goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, vriendelijk en duidelijk. en een goede service met de uitleen auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct en zorvuldig behandeld met de nodige informatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in het bezit van een 1965 Ford Mustang. Hier moest het een en ander aan gebeuren om de auto weer goed en mooi op de weg te krijgen. PECO heeft de auto met veel respect, kundigheid en vertouwen behandeld. Ik breng deze auto niet graag bij een garage, maar aan PECO vertrouw ik het toe. Mijn andere auto laat ik, gezien deze ervaring, ook bij PECO onderhouden. Bedankt.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Kan ook tussendoor terecht voor kleine reparaties. \r\nDe uitgevoerde werkzaamheden worden goed toegelicht en volgens afspraak uitgevoerd. Er wordt gekozen voor een praktische oplossing zonder de kosten teveel te laten oplopen. Niet zo maar onderdelen vervangen maar kijken of het ook anders kan.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrouwbaar, snel en deskundig

Kwikstraatlaan 38

3704GS Zeist