dit is een goed bedrijf ze doen wat ze zeggen
prettig personeel goed geholpen goede service Ter zake deskundig
Snelle professionele service!
Fijn bedrijf, nemen je serieus, niet te duur en leuke werknemers!
Uitstekende service en alle afspraken goed nagekomen
Erg fijn dat de schade nu geheel hersteld is, en dat tegen een zeer acceptabel tarief. Ik ben blij dat ik weer keurig netjes bij de klanten voor kan komen rijden
TOP!!!!! Met hoofdletters en uitroeptekens!!!!
Alleen maar goede ervaring met de bedrijfswagengarage. Van tevoren wordt duidelijk aangeven wat er gedaan dient te worden. Het kostenplaatje wordt inzichtelijk gemaakt. Kortom geen onverwachte verrassingen!
Goed , gezellig en goede service.
Zeer persoonlijk en betrokken benadering. Realistisch en eerlijk, waar vind je dat nog in de autobranche?
Goed en je kan er altijd terecht.
De garage doet zijn uiterste best om te proberen de oorzaak van de storing te achterhalen. In de tussentijd is er een leenauto beschikbaar.
Uitstekende service. Onderhoud verricht en goed advies gekregen.
Ik ben zeer tevreden over de Bedrijfswagen Garage. Er wordt altijd goed overlegd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik krijg altijd een eerlijk advies, ook als dat inhoudt dat de Bedrijfswagen Garage minder werk en dus minder inkomsten aan de auto heeft.
Staan voor je klaar en zijn duidelijk en overleggen met je
Een net bedrijf komt gemaakte afspraken na.en belt altijd netjes even voordat ze de werkzaamheden uitvoeren.
Zeer goede ervaring. Werd eerst gebeld voor benodigde reparaties en kosten.
De service is perfect.
Handelsweg 2 A