TOP SERVICE

Geweldige auto geregeld uit het buitenland, tot in de puntjes verzorgd!

Zeer klantgericht

Al jaren contact en nu tot een snelle aankoop .

geweldig

snelle en goede service. eerlijk en oprecht. warm welkom, iedere keer weer door de mensen van de verkoop en werkplaats. aanrader !!

GEWELDIG

Vincent heeft ons super snel geholpen toen we een probleem hadden, top service

Zeer vriendelijk goed geholpen

Snel en vakkundig!

Wij zijn zeer snel en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerkers van HCC.

zeer goed

goede begeleiding en service

Super vriendelijk en hulpzaam geholpen

Vriendelijke mensen, niet in moeilijkheden denken maar in mogelijkheden.

Fijn geholpen, snel en deskundig!

Fijn geholpen, snel en deskundig!

Geweldige service, denken goed mee!

Heel goed meegedacht en een prachtige auto uit Duitsland gehaald, super mooi met full opties die je niet snel in NL ziet! Traject ging heel soepel en fijn.

Top service!

Werd meteen geholpen toen ik met een lekke band voor de deur stond. Bedankt weer mannen!

Top geholpen

Ik was op zoek naar een nieuwe auto waarbij deze partij mij zeer goed heeft geholpen.

heel goed

zeer net bedrijf ,

Aandachtspunt X5 goed opgepakt , en opgelost .

prima autobedrijf

Een fijn autobedrijf! De gastvrijheid, deskundigheid, goede informatieverstrekking, en waar het over ging: fraaie auto's! Ook de garage levert goede bediening en overigens ook faire rekeningen.

Topzaak

Naar wens verlopen

Super geregeld

Oude auto zonder enige moeite in kunnen ruilen voor een nagenoeg nieuwe 3 serie. Niks op aan te merken en alles tot in de puntjes geregeld.

Altijd super geholpen door Roger, al jaren klant hier. Auto uit Duitsland geimporteerd en hiereen laten halen. Alles super geregeld met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en deskundigheid!

Roger really goes the next level with his customer service! Highly recommend, Thank you

Super service

Nu inmiddels 2 auto's gekocht en verkocht via HCC. Elke keer top service en ze denken echt met je mee in mogelijkheden en oplossingen. Ook bieden ze het complete pakket aan. Of het nu gaat om aanpassingen, accesoires, importeren of detailen etc., alles wordt verzorgt.

gewoon goed

Even better than I expected!

Since the first moment I came in and shook the hand of Roger, I've started knowing that I would buy a car there. The owner had time to explain everything to me patiently and, additionally, with an outstanding sense of humor. The car was prepared perfectly. I wanted to sleep in my car, however, I did not find an option of unfolding bed. That's the only reservation ;-) I recommend HCC and especially Roger as a reliable and great car seller!

Uitstekende service

Top service. Ik ben bij de aankoop van mijn auto hier uitstekend geholpen door Daniel.

Snel en goed

Goed service gericht!