perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk. Offerte en uiteindelijke kosten ontlopen elkaar niet. Tijdens de reparatie werd duidelijk dat er meer gedaan moest worden. Hoewel begrijpelijk dat het niet gebeurd is (zomervakantie, weinig monteurs op de vloer) had ik het op prijs gesteld als ik ook daarvan vooraf te horen had gekregen wat de kosten zouden bedragen. Aan de andere kant, het was noodzakelijk. De auto rijdt weer als een zonnetje!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed. Duidelijk en er wordt meegedacht over het al of niet nodig zijn van reparaties. Daarbij worden indien mogelijk verschillende opties bekeken en afhankelijk van het gebruik van de auto, leeftijd etc een passend advies gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets dan goeds over dit bedrijf: hulpvaardig, vriendelijk en verstand van zaken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jong en dynamisch. Verstand van zaken en gezelligheid!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over Peco. Ze zijn eerlijk en transparant. \r\nMijn auto wordt al een aantal jaren vakkundig onderhouden door de mannen van Peco en ook als er onverhoopt wat mis is met de wagen, maken ze tijd om even te kijken/helpen.\r\nTop service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede sociale en zakelijke contacten. Makkelijk wordt ingespeeld op mijn verzoeken aangaande de behandeling van mijn nu 18 jarige Mercedes C180.\r\nKeuringen en reparaties zijn naar mijn mening altijd goed uitgevoerd omdat ik nooit voor een over het hoofd gezien tekort terug moest.\r\nHoudt voor de toekomst van mijn Mercedes graag de inspectie (APK en uitgebreid, toegesneden op mijn auto) als behandelingslijn aan.\r\n\r\n\r\nGaat zo voort, Wout Slaterus

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Deskundige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk. Prima service. Goed prijs. Goed advies. Kortom: perfect

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke offerte. Servicegericht.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer Goed
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima!
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn vriendin en ik komen al enkele jaren bij Peco met onze auto\'s. Altijd een eerlijke diagnose en eerlijke prijzen. Wij hadden laatst met een van de auto\'s een hardnekkig probleem, maar door vasthoudendheid en vakmanschap van Peco is het toch goed gekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf open communicatie, experts aan het werk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben onze auto hier in onderhoud. De service is goed. Helder verhaal bij wat er gebeuren moet. Ze denken met je mee.\r\n\r\nOver de verhouding prijs/kwaliteit kan ik weinig zeggen. Daar heb ik niet goed zicht op. Op de bon kom je geen vreemde zaken tegen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels al een aantal auto\'s in onderhoud bij Peco gehad. Goede service, vriendelijk en kundig personeel. Bij problemen altijd goed advies en overleg over wat de beste/duurzaamste/goedkoopste oplossing zou zijn. Ook als ze het niet weten zeggen ze dat en zoeken ze in overleg door naar de oorzaak, zonder maar lukraak alles te vervangen en op de rekening te zetten. Eindelijk eens een autobedrijf waar ik met een gerust hart mijn auto naar toe breng zonder dat ik mij achteraf opgelicht voel.

Kwikstraatlaan 38

3704GS Zeist