Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukten steeds de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en professionele begeleiding. De service werd als efficiënt en betrouwbaar ervaren, met een soepele afhandeling. Veel reviews noemen goede communicatie en aandacht voor details. Al met al bleef de ervaring positief en tevredenheid over de aankoop kon worden gedeeld.
Een professionele autodealer met luxe auto's, bemand door professionals die geduldig en behulpzaam zijn voor iedereen. Ik beveel aan!!
13 June 2026
Tomasz
Den Haag
Ben 3 maanden bezig geweest om mijn auto terug te krijgen van een beurt. en als ik hem dan eindelijk terug heb 1 dag later de factuur........
Beveelt niet aan
11 June 2026
Addie van de wijgaart
Rotterdam
Fijn, prettig en deskundig geholpen.
1 June 2026
Ted
Den Haag
Is inmiddels onze derde auto die we daar kochten ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid
28 May 2026
Vincent
Zevenhuizen
Prima service!
21 May 2026
Arjan
Barendrecht
Super aandachtig geholpen. Meteen opgelost. Ze weten waar ze het over hebben.
19 May 2026
Daud Mahmoedi
Zoetermeer
Ik heb hier na lang zoeken mijn Audi S8 plus gevonden. Een afspraak gemaakt voor een proefrit. Zeer deskundig verkoper die mij heel duidelijk alles over de Audi heeft uitgelegd en een 10!!! Eind van de maand staat de uitlevering van de auto kan niet wachten om erin weg te rijden. Vincent
12 May 2026
Vincent
Spier
29 April 2026
Stefan
Dufour
Je word netjes te woord gestaan en goed geholpen. Fijn bedrijf!
10 April 2026
Michel
Reeuwijk
Auto stond helemaal gepoetst klaar voor een proefrit, nog een app gehad dat ie klaarstond. Fijne aflevering, vlot en kundig alles afgerond.
7 April 2026
Patrick
Den Bosch
Geweldige service! Nog niet eerder zo goed meegemaakt! Goede adviezen, eerlijk en zeer betrouwbaar. Jurriaan heeft ons zeer goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam. Ik zou het een ieder aanraden die een mooie betrouwbare auto wil. Een dikke 10!
24 March 2026
Serge
Den Haag
Ik heb hier een prachtige BMW 5-serie Touring gekocht. De auto kwam uit Duitsland en in overleg met HCC heb ik een aankoopkeuring laten uitvoeren. Omdat ik het bedrijf nog niet kende en het om een aanzienlijk bedrag gaat, gaf mij dat een prettig gevoel. Dit was geen enkel probleem; ze hebben de auto zelfs naar de keuringslocatie gebracht. Alles bleek volledig in orde, wat veel vertrouwen gaf. Bij de laatste controle door de garage werd nog een kleine beschadiging aan een velg geconstateerd. Deze is door HCC netjes en vakkundig hersteld. Kortom: een fijne garage met vriendelijke mensen, die betrouwbaar overkomt. En de auto is top!
21 March 2026
Roy
Gemert
zoals altijd top
19 March 2026
Sebo Eelkman Rooda
BREDA
Fijn geholpen door Daniël!
6 March 2026
Maarten
Ridderkerk
Een fijne en betrouwbare bedrijf. Fijne en eerlijke mensen. Dat heben we zeker nodig in deze tijd. Zeker aanraden met deze bedrijf zaken doen.
3 March 2026
Fehim
Waddinxveen
Gelukkig geen standaard bedrijf met vervelende opdringerige verkopers. Je voelt je er thuis en zeer welkom. Fijne mensen om zaken mee te doen.
16 February 2026
Ted
Den Haag
Ruitenwisser laten vervangen en het touwtje van mijn hoedenplank laten repareren. Ik werd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Fijn bedrijf dat direct met je meedenkt en snel schakelt. Zeker een aanrader.
9 February 2026
Emmelie
Nieuwerkerk aan den IJssel
1 dag van tevoren gebeld voor een peilzender. Andere dag erin binnen 20minuten, Top !
6 February 2026
Nico
Pijnacker
Netjes en correct geholpen Leuke deal gemaakt
2 February 2026
Ton
Oostvoorne
Mooie zaak, prettige mensen en een mooie auto gekocht.
27 January 2026
Ton
Stolwijk
Leuk bedrijf met mooie auto’s!
25 January 2026
Patrick
Rozendaal
Keuring alarm top geregeld
23 December 2025
Gejon
Waddinxveen
Auto werd even opgehaald voor een beurtje, APK, daarna weer teruggebracht, top.
29 November 2025
Arjan
Barendrecht
Heldere communicatie
26 November 2025
Menno
Reeuwijk
Geweldige service! Mijn auto kreeg vandaag haar eerste onderhoudsbeurtbeurt bij Holland Car Company. Vriendelijk ontvangen door Vincent. Aardig personeel, kennis en passie voor auto’s, snelle afhandeling door de monteurs. Denken in mogelijkheden. De auto rijdt weer perfect. Aanrader!
13 November 2025
Blok Makelaardij