Top!!!

Van het begin tot einde goed begeleiding en service.

De béste Verkeersschool in heel limburg!

Ik ben bij Hans klein terecht gekomen na een vervelende ervaring met een andere rijschool. Ik had bij deze andere rijschool al een heel pakket voor autorijlessen er op zitten en in plaats van dat het beter ging, ben ik daar weg gegaan met behoorlijke rijangst en faalangst. Hans en Emile zijn met mij opnieuw begonnen en hebben door hun geduld en begrip mij hier vanaf geholpen. Inmiddels heb ik niet alleen mijn autorijbewijs maar ook twee motorrijbewijzen (A2&A) dankzij hans en emile behaald. Beide topinstructeurs die met je meedenken en samen met jou streven naar een goed resultaat (TopKwaliteit!!!). Echt mensen met passie. Ik beveel deze rijschool al jaren aan iedereen aan en dat zal ik ook altijd blijven doen. Dit is nog een rijschool waar er echt nog aandacht voor je is, in plaats van al die grote rijscholen waar het alleen maar om geld gaat!

Super instructeur! Weet je altijd te motiveren en uit een dipje te halen

Hans is een super instructeur. Hij verliest nooit zijn geduld (ondanks mijn faalangst, onzekerheid en het feit dat ik zelf wel soms mijn geduld met mezelf verlies) en geeft je nooit het gevoel dat je het niet kunt of slecht bent. Hij weet je weer te motiveren als je een dag ertussen hebt waarop alles misgaat en dat is voor mij heel belangrijk. Hij weet goed aan te voelen wat een leerling nodig heeft en stemt daar zijn manier van lesgeven op af. Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen om mijn motorrijbewijs te halen en kan Verkeerschool Hans Klein aan iedereen aanbevelen.

Aanrader voor iedere beginner

Vakkundig opgeleid en ook een sprankje humor.

Auto tussentijdse toets

Alles liep geweldig. Super blij dat ik de tussentijdse toets heb gedaan. Zo krijg je een fijner beeld van de echte toets.

Super!

Altijd leuke en leerzame lessen! Weer of geen weer

Een geweldige ervaring.

Ik heb motorrijlessen mogen ontvangen van Hans en dat is zeer goed bevallen. Hij neemt de tijd als je deze nodig hebt, pakt je weer op als je in een dip zit en bovenal neemt hij het je niet kwalijk als je iets fout doet (of blijft doen). Dit laatste was mijn grootste angst omdat ik dit wel heb ervaren bij een andere rijschool die begon te vragen wat ik hier aan het doen was, nadat ik een fout maakte. Daarnaast kun je ook met hem lachen en praatjes maken over alledaags leven.

Zeer kundige en ervaren instructeur

Zeer positieve ervaring met de instructeur/deze rijschool. De instructeur heeft veel kennis en kunde op een positieve manier weten over te brengen. Erg veel geleerd in korte tijd. Ik kan deze rijschool absoluut aanbevelen.

Hulp op maat!

Doet wat ie belooft, en geeft je vertrouwen

Hans is altijd vrolijk, in voor een grapje, maar zorgt er wel voor dat je je focust op de momenten die er toe doen. Komt altijd afspraken na, en nooit te beroerd om wat meer tijd vrij te maken, bijvoorbeeld als er telefonisch contact is

Super rijschool!!!

Hele fijne relaxte instructeur legt je alles haar fijn uit zegt ook waar opstaat wederom alles in 1 keer gehaald tot op heden een echte aanrader!!!

Ge-wel-dig!! Fijne professionele lessen.

We hebben hele fijne lessen kunnen volgen voor ons rijbewijs BE. Hans is een hele kundige, rustige en geduldige instructeur, met een gezonde dosis humor, die je snel op je gemak kan stellen en je het vertrouwen kan geven die je zelf over je eigen kunnen (nog) niet hebt. Hij heeft passie voor zijn vak en komt alle afspraken netjes na. Echt helemaal top!

Leuke en leerzame autorijlessen

Een goede autorijschool met leerzame autorijlessen!

Heel erg fijn

Goede hulp, duidelijk

Perfect!

Goede informatie ter voorbereiding op examen, leuk contact met kind, alles volgens de tijdslijnen. Helemaal tevreden.

Het is een fijne rijschool, ze zijn erg behulpzaam en duidelijk.

Het is daadwerkelijk betaalbare topkwaliteit

Leerzaam en leuk

Goede instructeur die alles goed weet uit te leggen en vaak ook nog op een leuke manier. Veel variatie in de lessen.

Toppers!

Ik bezeer tevreden en dankbaar voor de goede begleiding!

Prettige en geduldzame leerschool

Zeer goede en leuke rijlessen!

Leuke en leerzame rijlessen!

Ik vond het fijn om rijlessen te volgen bij Hans Klein.

Zelf vond ik de rijlessen altijd prettig. Ook vond ik het prettig dat het anderhalf uur is en niet een uurtje, dan kan toch keer gedaan worden. Ik voelde me ook op mijn gemak onder de rijlessen.

Vriendelijk en duidelijke informatie

Snel geregeld en geslaagd

Prima en snel geregeld met het gewenste resultaat!

Vakkundige rijschool

Hans is een zeer ervaren en vakbekwame instructeur. Hij is prettig in de omgang en communiceert duidelijk wat er goed of minder goed gaat. Met hem heb je het vertrouwen dat je op een juiste en veilige manier leert rijden. Ik zou hem aan iedereen aanraden!

Leuke en leerzame lessen!

De lessen zijn zeer goed en leerzaam.

Mascherelstraat 3

6363AV Wijnandsrade