Top bedrijf eerste klas
Bijna een jaar later ben ik teruggekeerd bij Aeen voor een andere auto, de beleving, service, eerlijkheid en professionaliteit was wederom geweldig.
Alrik heeft mij wederom een top service geleverd van ophalen tot afzetten op station.
Toen we aankwamen hebben eerste even een lekker kopje koffie gedronken en bij gepraat, toen was het tijd om de mooie auto te
gaan bewonderen.
Na een half uur genieten en beleven van de auto zijn we om de tafel gegaan en hebben wij elkaar de handen geschud en is de auto aangekocht. Wat het zo fijn maakt is de eerlijkheid, open inzage in alle documenten, alle vragen worden netjes en eerlijk beantwoordt en je wordt echt behandeld als klant en niet als een nummer.
Een weekje later ben ik de auto gaan ophalen en wederom opgehaald op het station en naar de zaak gebracht.
Onder het genot van een kopje koffie werd mij alles netjes uitgelegd en aangeleverd qua papierwerk, dit ook allemaal netjes en overzichtelijk in een map als zowel digitaal.
Alle afspraken die gemaakt waren zijn volledig nagekomen en daar stond de auto , werkelijk waar een plaatje hoe ze worden afgeleverd.
Beste Alrik, Patrick en collega, hartelijk dank voor de super goede service en beleving , wederom ben ik zeer tevreden en blij met auto nr:2 , ik ben wederom met een brede glimlach bij jullie weg gereden tot de volgende