Al sinds jaren maak ik naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Auto Tess. Deskundigheid, soepelheid in planning, begrijpelijke uitleg van een technisch probleem + oplossing, in het algemeen reparatie(s) / APK / vakantiecheck / etc. vlot klaar. Kortom: tevreden als klant.
Wij zijn erg tevreden met onze overburen! Staan direct voor je klaar, aardige mensen en niets is teveel!!
Zeer plezierig door de persoonlijke begeleiding en vaste monteur. Kent auto goed en handelt kordaat.
ben zeer tevreden over autotess, klantvriendelijk, correct, vertrouwd.
kom er voor regelmatig onderhoud en apk van de auto
Kom al vele jaren bij dit bedrijf. Niets anders dan lof
deskundig betrouwbaar goed overleg en duidelijk
Prima, goed advies. Snelle afspraak en goede service
Erg goede service en zeer klantvriendelijk. Een betrouwbaar adres voor onderhoud, reparatie en apk voor je auto.
Wij hebben onze Opel astra aangeboden voor een grote beurt... we hebben het gevoel dat ze er lang mee bezig zijn geweest... en zeker niet is afgeraffeld.. ga zo door!!!
Met de bedrijfsleider/ eigenaar van dit bedrijf heb ik een eerlijk/ betrouwbaar en zeer prettig gesprek gehad. Over hem kan ik niet anders dan lovend zijn.
Uitstekend, leerzaam, accuraat en deskundig
Ik kwam onaangekondigd met een probleem met de automaat. Het bedrijf heeft mij dezelfde ochtend proberen te helpen door de automaat te spoelen. Jammer genoeg had dit niet het gewenste resultaat. In de loop van de middag ontving ik een offerte voor vervanging. Jammergenoeg duurde de reparatie 4 dagen langer dan aangegeven. Dat ik steeds zelf moest bellen was een minpunt. De contacten zijn uiterst vriendelijk en deskundig en de reparatie kostte uiteindelijk €45 meer dan de offerte.
ik denk dat het personeel en leiding wel deskundig zijn maar komen wat knullig over in hun presentatie en ontvangst. Jammer ook dat er niet meteen na de [eenvoudige] reparatie betaald kan worden, heb na 3 weken nog geen rekening
Het is precies zoals de monteur laatst in het regionale autokrantje schreef, \"een dorps garage in de grote stad\". Bijna iedereen komt door de achterdeur naar binnen. Het is geen super moderne werkplaats met gekleurde vloeren en monteurs in werkpakken. Dit is nog gewoon een garage waar monteurs in overall nog verstand van auto\'s hebben.
vandaag voor de eerste keer banden verwisselen en kleine beurt was perfect en geen dealer garage tarieven!