kwalitatief zeer goed en voor een eerlijke prijs !

Perfect geholpen

Aardige mensen perfect geholpen en eerlijke mensen

Een garage die een goede inruil voorstelt en eerlijk een nieuw product wil afleveren.

De ontvangst was warm en tijdens een proefrit in een tweedehands auto werd er een goede inruilwaarde van onze auto neergezet. Ook aandachtspunten van de te kopen auto werken open en eerlijk genoemd. Daarop werd actie ondernomen met een goede prijsafspraak waarop zij aangaven dat de klant met een goed en tevreden gevoel de garage mag verlaten. Onze eerste indruk is zeer goed.

Goede communicatie met de bijhorende afspraken

Was al op aanbeveling maar nog niet van gekomen maar nu zelf de fijne en juiste gevoel bij deze garage ervaren. Ook ik kan De Bedrijfswagen Garage alleen maar aanbevelen!

Helemaal top

Duidelijk, to the point en prijs-kwaliteit in prima evenwicht. ik ben super tevreden met De Bedrijfswagen Garage die voor mijn auto('s) zorgt

Ze doen precies zoals het is afgesproken binnen de tijd. Kortom erg tevreden.

Heel goed!

Mijn ervaring met de Bedrijfsgarage is heel goed, deze mensen denken met je mee en zijn vakkundig!

Als altijd goede service

Keurige melding omtrent de kosten.

lijkt mij een betrouwbare garage

plezierig geholpen en alles op de afgesproken tijd..met koffie

Fantastische Garage

Van grote reparaties tot een lampje vervangen, Je hoeft maar te bellen en je kan terrecht. 't probleem word bekeken, ze bellen netjes met wat het probleem is om te overleggen wat de plan van aanpak is! Ik vind het een geweldig team en ze werken zeer professioneel!

prettige persoonlijke benadering.

Denken positief met je mee. Reageren snel.

Zeer vriendelijk personeel

We werden heel goed geholpen. Vriendelijke man! Nam alle tijd. Was eerlijk. Heel veel Renault zoe’s.

Super Team!!!!

Mijn bus Ford Transit Custum weer heerlijk stil als ik ermee rijdt, ook airco doet het weer geweldig. auto gehaald en gebracht, bedankt voor de leenauto.

Klantenservice is perfect Plus er wordt eerlijk met je meegedacht. Alles wordt van te voren met je afgesproken wat er aan de auto gedaan zal worden.

Ze zijn snel en services gericht!

Ze zijn snel en services gericht!

vakkundig

goed geholpen heldere uitleg reparatiekosten

Mijn ervaring is (wederom) reden om terug te komen.

Goede en begrijpelijke uitleg over wat er voor onderhoud werd gedaan.

Goede en begrijpelijke uitleg over wat er voor onderhoud werd gedaan.

Na eerdere complicaties goed geholpen te zijn, bleek het probleem terug te keren. Dus terug gegaan en goed geholpen. Met elke belletje vriendelijk te woord gestaan. Zelfs ander onderhoud aan mijn auto laten doen en het kon gelukkig allemaal. Was in totaal 1 weekje mijn auto kwijt.

Prima en snel geholpen met de juiste terugkoppeling

Toptien

Zeg ik lekker niet

Van informatievoorziening tot aflevering op een prettige en kundige manier geholpen.

Tijdens het hele aankooptraject zijn we op een prettige manier te woord gestaan, hebben we veel informatie gekregen en kunnen we iedereen aanbevelen om hier een auto te kopen!

Top Garage

Goede service en vakbekwaamheid Toppers

Flexibel en goed bedrijf.

Bij een onverwacht mankement aan de auto wordt je onmiddellijk geholpen en wordt het direct opgelost. Met eventueel een leenauto.

Zeer professioneel, goed werk en vriendelijk team, daar kan je op bouwen!

Onze eerste ervaring was helemaal goed; Ervaren mensen, vriendelijk, goed werk en correcte tarieven. Alles goed, helemaal blij, wij komen graag terug!

Handelsweg 2 A

3481MJ Harmelen