Betrouwbaar en altijd op zoek naar de best passende oplossing tegen een eerlijke prijs.

Al ruim twaalf jaar klant bij Autotess met achtereenvolgens drie verschillende auto's. De laatste auto is ook als occasion geleverd door Autotess. In al die jaren nooit het gevoel gehad een euro te veel te hebben moeten betalen. Autotess zoekt altijd naar de best passende oplossing. Dat houdt ook in tegen de gunstigst mogelijke prijs. En daar ben je als klant dus ook het meest bij gebaat. Bij onverwachte problemen of storing word je nagenoeg altijd de zelfde ochtend nog geholpen met een snelle diagnose en indien redelijkerwijs mogelijk een oplossing. In de meeste gevallen kun je dus weer rijden of weet je waar je aan toe bent. Huidige auto is als gebruikte auto geleverd door Autotess op basis van een budget en een wensenlijstje. Dat heeft tot een bijzonder mooie en goede auto geleid tegen een scherpe prijs. Soms wil je als klant tussentijds of bij ophalen van de auto wat informatie willen krijgen over de status van de auto na onderhoud of reparatie. Dat lukt niet altijd. Dat is misschien een verbeterpunt voor Autotess. De ervaring leert echter dat vertrouwen hebben in Autotess en geduld hebben uiteindelijk tot volle tevredenheid leiden.

Een garage zoals een garage hoort te zijn

Heel tevreden over AutoTess. Eerlijk, no-nonsens, betrouwbaar, kortom: een garage zoals een garage hoort te zijn. Ga zo door!

geweldig!

de afgelopen jaren ben ik uiterst tevreden over de dienstverlening van Autotess. De medewerkers zijn klantvriendelijk, denken met je mee, ook voor oplossingen waar ze weinig aan verdienen. Gewoon een fijne garage!!

Goed en toch niet duur

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen. Ook denken ze mee naar oplossingen.

Fijne monteurs goed contact

Fijne garage.

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Prima personeel, behulpzaam, vriendelijk, netjes, deskundig !!! Zal deze garage zeker aanbevelen bij vrienden.

Garage waar het vakmanschap nog voorop staat.

Kom je voor een flitsende ontvangst met een professionele receptie dan ben je hier verkeerd. Maar als je voor goed vakmanschap komt voor je auto onderhoud dan zit je hier zeker goed.

Al jaren tot volle tevredenheid klant.

Als "vaste" klant is er een vertrouwens- relatie ontstaan welke in mijn beleving onontbeerlijk is, per slot van rekening geef je jouw vervoermiddel uit handen, en heb je er vertrouwen in dat alle werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd worden tegen een acceptabel bedrag.

Hun service is sinds jaar en dag onverminderd perfect!

Ook zonder afspraak staat men altijd direct voor je klaar. Gebaseerd op mijn vele jaren ervaring met deze garage, verklaar ik gaarne dat men voor reparaties altijd de beste dan wel de voordeligste oplossing zoekt, mede zo mogelijk rekening houdend met persoonlijke omstandigheden van de klant. Kortom: "Blind varen" op hun advies geeft mij achter het stuur een veilig gevoel.

waar voor je geld

Een garage waaraan je een reparatie durft toevertrouwen: met zorg, in goed overleg en tegen een reële prijs. Geef ze de tijd, dat werkt het beste :-)

Goede service en klantvriendelijk

Goede Service en klant vriendelijke en altijd tot een.oplossing komen

Kan niet beter

Uitstekend!

Fijne garage

Altijd vriendelijk geholpen! Prijs zijn ok, duurder dan mijn vorige garage maar dan heb je afspraken nakomen, extra service (zoals auto thuis ophalen/brengen)... Ik heb geen spijt dat ik naar hun ben gegaan!! Nu hebben ze de onderhoud van de auto en de camper ;-)

Prima service, vriendelijke mensen.

Uitstekend bedrijf zonder poeha.

Top bedrijf

Goede klant vriendelijkheid top service echt goed

Niet echt professioneel behandeld.

Matig ontvangst, en werd niet echt professioneel behandeld. erg nonchalant.

Ik ben zeer tevreden over deze garage.

Als ik een probleem heb wordt ik snel en vriendelijk te woord gestaan. Ook de prijs valt mij mee.

Klantvriendelijk

Fijne klantvriendelijke garage zijn vriendelijk en eerlijk als er iets gerepareerd moet worden geven ze goed advies!!

perfect

prima bedrijf,uitstekende service.een bedrijf om niet snel te vergeten. fantastisch.

Autotess denkt met je mee

Ik ben al een poosje bij Autotess, en ben erg tevreden. Ze denken met je mee, zijn altijd bereid om te helpen met advies, en nooit te beroerd om wat langer open te blijven als je te laat bent om je auto op te halen.

Leveren goed werk, maar communicatie naar klant is matig.

Telefonisch gemaakte afspraken worden niet altijd nagekomen, het geleverde werk is vlgns mij goed. Kan dit niet echt beoordelen, wegens geen verstand van zaken.

Van A tot Z zeer goede kwaliteit, attent, vertrouwd en prijstechnisch de moeite waard.

Goed geholpen, comfortabele wachtruimte, helder en transparante uitleg en organisatie. Het geeft mij vertrouwen. Waarvoor dank!

Heel vriendelijk

Alleen maar positief

Betrouwbaar en een servicegerichte instelling

Prettige service: goed overleg over de staat van de auto en de benodigde reparaties.

Super fijne en vooral eerlijke garage!

Hier al vele jaren klant en al die jaren zeer goed geholpen. Altijd een eerlijk advies, overleg over de beste oplossing (met bijvoorbeeld gereviseerde en dus goedkopere onderdelen). Geen gedoe of dure rekeningen voor de leenauto of fiets. Echt een fijne garage met klantvriendelijke aardige medewerkers!