, een leuke dag en ik ging weg met een paar nieuwe handschoenen en laarzen.

Zeer prettig

Werd zeer prettig geholpen en de koffie stond al klaar. Zeer vriendelijk personeel dus als ik weer een andere motor of kleding nodig heb is dit zeker de moeite waard om bij MotoVeda te kijken.

Super fijn bedrijf met een hele goede service

Ik kom hier al jaren, kocht mijn eerste mp3 hier en beviel me meteen goed. Nu in het bezit van een Kymco cv3 wederom een hele goede ervaring. Er zat wat onbalans in de voorwielen wat keurig opgelost is. Johan mijn complimenten over de uitgevoerde 1000 km beurt en aandacht aan die eraan besteedt hebt. Groet Johan.

Goed geholpen goeie service mooie winkel

Goed geholpen goeie service mooie winkel

Zeer netjes geholpen.

Erg tevreden met de aankoop!!

Op en top klantbeleving!

Bij binnenkomst heel vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geadviseerd bij de aankoop.

Goede en snelle servies

Kan er niks meer van maken als een mooie top zaak

De verkoper denkt goed mee

Goede motor en fijn personeel

Motor gehuurd bij MotorVeda en alles is heel goed verlopen. Motor zag er goed uit en ik ben ook heel goed geholpen door het personeel. Ik kom hier zeker nog een keer naar toe en zou het ook aanbevelen aan anderen.

Onze ervaring was geweldig en wij komen zeker terug

Topservice van begin tot eind.

Topservice van begin tot eind! Ze doen echt hun best om alles zo goed en snel mogelijk te regelen, en de service stopt niet na de aankoop maar gaat daarna net zo goed door

uitstekend

Zeer goed geholpen door personeel van Motoveda. Bij het kopen van motorkleding werd kritisch gekeken (verstand van zaken) ook bij het kopen van de motor werd alle uitleg gegeven. Er is een mooie sfeer in het bedrijf en iedereen is klant gericht. Speciaal uit Rotterdam gekomen om hier mijn spullen te kopen.

Goed geholpen

Mijn partner en ik zijn goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe motor jas en handschoenen. Vriendelijke medewerker die goede productkennis heeft.

Erg fijne zaak met leuke mensen en motoren en kleding

Ruime keuze uit kleding en motoren en het zijn vriendelijke mensen. Kleding voor een goede prijs

Prettig ontvangen en goed geholpen

Prima ervaring bij Motoveda!

Uitstekende service en ontvangst

Zeer klantvriendelijk en goede adviezen bij het uitkiezen van een helm en motorkleding.

Goede en snelle service

Besteld en gemonteerd naar wens.

Goede voorlichting, prettig geholpen en deskundig advies.

Weggaan met een goed gevoel!

Vanaf het eerste (telefonische) contact krijg je het gevoel te maken te hebben mensen die jou graag die "droommotor" gunnen. Eerlijke handel, meedenkend in opties en enthousiast personeel. Mooie zaak! Professionele uitstraling. Enthousiaste eigenaren. Prachtige Kawasaki Versys 650 Tourer Bikeplay aangeschaft. Na twee dagen inrijden en 400 km verder nog geen tegenvallers ( behalve een wegzakkende Tomtom, maar dat wordt zeker opgelost!) kunnen ontdekken.

Van tevoren andere (veel lagere)prijs dan uiteindelijk

Van tevoren aangegeven wat er gerepareerd moet worden en prijs van 200 afgesproken. Toen reparatie werd gedaan werd ik gebeld dat de reparatie 550 zou zijn. Hoe kan dat???

Mooie zaak, goed geholpen.

Fijn geholpen en goede uitleg gehad.

Goed geholpen voor het uitzoeken van mijn eerste motor

Ik ben goed geholpen voor het kopen van mijn eerste motor en zelfs tot ver na sluitingstijd namen ze de tijd om netjes alles uit te leggen en waren erg behulpzaam.

Super goed geregeld en geholpen

Ik heb een Ninja 650 gehuurd. Alles was goed geregeld. Michael heeft mij super goed geholpen en alles netjes uitgelegd. Hierna heeft hij de tijd genomen om andere vragen die ik had te beantwoorden. Super blij mee.

Galvanistraat 55

6716AE Ede