Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken duidelijke uitleg, vriendelijke en ervaren instructeurs en een prettige sfeer tijdens de lessen. Er is veel waardering voor een gestructureerde aanpak, open feedback en flexibele planning. Veel leerlingen slagen voor hun rijbewijs, sommigen in één keer, dankzij de gestructureerde aanpak en praktische tips. Over het geheel genomen wordt de rijschool als betrouwbaar, motiverend en effectief ervaren.
Ik heb er heel lang over gedaan, maar Hans en Emile hebben me er nooit slecht over laten voelen. Ik kreeg altijd genoeg uitleg en voorbeelden.
14 August 2026
Lindsay
Wijnandsrade
Goede uitleg en tips totdat het lukt.
31 July 2026
Wieteke
Stein
Hans straalt rust uit en weet al vrij snel welke stappen te nemen om na een bepaalde tijd een examen te kunnen afleggen. Je wordt uitgedaagd maar er wordt niet over grenzen gegaan. Een persoonlijke instructeur die zeker is van zijn zaak en voor mij is het alleen maar heel erg fijn om dit te leren van iemand met zo veel ervaring!
31 July 2026
Tim
Schimmert
Hans was een top kerel we hebben gelachen we waren serieus en de klik was er meteen humor is er zeker waardoor het rijlessen heel fijn voelt en de spanning ervan af haalt ik zou iedereen Hans aanraden
7 July 2026
Dennis
Brunssum
Hans is een fijne, geduldige en ervaren instructeur. Geeft duidelijke uitleg en heeft een goed gevoel voor humor.
6 July 2026
Ruud
Landgraaf
Fijne rijschool. Hans is een rustige instructeur die het goed kan uitleggen. Ik zou hem zeker aanbevelen.
28 June 2026
Maikel
Amstenrade
Ik ben bij Hans gaan lessen voor mijn BE rijbewijs. Hans gaf meteen eerlijk aan dat ik wellicht wat meer lessen nodig had dan de gemiddelde leerling. Omdat de vakantie voor de deur stond en ik graag met de caravan wilde gaan rijden heeft hij al heel snel het examen aangevraagd en daar de lessen op afgestemd. Hans geeft les met humor. Zo spelen wij beide een blaasinstrument. Hij zei dan bijvoorbeeld " nu rij je wel heel staccato of meer fortissimo" hahaa. Ik heb mijn examen de 1e keer gehaald.
26 June 2026
Janneke
Nuth
Een super fijne rijschool, vooral als je last hebt van faalangst of rijangst. Alles werd op mijn tempo gedaan, zonder dat ik me opgejaagd of gehaast voelde. De rij-instructeurs zijn erg beleefd en laten je op je gemak voelen tijdens zowel lessen als examens.
25 June 2026
Birte
Nuth
Super tevreden over deze rijschool! Altijd fijne lessen gehad, goede uitleg gekregen en met veel vertrouwen leren rijden. Hans is geduldig en gezellig, waardoor ik elke les met plezier volgde. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen!
24 June 2026
William
Heerlen
Motorrijles bij deze rijschool gehad. Ik kan deze van harte aanbevelen.
3 June 2026
Owen
Wijnandsrade
Uitstekende Rijschool met Heldere Instructies en een Plezierige Sfeer Tijdens de Les. Hans bedankt! (Rijbewijs BE - Eerste keer geslaagd!)
26 May 2026
Pascal
Schinveld
Wie had dat gedacht, 50+ en dan nog mijn motorrijbewijs halen! Ik wist meteen dat ik bij Hans wilde gaan lessen en dat was een hele goed keuze. Vakkundig en relaxte rijlessen gehad. Hier en daar een grapje wederzijds. Ik zou Hans Klein zeker aanbevelen.
14 May 2026
Nicole
Nuth
Leuke duidelijke lessen met een instructeur die humor heeft maar ook serieus is wanneer het nodig is. Alles in 1x gehaald je bent een topper Hans!
14 May 2026
Robbin
Hoensbroek
Hier gelest met A rijbewijs, leuke instructeur en veel goede tips. Zeker een aanrader!
11 May 2026
Dylan
Heerlen
Ze hebben veel geduld met je. En zorgen ervoor dat je goed het examen in gaat.
23 April 2026
Shanna
Hoensbroek
Ontdanks de geplande les die ik heb gemist, heeft Hans ervoor gezorgd dat hij in zijn privetijd nog een extra uur voor mij heeft kunnen inplannen, kostenvrij, en er zo voor gezorgt dat ik met minimale lesuren toch mijn aanhanger rijbewijs vlekkeloos heb gehaald. Zonder twijfel een super aanbeveling!
22 April 2026
Chap
Stein
Door de manier van lesgeven is mijn zelfvertrouwen in het rijden uiteindelijk erg gegroeid. Eerlijk commentaar, complimentjes en nuttige tips hebben er ook voor gezorgd dat ik goed voorbereid en zelfverzekerd het examen heb afgelegd en in één keer ben geslaagd.
22 April 2026
Alex
Nuth
Onlangs mijn motorrijbewijs behaald. Ik kan het iedereen aanraden om bij Hans te komen lessen! Duidelijke uitleg, geduldig en humor. Dankjewel en tot op de weg!
11 April 2026
Marco
Heerlen
Afgelopen week me avb gehaald door uitstekend uitleg en prettig lesvorm
3 April 2026
Patrick
Hoensbroek
Zowel Hans als Emile zijn heel bekwaam in hun vak en weten goed wat een leerling nodig heeft om te groeien als automobilist. Hoewel zij beide hun eigen benadering hier hebben, wordt altijd duidelijk en eerlijk beeld van het les traject geschept. Zo wist ik als leerling altijd waar ik aan toe was. Emile is Maastrichtenaar in hart en ziel; dat was altijd zeer merkbaar tijdens de lessen en heeft mij nog wat memorabele lachbuien in de auto bezorgd. Hans is een fantastisch lieve, motiverende man en kijkt altijd naar hoe het beter kan i.p.v. hoe het niet goed gaat. Kortom zijn beide heren toppers!
24 March 2026
Nino
Heerlen
Compacte rijopleiding van 2 man sterk, Voor mijn motoropleiding heb ik alleen met Hans te maken. Fijne gemoedelijke en leerzame lessen door Hans.
20 March 2026
Nicole
Nuth
Professionele begeleiding, duidelijke instructies en een doelgerichte voorbereiding op het examen. Dankzij de gestructureerde aanpak in één keer geslaagd met minimale lesuren voor het BE-rijbewijs. Absoluut aan te bevelen.
11 March 2026
Chris
Hulsberg
Hele fijne en gezellige rijlessen gehad!
2 March 2026
Esmee
Geleen
Goeie uitleg,fijne rijschool!!!bedankt hans
12 February 2026
Steven
Heerlen
Hans legt alles super goed uit. En heeft heel veel geduld. Een topper
31 January 2026
Rachel