Filters

8

Prettig no nonsens, verkoper luisterd goed

Wij hadden Afspraak om auto te bekijken/proefrijden. Auto stond klaar. Goede uitleg over werking (niet te veel). Verkoper luisterde goed naar ons verhaal en verkocht geen onzin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Good quality car with professional and friendly service

The whole buying process is very pleasant with fluent and timely communication. Given the trustworthy services, it took us only 2 weeks to make the finals decision to buy a car from here. Really appreciate the assistance!

 • Would you recommend us? Yes
8

Goed

Goede ervaring onlangs, nu een goede week met mijn nieuwe , ( wat oudere occasion) maar wel goed. Al met al goede eerste ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Geen auto gekocht, maar mijn dochtertje had haar Mickey laten liggen. We moesten van ver komen. Keurig nog dezelfde dag op de post gedaan naar ons, hoefde zelfs geen verzendkosten te betalen. Top!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon TOP

Vrij duidelijk in de omgang, geen vraag was teveel, na aanschaf auto nog langs geweest voor tekst en uitleg info systeem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service, klantvriendelijk & eerlijk

We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Autocentrum Vughterpoort. Er werd echt de tijd voor ons genomen en eerlijk advies gegeven. Roel was erg klantvriendelijk! We zijn heel erg tevreden over de service & blij met onze nieuwe auto! Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Top service!

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn echt als klant ontvangen: ongedwongen, eerlijk en niet opdringerig

Oprechte, authentieke en ongedwongen sfeer. Geen opdringerig verkoopgevoel. Er wordt alle tijd voor je genomen. Alle vragen worden transparant beantwoord. Geen poeha of poespas. Vriendelijk en no no-nonsense.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice met fijne mensen

Ik heb hier samen met mijn vriendin een auto gekocht. Er was meteen duidelijk wat de achtergrond was van de auto en we kregen het juiste gevoel bij de algehele aanschaf. Op alle vragen was een antwoord en zelfs toen wij zijn overgegaan tot koop werden er nog kleine zaken geregeld, zodat wij met een gerust hard de transactie konden doen. Van wat ik heb meegemaakt een écht familiebedrijf, met een hart voor de zaak. Geen gedraai, recht toe recht aan. Topservice.

 • Aanbevelen? Ja
9

Open, no nonsense en klantvriendelijk

Na nogal wat technisch malheur met youngtimers als startend ondernemer kwam ik op zoek naar een Lexus of Toyota hybride bij Vughterpoort terecht. Een ruime selectie aan hybride in diverse prijsklassen. Allen echter met correcte dealerhistorie en in mooie staat. De ontvangst was ongedwongen, ik kon rustig rondkijken en passen in diverse auto’s met de kinderwagen. Een proefrit in zowel de Lexus CT200h en de Auris TS was geen enkel probleem. Het contact met Rex was prettig, open en vooral gericht op het geven van een passend advies bij mijn wensen. Hoewel de Lexus super reed, paste de Auris mij beter ivm ruimte en gezin. De koop was snel gesloten, en de aflevering incl beurt was de dag erna al een feit. Vlak na aankoop een issue met wat op den duur bleek een wiellager te zijn, is in goed overleg uiteindelijk zeer correct opgelost, ook al had ik van de garantie afgezien (het was immers een Toyota toch?). Die fout maak ik niet meer, maar dankzij Rex en Roel toch correct opgelost en tevreden onderweg met de Auris. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Allereerst word je netjes en vriendelijk te woord gestaan. Eerlijk en duidelijk. Nadat ik een mooie auto had gekocht zonder het rij klaar pakket er bij genomen had merkte ik dat de kachel niet goed werkte. Terug gegaan er werd meteen een afspraak gemaakt en nagekeken. Na de auto te hebben gebracht kreeg ik vervangend vervoer. Euvel werd al snel gevonden en werd de kachel gemaakt. Chaupo met jullie geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en eerlijk adres om een auto te kopen

Laten de kopers rustig rond kijken, zijn niet opdringerig. Hebben veel verschillende merken auto’s staan. Denken mee in waar je naar op zoek bent. Geven eerlijk advies. Prettige Communicatie. Bij een volgende aankoop gaan wij zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk vriendelijk

Zeer goed geholpen. Aardige verkopers en goede uitleg over de auto. En de koffie smaakte heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goed geholpen en geadviseerd

Voor een auto heb ik deze garage gevonden op internet. Ze laten je rustig rondkijken en wanneer je behoefte hebt om geholpen te worden doen ze dit met enthousiasme. Ze luisteren naar je wensen en denken mee in verschillende opties. Ze zijn eerlijk en niet opdringerig. En dat was erg prettig want het gaat ook niet om een pakje boter. Het was wel wat warm in de showroom, maar met 36 graden buiten is het dat overal wel :) Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader om er een auto te kopen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantgericht

Prettige ontvangst met een fijne amicale toon. Er werd alle tijd genomen. Ook bij het bekijken van de auto was er alle ruimte voor vragen. Zelfs het verzoek om de auto op de brug te zetten voor inspectie werd gehonoreerd. Er werd eea uitgelegd over wat er recent was gerepareerd en waar bij apk op gelet wordt. Auto werd vervolgens netjes klaargezet voor de testrit. Na afloop werden bevindingen serieus genomen en nog zelf bekeken. Tot slot boodt de verkoper ook nog aan om bij vergelijkbare auto's die binnen zouden komen mij hierover te contacteren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Aardige verkoper

Hele mooie auto's staan en aardige verkoper. Net bedrijf die afspraken nakomen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede familiebedrijf met vriendelijke eigenaren

Wij hebben een auto gekocht via face time. In deze door covid-19 overheerste periode, vonden wij het niet verstandig om zomaar vanuit het zuiden naar Vughterpoort te rijden. Het was goed zaken doen met hen. Wij hebben er geen spijt van

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Ruim aanbod hybride Occasions. Mijn keuze is gevallen op een Lexus ct200. Afspraak via e-mail gemaakt en tot een deal gekomen. duidelijk en afspraken nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring

Vriendelijk en deskundig geholpen, nuttige en eerlijk informatie ontvangen. Zeker een aanrader om hier te kijken voor je volgende auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht en absoluut betrouwbaar bedrijf!

Denken mee met het zoeken en vinden van een passende auto. Zijn bereid en in staat bij problemen, in mijn geval met de betaling, oplossingsgericht mee te denken. Aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

goed service

zeer betrouwbaar garage.

 • Aanbevelen? Ja
10

afspraken nagekomen

gemaakte afspraken goed nagekomen bij aanschaf Nissan Qashqai. Goede prijs teruggekregen voor mijn inruilauto. Winterbanden op tijd binnen voor mijn wintersportvakantie met onze nieuwe auto. bedankt voor de service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel bedrijf, betrokken en dienstverlenend

Hier word je als klant benaderd op een wijze die je graag wenst maar eigenlijk nergens anders ervaart. Prettige benadering door verkoper waarin door het stellen van de juiste vragen het soort klant en zijn zoektocht naar een passende auto duidelijk is. Goed inruilvoorstel gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gemoedelijk.

Gemoedelijke sfeer

 • Aanbevelen? Ja
10

Zijn eerlijk en helpen wanner je een probleem hebt

Zijn eerlijk en helpen wanner je een probleem hebt.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd