Prima service. Genoeg tijd om uitleg te krijgen. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
vriendelijk personeel
positief klant vriendelijk
Goede service, en een goed vertrouwen in autotess, klant vriendelijk en als er wat is, wordt je goed behandeld
Super goede ervaring met dit bedrijf. Goede service en kwaliteit!
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn ongemeend positief. De service is optimaal. Er worden geen onnodige \"reparaties\" uitgevoerd. Er wordt rekening gehouden met de serviceverleden van het voertuig. Ik rij de laatste jaren erg weinig. Daar wordt bij het onderhoud rekening mee gehouden. Dit bedrijf is 100% betrouwbaar en levert een goede kwaliteit.
Prima garage Staan altijd voor je klaar Redelijke prijzen
de autotess is heel goed de medewerkers zijn vriendelijk en behulp saam dat is autotess deventer de besten
Ik kom al jaren bij Autotess en ben erg tevreden over dit bedrijf. Ik kan het iedereen aanbevelen
Top bedrijf, met deskundige medewerkers. Bedrijf staat voor kwaliteit en service.!
Meedenken doen ze super. Klantvriendelijkheid ten top
prima meedenkend autobedrijf !
Auto gemaakt volgens afspraak tot laat Door gewerkt. Top.
Dit bedrijf behandeld mij altijd netjes. Vaak krijg ik ook korting die ik niet verwacht had, super.
goed, alleen wat wachttijd voor dat ik aan de beurt was