goede service, goed behandeld

Vlotte service i.v.m. winterbanden montage en opslag. Ook voor kleinere reparaties goede en vlotte service. Vriendelijke mensen. Ook handige voor periodieke keuringen i.v.m. garantiebepalingen van onze Peugeot 107.

goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring met garage Bergsma en Buchner. Had enkele vervelende problemen met de electronica. Deze hebben ze netjes opgelost, met de nodige kostenbesparing. ze kijken net even verder met een probleem en dat geeft een goed gevoel.

goede service, goed behandeld

Fris en goed bedrijf. Vriendelijke heren (Jeroen en Martijn) en goed deskundig advies. en alles in huis om alles te kunnen. Vertrouwd gevoel geven ze.

goede service, goed behandeld

sevice,deskundigheid en bejegening prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb begin 2010 mijn Seat Toledo 1.9 TDI gekocht bij Auto Siero en heb daarvoor mijn auto\'s altijd laten onderhouden bij diverse bedrijven, maar nooit dat gevoel van vertrouwen kunnen vinden. Toen ik op een gegeven moment met een grote reparatie kwam te zitten aan mijn auto werd ik door Auto Siero doorverwezen naar Jeroen en Martijn. Vanaf het begin af aan was dat vertrouwen er en ik heb nooit het gevoel gehad ergens teveel voor te betalen. Daarnaast verlenen ze de beste service die ik tot nu toe heb meegemaakt en alles kan binnen korte tijd geregeld worden. Er word altijd gezocht naar de beste optie voor de klant. Omdat ik uit Nijkerk moet komen is een goede leenauto voor mij erg belangrijk en dit kan dan ook altijd geregeld worden. Ook al moet ik er elke keer weer 80km voor rijden, ik kom nooit meer ergens anders.

goede service, goed behandeld

Wij zijn er een aantal malen geweest en zijn elke keer keurig geholpen, wij dachten zelf dat het een hoog koste plaatje zou worden, maar ze gaven aan daar een goede maar voordelige oplossing voor te hebben, alleen maar complimenten van onze kant.

goede service, goed behandeld

Vorig jaar heeft het bedrijf zijn deuren geopend en mijn ervaring is dat Bergsma en Buchner alles in huis heeft om mij als klant te helpen, TOP. Ze zijn deskundig, toegankelijk, transparant en denken met je mee. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Vakkennis en gedrevenheid van de eigennaren. Goede kwaliteit en gunstige prijzen. Geholpen volgens afspraak zonder extra wachttijden

perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig, uitstekende vaklieden en een zeer goede service en betaalbaar!!. De klant is hier echt koning.

Walstraat 4

8317AP Kraggenburg