Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukten steeds de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en professionele begeleiding. De service werd als efficiënt en betrouwbaar ervaren, met een soepele afhandeling. Veel reviews noemen goede communicatie en aandacht voor details. Al met al bleef de ervaring positief en tevredenheid over de aankoop kon worden gedeeld.
Mooi opgelost met elkaar
12 November 2025
Hava
Hoogvliet
Roger is de mede eigenaar van het bedrijf hij leg je alles uit en wordt goed geholpen echt een aanrader
12 November 2025
Anand
Purmerend
Fijn bedrijf, met fijne mensen. Wij worden altijd snel geholpen.
5 November 2025
Ton
Waddinxveen
aardige mensen
23 October 2025
Ron
Zwartewaal
nette en snelle persoonlijke service. kom hier al jaren
9 October 2025
Pieter
hendrik-ido-ambacht
Fijne ervaring met Roger, goede communicatie en top aflevering. Wij gaan genieten :-)
22 September 2025
Hans Peter
GOUDA
Geweldige auto geregeld uit het buitenland, tot in de puntjes verzorgd!
15 September 2025
Esther
Rotterdam
Al jaren contact en nu tot een snelle aankoop .
12 September 2025
Jose
Oegstgeest
snelle en goede service. eerlijk en oprecht. warm welkom, iedere keer weer door de mensen van de verkoop en werkplaats. aanrader !!
28 August 2025
Antonio
Gouda
Vincent heeft ons super snel geholpen toen we een probleem hadden, top service
25 August 2025
Erwin
Moordrecht
22 August 2025
Jan
Schiedam
Wij zijn zeer snel en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerkers van HCC.
19 August 2025
Stichting-DaDa
Moordrecht
goede begeleiding en service
18 August 2025
Ronald Victor vd Linden
Zwartewaal
Vriendelijke mensen, niet in moeilijkheden denken maar in mogelijkheden.
15 August 2025
Mart
Waddinxveen
Fijn geholpen, snel en deskundig!
10 August 2025
T Witjens
Hendrik-Ido-Ambacht
Heel goed meegedacht en een prachtige auto uit Duitsland gehaald, super mooi met full opties die je niet snel in NL ziet! Traject ging heel soepel en fijn.
Beveelt niet aan
5 August 2025
Esther
Rotterdam
Werd meteen geholpen toen ik met een lekke band voor de deur stond. Bedankt weer mannen!
5 August 2025
Tolga
Den Haag
Ik was op zoek naar een nieuwe auto waarbij deze partij mij zeer goed heeft geholpen.
28 July 2025
Floor Oskam
Kesteren
zeer net bedrijf ,
22 July 2025
Mario
Deurne
Aandachtspunt X5 goed opgepakt , en opgelost .
19 July 2025
Gejon
Vrijenhoek
Een fijn autobedrijf! De gastvrijheid, deskundigheid, goede informatieverstrekking, en waar het over ging: fraaie auto's! Ook de garage levert goede bediening en overigens ook faire rekeningen.
29 June 2025
Arthur
Naar wens verlopen
16 June 2025
Leen de Hoog
Hellevoetsluis
Oude auto zonder enige moeite in kunnen ruilen voor een nagenoeg nieuwe 3 serie. Niks op aan te merken en alles tot in de puntjes geregeld.
10 June 2025
Niels
Dordrecht
Altijd super geholpen door Roger, al jaren klant hier. Auto uit Duitsland geimporteerd en hiereen laten halen. Alles super geregeld met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en deskundigheid!
6 June 2025
Arjan
Barendrecht
Roger really goes the next level with his customer service! Highly recommend, Thank you
14 May 2025
Yossi