Aandacht voor , en er wordt meegedacht met de klant
Hier hebben ze echt verstand van auto\'s. Zeer duidelijke en heldere uitleg, zeker meedenkend en geen verrassingen achteraf. Ook niet raar dat dit bedrijf zo hard groeiende is. Enkele jaren geleden toen ik er voor het eerst kwam sleutelde Gerrit nog alleen met Ronald en nu lopen er vijf monteurs. Dan doe je het zeker goed.
Meer dan Prima! Gewoon zonder gedoe, een echte garage die meedenkt. ze zijn wel ontzettend druk altijd.
Auto begin juni naar toegebracht voor onderhoud en APK. Ze zouden mij bellen als er kosten gemaakt moesten worden. Ik ben niet gebeld daarvoor en kon hem de volgende dag ophalen. Ze zeiden mij dat ze de auto niet APK konden keuren omdat er nog een paar kleine dingetjes gerepareerd moesten worden en dat ik daarvoor nog wel gebeld zal worden. Na een week nog niks gehoord te hebben, belde ik ze zelf maar. Ze wilden met net die dag gaan bellen, waarbij ik het wel heel toevallig vind dat het dezelfde dag is al dat ik hun bel.Uiteindelijk belde ze alsnog een dag later. Super hoge kosten waarbij ik dus dacht dat het wel mee zal vallen als je zegt dat er nog maar een paar dingetjes gerepareerd moeten worden. Al goed afspraak ingepland om auto te laten maken. De dag dat ik bijna de auto kon brengen werd het een paar werkdagen verzet, dus na het weekend. Al met al was mijn auto eind juni pas klaar. En krijg ik de rekening pas een keer twee weken later. En verwachten ze wel dat ik binnen 10 dagen betaal. Nou dan kan dat ook wel even wachten, want het gereserveerde geld daarvoor is op dit moment niet op mijn rekening. Ik probeerde ik te vermijden om een leenauto te krijgen, maar doordat zij alles maar vooruit blijven schuiven, moest ik wel betalen voor de brandstof ervan, terwijl ik netjes had af getankt. Daarbij had ik niet die maand op vakantie moeten willen met de auto, want dan was mijn auto te laat APK gekeurd geweest ondanks dat ik op tijd bij de garage ervoor kwam.
Goede kwaliteit. Deskundig. Prima uurtarief. Meedenkend.
Goed geholpen, duidelijke uitleg, juiste service
Er werd tijd genomen om een diagnose te stellen m.b.t. de oorzaak van de storingen van de auto. Goede en duidelijke prijsopgaaf in geval van reparatie bij deze garage. Communicatie over moment dat de reparatie klaar zou zijn was niet duidelijk. Werkzaanmeden in orde.
Zeer gastvrij , een ervaren monteur waar je ook nog wat van opsteekt , scherpe prijzen ! Wat wil je nog meer . Hier kom je terug , omdat wat is afgesproken na is gekomen π en geen verrassingen nadien .
Top bedrijf, met goede service eerlijk en betrouwbaar.
Vakmensen en klantgericht
Het was voor ons de eerste keer zeer vriendelijk ontvangen met een kop koffie goed behandeld dus een dikke voldoende
Betrouwbaar, goede service en duidelijke uitleg.
ik kwam via een kennis aan dit bedrijf. eerste ervaringen waren erg prettig. goede uitleg en helder verhaal.
Klantvriendelijk en altijd paraat om te helpen
Goede service voor goede prijs!
Onze ervaringen zijn eigenlijk altijd goed...Heel af en toe vergeten ze wel eens te bellen als de auto klaar isπ..Maar dat is niet zo erg...Het personeel is altijd super aardig, en de service is goed! Top!
Autotess werd me aangeraden door een collega, aangezien ik in Deventer werk was het voor mij het makkelijkst om de auto voor het werk te brengen en na het werk op te halen ipv in mijn eigen woonplaats. Ik ben correct geholpen, de offerte was realistisch en uiteindelijk is het nog goedkoper uitgevallen ook door goed meedenken van de medewerkers van Autotess. Voor mijn APK ga ik er weer naar toe!
Goed geholpen en wachten met een kopje koffie. Tijdens de werkzaamheden rustig even mee kunnen kijken bij de monteur en uitleg gekregen. Wel wat aan de dure kant maar goed werk.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.