Veilig gevoel vlak voor een vakantie

Goed snel niet te duur

Vriendelijke personeel dat altijd wil helpen om naar een oplossing te zoeken

Zoals altijd heel tevreden.

Vanaf de eerste dag, meer dan 35 jaar geleden, dat ik - toen bij Ton Elzebroek- de auto in onderhoud heb, ben ik tot aan de dag van vandaag heel tevreden!

Vakmensen die een prima service geven.

Goede adviezen en denken bij reparaties met je mee.

Afspraken zijn keurig en duidelijk.

In alle opzichten ben je duidelijk klant bij Autotess ! Ook het gemak van de Jaarkaart is een prima idee: na een beurt, c.q. het vervangen van de winter/zomerbanden in najaar en voorjaar rijdt de auto (hoewel niet zo jong meer) weer heerlijk soepel.

Bandenwissel verloopt altijd goed.

Heldere communicatie

Er werd keurig overlegd wat ze tegenkwamen en wat ze gingen doen. Ook werd netjes vermeld wat alles ging kosten, voordat er iets werd gedaan.

Slecht

Mijn auto ging voor APK zonder verlenging van een jaar Autogemak. De auto kwam niet door de APK en mijn vraag was wat het zou kosten om hem alsnog door de APK te krijgen, ik wilde dit snel weten ivm de aankoop van een andere auto. Ik heb niks gehoord en krijg alleen een rekening voor het jaarAutogemak. Wanneer ik hier over bel wordt er nauwelijks op gereageerd . Communicatie bij dit bedrijf is heel erg slecht en dat heb ik al vaker gemerkt. Ik heb een andere garage opgezocht.

Goede betrouwbare garage met kennis van zake die met de klant meedenkt.

Uitstekend, Meerdere auto’s in onderhoud hier en dat is niet voor niets. Erg tevreden.

Goede hulp en service

Goe bezig

100% betrouwbaar

Eerlijke garage waar de klant centraal.staat.

Informeel en vakkundig

Auto gerepareerd , ook een defecte linkerraam gefixed, wat door een andere garagehouders niet op te lossen was. Vakkundig verholpen , vriendelijk personeel.

Super tevreden

Staan altijd voor je klaar, superservice!!!

Mijn ervaring met autotess is super goed! Goede service, fijn personeel. En ik heb het gevoel dat mij geen oor aangenaaid wordt.

Vriendelijk en goed

Vandaag mijn Volvo v70 automaat en stuurbekrachtiging laten flushen en olie laten verversen. Zeer vriendelijk personeel en duidelijke tekst en uitleg. Zeker een aanrader, zeker gezien de prijzen die ze hanteren. Mvg, Eduard

Dik tevreden

Behulpzaam, vriendelijk en vakbekwame mensen. En er valt niets te klagen over de tarieven. Goede service voor een scherpe prijs.

Goede garage, geen flauwe kul, alleen doen wat nodig is.

Ik was een tevreden klant en ben dat na deze onderhoudsbeurt nog steeds!

Goede Service

Alles gaat goed. Alleen jammer dat je niet meteen kan betalen en moet wachten tot je de rekening per mail toegestuurd krijgt. Het is prettiger dat je dadelijk kan zien wat je kwijt bent voor de onderhoudsbeurt

Niet helemaal tevreden

Auto heeft in november grote beurt gehad, gaf in januari al weer problemen. Had volgens mijn partner gezien moeten worden bij de beurt

Top 👍 snel en goed geholpen.

Top 👍 snel en goed geholpen.

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk. Ben al jaren klant bij Autotess en dat is niet voor niets. Mooie nieuwe zaak! Helaas voor mij verder vanaf mijn huis.

Over het algemeen hebben we goed contact en worden de werkzaamheden goed gedaan

Top service !!

Omdat de gereserveerde leenfiets helaas vergeven was, ben ik keurig weggebracht naar mijn werk. Dit hebben ze heel netjes opgelost. Na afloop van de keuring is de auto zelfs keurig op mijn werk afgeleverd!! Complimenten voor de klantenservice !

Geen verrassingen

Gewoon goed

doen altijd hun best

Heb goede ervaringen, al meer dan 10 jaar. Ook als er ietas mis gaat wordt er altijd geprobeerd dat goed op te lossen.