Altijd topservice en klantvriendelijk

Altijd topservice en klantvriendelijk

Top bedrijf

Prima service en duidelijke afspraken die worden nagekomen

Keurig netjes afgehandeld.

Zowel bij het maken van de afspraak, het ontvangst in de garage, het telefonisch op de hoogte brengen van het geconstateerde en het afhalen van de auto, steeds keurig netjes te woord gestaan en alles conform afspraak verricht.

Keurig volgens afspraak geholpen

Vriendelijk en goede communicatie.

Super service !

Onze Kuga afgeleverd voor een onderhoudsbeurt, we wilde terug rijden met onze " boodschappen" wagen. Was niet meer te starten, accu helemaal leeg en op. Wagen gelijk naar binnen en een nieuwe accu erin. Service of niet ???

Prima service, goed contact. Vakkundig.

Er was nogal wat mis aan mijn auto. Netjes gebeld en alle optie doorgenomen. Bij het ophalen zelfs mijn auto gewassen. Top service.

vriendelijke ontvangst kundig reparatieteam

vriendelijke ontvangst. Reparatie conform afspraak. Gratis advies toegevoegd.

De werkzaamheden zoals afgesproken goed uitgevoerd.

Goede diagnose en voorlichting bij gecompliceerde storing

Prima geholpen, duidelijke taal, geen smoesjes, professioneel, vriendelijk

Fijn Garagebedrijf!

Eerlijke zeer bekwame mensen.

Vriendelijke en deskundig personeel. Goede service, duidelijk en transparant.

Vakmensen

Al enkele keren mijn auto laten nakijken/onderhouden bij deze garage. Vakmensen, eerlijk en geen gladde verkooppraatjes.

helemaal goed

keurig volgens afspraak zowel de reparatietijd als de kosten. de auto netjes schoon en volgeladen terug gekregen.

Top geregeld

Vriendelijk personeel die kennis van zaken hebben

100% tevreden

duidelijke en prettige communicatie, goede (extra) service, uitstekend werk verricht

Excellent service, reliable and confidence worthy

Easy communication and setup, they always answered the phone and we organized easily. Our renault zoe was fixed in less than 2 days, and returned fully charged!

Fijne garage

Wij waren voor de eerste keer bij deze garage. We zijn fijn en professioneel geholpen. De auto kreeg naast de beurt ook nog een gratis Apk én kwam gewassen de garage weer uit. Dat was een leuke verrassing.

Prettig garage bedrijf

Fijne mensen, duidelijke afspraken en goeie service. Bellen netjes van te voren wat ze gaan doen en wat de kosten zijn. En de auto is op de afgesproken tijd weer gereed voor veilige km.

Prima werk geleverd !

Makkelijk afspraak maken, netjes gebeld over de kosten, vervolgens prima uitgevoerd!

Ondanks dat ik geen leenauto besteld had. Netjes thuisgebracht

Vriendelijk, zeer deskundig, klantgericht

Problemen met onze Zoe3, oplaad en lager probleem. Deze uiteindelijk analyse is door onze Renault garage helaas gemist. Door de Electrische Auto garage vakkundig en duurzaam opgelost tegen minder dan de halve prijs vergeleken met de prognose en kostenplaatje van onze Renault garage. Ik ben zeer onder de indruk, van hun deskundigheid, goed en duidelijk communiceren naar klant en handelen.

Prima.

Ik ben al jaren klant. Altijd zeer tevreden met zowel technische expertise als klantvriendelijkheid.

Top service van echte specialisten!

Ondanks de drukte was mijn auto ruim voor de gemelde datum klaar. Er zijn niet veel garages meer die nog echt kunnen repareren, maar hier is jouw EV in goede handen!

Snelle en kundige service

Onze bedrijfsbus hebben we voor een APK naar De Bedrijfswagen Garage gebracht. De afspraken van data en reparaties zijn goed nagekomen. Wij zijn erg tevreden.

Handelsweg 2 A

3481MJ Harmelen