"Gewoon" prima, zoals altijd!

Prettig geholpen en goede service

Alles werd duidelijk uitgelegd inclusief een helder kosten plaatje

Fijne garage leuk bedrijf

Heb er een auto gekocht en ben erg tevreden!

Top garage

Vriendelijke mensen goeie monteurs en komen afspraken na.

Prettig, duidelijk en geen poespas. Eerlijk!

Ik heb bij deze garage mijn auto gekocht en ze hebben hem voor mij ook altijd in de onderhoud gehad, dus ze zijn volledig bekend met de auto. Vriendelijke mensen werken er en zijn bekwaam in hun vak. Echte auto liefhebbers!

Snelle oplossing

Fijn contact keurig geholpen.

Een van de weinige bedrijven die gespecialiseerd is in hybride en huidige elektro techniek. Ze hebben bij mij de keerring van de bak maar elektromotor vervangen en t lager van de motor die maakte een fluitend geluid. Is naar alle tevredenheid verholpen en de actiradius van de Emotor is verhoogt. Dus mocht u ook een vreemd geluid hebben aan u bmw 225xe dan kunt u hier terrecht. Top service nogmaals bedankt. Vriendelijke groet Gerlof.

Super service

Altijd fijne plek waar je goed, snel en eerlijk geholpen wordt.

Zeer tevreden!

De Bedrijfswagengarage is al 15 jaar de garage waar wij naar toe gaan voor onderhoud. Zeer tevreden over de gesprekken en de uitvoering over datgene wat moet gebeuren.

zeer goed

Ik kwam onverwacht stil te staan, zij hebben mij direct weer op weg geholpen.

Op alle vlakken uitstekend jawel!

Mijn Renault Zoe was zo goed als verloren. De Renault Dealer kon alleen maar een nieuwe elektromotor plaatsen voor 7500€! Dankzij autocrew Harmelen werd de motor gereviseerd voor minder dan 2000€ en daar nog een onderhoud bij. Vanaf het eerste telefoontje tot het afscheid was het duidelijk dat ik hier te maken had met een zeer gedreven, professionele, werklustige en leuke ploeg. Aangename sfeer en topwerk! Het was de moeite waard om daarvoor helemaal uit België te komen. Hopelijk gaat mijn wagen snel weer kapot dan kan ik nog eens gaan ;-)

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, leenfiets stond klaar

prima service geleverd

goede informatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden en duidelijke prijs afspraak die ook geldt

superservice

snel en accuraat

Goede informatie, goede reparatie

Makkelijk in contact en snel een afspraak kunnen maken. Leenauto was geen probleem! Vooraf goed gecommuniceerd, eerst offerte voordat er iets gebeurd. En uiteindelijk goede reparatie!

Prettig geholpen. Professioneel gerepareerd.

Uitstekende service tegen normale prijzen.

Prettig, vriendelijk en efficiënte ondernemening

Perfecte communicatie en mee goede antwoorden op de vragen. Het verkoop contact verloopt makkelijk, een proefrit maken is snel gedaan. Afspraken over de koop verlopen ook soepel en alles op een hele vriendelijke manier. Ook de service achteraf is helemaal goed;geen enkele schoom om even terug te komen met wat dan ook.

Top garage

Top mensen

Prima garage.

Prima garage. Aardig personeel. Helder communicerend. Geen nare verrassingen

Heel goed, fijne communicatie

Precies volgens afspraak uitgevoerd.

Precies volgens afspraak uitgevoerd.

Super garage

Erg vriendelijke medewerkers bij de garage. Je wordt snel geholpen en ze denken graag met je mee.

Jullie zijn altijd vriendelijk en bereid te helpen. Ik kan op jullie rekenen. Dank!

Persoonlijke benadering, duidelijk en snel.

Ik ben snel en correct geholpen. Zover als ik het kan beoordelen, zijn de werkzaamheden correct uitgevoerd.

Handelsweg 2 A

3481MJ Harmelen