Perfecte service

Er wordt bijtijds gezegd als er hogere kosten aan gaan komen. Er wordt altijd klantgericht gewerkt en met je meegedacht.

Top-AIRCO-Service!

PECO weet hoe airco werkt. Zo simpel is het. Uitstekende service van de specialist in de regio. Druk, maar dankzij heldere communicatie kon ik best wat langer wachten op het voltooien van de vervanging van mijn airco-pomp. Op mijn vraag if ook de condensator dan ook gelijk vervangen zou worden, was het antwoord: “Waarom? Is die ook kapot dan? Nee hoor, we gaan niets vervangen dat niet nodig is” Kijk, dat vind ik nou service!

Altijd goed

Kom er al jaren . Dat is niet voor niks. Super service

Altijd bereikbaar

Prettig, altijd bereikbaar, goede service

prima service

professioneel

Jullie staan altijd voor me klaar

Jullie staan altijd voor me klaar

Hele fijne service, flexibel in omgang, kundig personeel

Al ruim 20 jaar verzorgt Peco het onderhoud van mijn klassieke auto en onze gezinsauto. Alles in goed overleg en geen verassingen achteraf. Een mooi familiebedrijf met goede werknemers die de klant centraal stellen.

betrokken en meedenkend

ervaren vakmensen

Betrouwbaar

Houdt zich aan de afspraken en no-nonsens houding

Top service!

Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Ik ben zeer tevreden.

Prima!

Fijn welkom, goede service, prijs-kwaliteit in orde!

Deskundig en professioneel

Familie uit Zwitserland die bij ons de Kerst vierden, arriveerden vlak voor Kerst met een defecte accu en storingen in het elektrische systeem. Ondanks de drukke planning van PeCo hebben ze onze familie zeer deskundig geholpen met de juiste adviezen en deskundig herstel van de auto. Top! Nog veel dank. Zes sterren!

Super dienstverlening

Vriendelijk

Friendly with great service

A great friendly local garage providing quality car work and honest advice.

• Would you recommend us? Yes

Ik kom er al meer dan 30 jaar

Ze hebben daar dag en nacht werk, maar altijd welkom.

Meer dan 30 jaar!

Dat ik al meer dan 30 jaar mijn auto tievertrouw aan Peco zegt genoeg toch?

Super tevreden

Goed advies en goede prijs voor reparatie en onderhoud.

heel goed adres voor mij en mijn auto

Sinds kort werd ik klant bij PECO met mijn nieuwe aanwinst. Al snel kreeg ik panne en daarna sneuvelde er een ruit die besteld moest worden en vergoed werd door mijn verzekering. Tot mijn vreugd kreeg ik de beste hulp en ondersteuning die ik mij maar kon wensen. Vriendelijk, deskundig, behulpzaam. Kortom zeer betrouwbaar.

Mensen van hun woord

Houden zich aan de afspraken. Auto functioneert echt beter na een onderhoud. Punt van aandacht: rekening zou iets gedetailleerder mogen zijn.

Fijne communicatie

Fijne duidelijke communicatie en erg meegedacht in oplossingen !

Altijd bereid om oplossingen te zoeken

Waar je ook mee komt, PECO zoekt net zo lang tot het opgelost is.

Top service en zeer klantvriendelijk

Zie hierboven

Kundig en betrouwbaar

Complexe reparatie vakkundig hersteld na duidelijke prijsopgave

Top altijd leuk

Een TOP garage waar men goed meedenkt met de klant,en nog echt probeert te sleutelen aan auto's van alle merken.

betrouwbaar en betrokken op de klant

Peter is betrokken op de klanten, vriendelijk en natuurlijk vakkundig.

Kwikstraatlaan 38

3704GS Zeist