Perfecte en vriendelijke dienstverlening!
Top service je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen
Vakmannen met een glimlach
Super klantgericht!
Zeer goed geholpen en een uitmuntend advies.
Goede service, deskundige aardige mensen.
Voor jaren reeds onze favoriete garage. Persoonlijke benadering, afspraak=afspraak, transparant in de uitgevoerde werkzaamheden en prijs en altijd vooroverleg. Dus geen verrassingen. Wij voelen ons een gewaarde klant!
Altijd goed geholpen en een prettig gevoel
Ze staan altijd voor je klaar, en helpen direct als het kan. Ook kijkt men of er goedkope oplossingen zijn, en heb daardoor ook het gevoel ze eerlijk zijn en de zaak niet \"flessen\" zoals nog wel eens voorkomt.
Goede ervaring en snelle service
dit is een goed bedrijf ze doen wat ze zeggen
prettig personeel goed geholpen goede service Ter zake deskundig
Snelle professionele service!
Fijn bedrijf, nemen je serieus, niet te duur en leuke werknemers!
Uitstekende service en alle afspraken goed nagekomen
Erg fijn dat de schade nu geheel hersteld is, en dat tegen een zeer acceptabel tarief. Ik ben blij dat ik weer keurig netjes bij de klanten voor kan komen rijden
Handelsweg 2 A
3481MJ Harmelen