Zeer klantvriendelijk.
Erg goed. Denken mee en gaan voor de beste oplossing voor een redelijke prijs
Na een goede bezoek heb ik nog geen oordeel.
Ervaringen zijn prima. Bij grote reparatie is vooraf overleg mogelijk. Dan worden en ook keuzemogelijkheden geboden. Als er vooraf een inschatting wordt gemaakt van de kosten voor een reparatie, komt dat later ook overeen met de factuur. Geen verrassingen achteraf. Doordat het een kleinschalig bedrijf is met vaste monteurs die er jaren werken, leer je de mensen een beetje kennen. Dat voelt vertrouwd.
Heel vriendelijk
Prettige mensen, no-nonsense benadering.
Prima bedrijf met vakundige medewerkers
Prettige ontvangst; snelle en goede vervanging van banden; goede service
Super goede service.
Echt zeer tevreden! service erg hoog en dat toch tegen een vriendelijke prijs, kunnen anderen een voorbeeld aan nemen!
Ik heb zeer goede ervaringen met Autotess. Goede service en vriendelijke mensen.
Tot nu toe een goede ervaring met bandenwisselen en bandenopslag.
Prima bedrijf, keurig geholpen. Versnellingsbak laten flushen(spoelen) en de bak schakeld weer als nieuw!
Deskundigheid, kwaliteit en uitleg goed.
Je wordt er altijd goed te woord gestaan en ook goed geholpen. En men heeft verstand van zaken.
Staan altijd klaar voor elke klus, groot en klein. Zeer betrouwbaar.
Prima service, vriendelijke medewerkers. Via sms bericht melding dat de auto klaar is.