Betrouwbare garage

Betrouwbaar, vakmensen, eerlijke prijs

Gewoon prima service tegen redelijke prijs

Gewoon prima service tegen redelijke prijs

Geweldige service, handson een eerlijk!

Zie boven

Snelle en doeltreffende service

Vriendelijke en betrokken medewerkers!

Kwamen afspraken na.

Kwamen afspraken na.

Ik kwam te vroeg voor APK maar kon toch terecht. Info voorziening was goed.

Kort en krachtig.

De accu was aan vervanging toe, zelfde dag is het met Peco goed geregeld.

Goede service, fijn overleg en een mooie auto weer

Peter en zijn collega's hebben er voor gezorgd dat mijn 30 jarige klassieke auto er weer tip top uit ziet. Bedankt

Goed en adequaat geholpen

Fantastische service

Jullie staan altijd voor mij klaar. Service is geweldig

Prettig en betrouwbaar

Een prettig, vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf. Altijd overleg over de werkzaamheden. Aanrader!

Perfecte service voor een eerlijke prijs!!

Super service zoals altijd. Beste adres in de regio!

Kwaliteit en service!

Vanaf dag 1 is er niet alleen maar super goed onderhoud en service gedaan , maar zeker ook meegedacht met toekomstig onderhoud! Prijzen scherp en transparant! AANRADER!

Toppie

Kleinschalig autobedrijf wat deskundigheid en klantvriendelijk zeer hoog in het vaandel heeft staan

Attente bediening en ook de wielen en achter de wielkasten zijn prima schoon

Attente bediening en ook de wielen en achter de wielkasten zijn prima schoon. De wax laag geeft inderdaad een mooie glans.

Gewoon goed!

We kunnen altijd snel terecht en alles verloopt prima!

uitstekend bedrijf, vakbekwaam en prettige communicatie

uitstekend bedrijf, vakbekwaam en prettige communicatie

Ik heb zoals altijd een goede ervaring bij Peco.

Ik tref vriendelijke mensen die met me meedenken en tot een oplossing komen.

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.

Vriendelijkheid, aandacht, attentie zijn woorden die in mij opkomen.

verrassend en ook nog eens gratis

Werkelijk de vrijdagmiddag voor mijn vakantie een achterband die heel langzaam begon leeg te lopen. Ze maken er (leek het wel) een sport van om als eerste te ontdekken waar het gaatje zat. Leuke ervaring en was nog gratis ook. Dank Peco!

Ouderwetse sevice met een glimlach

Zo'n garage die je in je buurt wilt hebben, geen expresso machines of rode lopers, gewoon goed zoals het moet.

Zo hoort het!

Sinds een aantal jaar hier Mijn dodge in onderhoud. Super service , snel en transparant! Thanks!

Duidelijk, klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit

De auto is voor het eerst bij Peco voor de beurt geweest. Goed geholpen, ik kon een leenfiets mee krijgen ondanks dat die eigenlijk niet meer beschikbaar was. De auto rook na de voorgestelde ozon behandeling weer heerlijk fris!

Fantastisch

Fijne en snelle service , is zeker aan te bevelen

Fijne garage. Helpen me altijd op een prettige manier.

Ik ben heel tevreden over PECO. Ze geven een duidelijke inschatting van de kosten, komen altijd hun afspraken na en staan voor me klaar als het nodig is. Meer kan ik niet wensen!

Kwikstraatlaan 38

3704GS Zeist