Uitstekend bedrijf, dat is mijn ervaring al jaren!

Goede service.

klasse

Er werd niet alleen mee, maar ook vooruit gedacht en gehandeld.

Goed meegedacht en mooi werk geleverd.

Recent werk is weer prima uitgevoerd, prettig dat Peco ook goed advies geeft en me steeds op de hoogte houd van de vorderingen tijdens de reparatie.

Al jaren zoals ik het apprecieer; vandaar dat ik en mijn Mercedes, 24 jaar oud, nog goed in leven zi

Fijn contact met alle medewerkers en Peter. Prima kwaliteit van werkzaamheden levertijd; wat prijzig maar alle waar naar zijn geld. Graag zo doorgaan.

Toegankelijk, goede service, betaalbaar, aardige medewerkers

Toegankelijk, goede service, betaalbaar, aardige medewerkers

Zeer fijne service

Ik wordt zeer op tijd gewaarschuwd voor de apk, op vragen wordt altijd direct gereageerd en dat is fijn vooral omdat mijn auto nodig is voor mijn werk

Alleen maar goede ervaringen met PECO

Ik heb mijn auto inmiddels een paar jaar in onderhoud bij PECO. Mijn ervaringen met hen zijn goed. Goede communicatie vooraf en snelle service.

Top!

Kom nu ook met mijn camper bij Peco. Vakbekwaam en betrouwbaar.

Tevreden

Informatie over de reparatie en kosten duidelijk en transparant

Fijn autobedrijf

Prima service, aardige mensen. Kan er ook snel terecht in noodgevallen.

uitstekend bedrijf

Ik kom hier al jaren. Ze doen wat ze beloven. Je komt niet voor verrassingen te staan. Als er grote onkosten aankomen word er eerst gebeld of je het er mee eens bent. Goed vakmanschaft.

Topbedrijf!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke communicatie over voorgestelde werkzaamheden. Deskunig en vlotte afwikkeling.

Geweldige service!

Vakkundig, snel, accuraat en vriendelijk.

prima, goed, prettig, snel en prijstechnisch aantrekkelijk.

zie hierboven in één zin, niets aan toe te voegen.

Geweldige autogarage

Onze oude auto, een Peugeot 307 SW van 18 jaar oud was aan vervanging toe. Deze auto is 11 jaar in onderhoud geweest bij PECO. De onderhoud- en reparatiewerkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er werden aan ons geen onnodige hoge kosten in rekening gebracht, alleen het noodzakelijke werd uitgevoerd. Maar nu was het tijd voor een andere auto. Peter Cortel, de eigenaar, kreeg van ons de opdracht om een andere auto voor ons te zoeken. We hebben Peter een lijstje gegevens met onze wensen, en ja, we kregen een mooie Peugeot 308 SW uit 2016. Met een mooi aantal kilometers op de teller, geen schades en een ongeschonden interieur, en ook nog eens een keer goed onderhoudshistorie hebben we besloten om deze auto te kopen. (Onderhoudsboekjes en ander papieren waren aanwezig.) Voor een mooie prijs hebben wij deze auto gekocht en de oude ingeruild en kregen we ook nog eens goede garantie periode aangeboden. Inmiddels rijden we 3 weken tevreden in de nieuwe auto. De komende (vele) jaren zullen wij deze auto in onderhoud naar PECO brengen. Door de geweldige service en betrouwbaarheid van dit garagebedrijf zijn wij dan ook heel lang klant bij PECO, want ook vorige auto's van ons waren bij dit bedrijf in onderhoud. Peter, dank je wel voor de goede zorgen.

Betrouwbare garage

Betrouwbaar, vakmensen, eerlijke prijs

Gewoon prima service tegen redelijke prijs

Gewoon prima service tegen redelijke prijs

Geweldige service, handson een eerlijk!

Zie boven

Snelle en doeltreffende service

Vriendelijke en betrokken medewerkers!

Kwamen afspraken na.

Kwamen afspraken na.

Ik kwam te vroeg voor APK maar kon toch terecht. Info voorziening was goed.

Kort en krachtig.

De accu was aan vervanging toe, zelfde dag is het met Peco goed geregeld.

Goede service, fijn overleg en een mooie auto weer

Peter en zijn collega's hebben er voor gezorgd dat mijn 30 jarige klassieke auto er weer tip top uit ziet. Bedankt

Goed en adequaat geholpen

Fantastische service

Jullie staan altijd voor mij klaar. Service is geweldig

Kwikstraatlaan 38

3704GS Zeist