Uitstekende rijschool en instructeurs

Super rijschool, Hans en Emiel stellen je helemaal op hun gemak en stomen je klaar om zelfstandig de weg op te gaan! Zonder hun was me dit nooit gelukt!

super!

Ten eerste al top dat ik nog in november examen kon doen upv wachten tot januari. Verder gewoon een fijne lesdag gehad waarbij ik me prettig en veilig voelde, terwijl ik best zenuwachtig was.

Alles geleerd wat ik moet leren

Zeer fijne rijinstructeurs die je leren veilig de weg op te gaan en te rijden.

Leerzaam en gezellig!

Leuke leerzame lessen.

Goede informatie gekregen voor het examen. Geld ook voor de praktijk lessen. Goede handige en bruikbare tips.

TOP

Hans en Emile zijn hele fijne instructeurs! De lessen zijn leerzaam en hebbe mij ook meer zelfverzekerd gemaakt! Hun geven goede tips en adviezen voor nu en de toekomst. Gewoon weg top

Gewoon goed geregeld !

Netjes geregeld en word goed met je om gegaan

Super leuke en leerzame lessen

Rustige uitleg met goede kritiek als ik iets fout had gedaan.

Hele fijne en rustige uitleg met genoeg tijd om vragen te stellen. Ook niet bang om dingen te zeggen als ik iets fout had gedaan. Alles was helemaal top!

Deze rijschool is zeer goed niet alleen in hun aanpak maar ook in hun klantvriendelijkheid. Ik heb meerdere mensen deze rijschool aanbevolen. De manier waarop zij les geven is erg fijn en je leert er snel van. Ook zijn ze erg betrouwbaar en regelen ze alles perfect.

Een ervaren en vakkundige rijschool met persoonlijke benadering.

In 2006 via Hans mijn rijbewijs B gehaald en hier zeer positieve herinneringen aan overgehouden. Vervolgens 15 jaar later besloten om ook mijn rijbewijs A via Hans te behalen. Ik werd niet teleurgesteld. Hans is een zeer fijne instructeur die te allen tijde met je mee probeert te denken en je op je gemak probeert te stellen. Ook als het even tegenzit of niet wilt lukken. Hij past het lesprogramma aan op jouw leerstijl en zorgt ervoor dat het leuk en veilig blijft, met hier en daar een grapje tussendoor. Ik voel mij altijd op mijn gemak en heb de motorrijlessen als zeer prettig en professioneel ervaren. Absoluut een aanrader!

Hele fijne rijlessen

Alle motorrijlessen heb ik als ontzettend prettig ervaren. Hans heeft een enorm positieve manier van lesgeven, waardoor de lessen ook écht leuk worden. Hij houd goed rekening met je leerstijl, en probeert hier zo goed als kan op in te spelen en met je mee te denken. Kortom, een zeer kundige en prettige instructeur die ik aan iedereen aan zou raden!

Super rijschool

Super rijschool veel geleerd

Professioneel, leerzaam en behulpzaam.

Zeer positief. Ik kan met alle vragen bij de instructeur te recht.

Hele fijne ervaring

De rijlessen die ik heb gevolgd, waren goed verzorgd en leerzaam.

Een hele fijne leeromgeving, waar je op je eigen tempo kan groeien.

Fijne rijschool!

Top rij-instructeurs. Fijne,duidelijke, en leerzame lessen.

Eerlijke leervolle lessen met een gezellige sreer

Van begin tot na het examen gewoon super, Alles wordt duidelijk uitgelegd, lessen zijn aangenaam. Plus punten en waar nog aan gewerkt moet worden wordt in positieve kritische wijze aangepakt zodat je zo snel mogelijk netjes kunt rijden. Gewoon zoals het hoort.

Hans legt de lat hoog en dat werkt !

Ik heb een prettige samenwerking gehad met Hans. Hans legt duidelijk uit wat er van je verwacht wordt. Altijd stipt op tijd en een goed humeur.

Top!

Emile en Hans zijn super goed met de leeringen. Zij willen dan ook het beste en willen niet aan ons verdienen. Geven goed advies en zullen ook eerlijk zijn. Mijn ervaring is ten alle tijden zeer prettig geweest en super fijn.

Duidelijke uitleg, goede communicatie, een aanrader

Van begin tot eind voelde het als een avontuur.

Afgezien van het helemaal opentrekken van het gas af en toe op de motor, moet de veiligheid gewaarborgd blijven. Dit is echter niet altijd het geval omdat het verkeer te onvoorspelbaar is. Hans zal je altijd op je fouten wijzen, maar hij zal je nooit kleineren of ongepast behandelen. Daarnaast is hij professioneel, met een puntensysteem tijdens het oefenen van bijzondere verrichtingen. Als je het examen voor deze verrichtingen gehaald hebt, mag je gaan touren op de weg. Bij iedere les zal Hans je nog eens laten oefenen op die dingen waar je moeite mee hebt en het uur voor het laatste examen geeft hij je de laatste pointers. Ikzelf had veel geluk hierbij, want op het examen moest ik de route rijden die ik een uur van tevoren ook nog gereden had!

Super rijschool!

Super goede en leerzame rijlessen gehad. Echt een aanrader,

Super!

Ik vond het hele fijne lessen. Ik heb veel geleerd in een veilige en leuke omgeving. De instructeurs zijn in voor een grapje maar zijn zeker ook serieus, hierdoor kon ik veel zelfverzekerder rijden en zo mijn rijbewijs halen. Bedankt!

Mascherelstraat 3

6363AV Wijnandsrade