Altijd eerlijk advies goeie service en eerlijke garage bedrijf
Positieve ervaring met de klantbenadering, deskundigheid en openheid
Prima bedrijf, goede service
prima kontakt en behandeling,vakkundige personeelsleden,in ieder geval verdient deze garage een hoogcijfer. Een klein probleempje is dat je auto moeilijk te parkeren is,staan veel te veel auto\'s en soms moet er omgereden worden vanwege vracht auto\'s die midden op de weg staan,maar verder dik te vreden,ga zo door.Deze garage doet mij aan vroeger denken waar echt als klant behandeld wordt,ook met achteraf sturen van de rekening is echt ouderwets.Ik hoop alleen dat deze service niet door andere klanten te niet wordt gedaan.
Kennis en kunde van Autotess is van hoog niveau. Er is veel mogelijk in overleg dat is prettig. Ze zoeken ook echt naar de beste oplossing voor je en dat is erg fijn. Soms duurt het even voor je antwoord krijgt of krijg je geen terugkoppeling van de stand van zaken. Dat is wel een serieus verbeterpunt. Over het algemeen genomen zeer tevreden.
Het een bedrijf dat zijn afspraak na komt prima mensen top.
Goed, Afspraak op tijd afgehandeld
Heb een afspraak kunnen maken op korte termijn voor de automaatbak te laten spoelen. Ben er goed geholpen en mocht erbij zijn met automaatbak spoelen en alles werd er duidelijk uit gelegd en ook als je vragen had. Ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben en de prijs is ook netjes voor wat er gedaan is.
Wij ervaren Autotess als kundig, accuraat en eerlijk en geen lange wachttijden.
Klantvriendelijk en een goede uitleg gegeven over de gedane werkzaamheden!
APK keuring en vervangen distributie en waterpomp.
Zeer publieks vriendelijk bedrijf Staat dicht bij de klant Is een ,,klant is koning bedrijf,,
Zeer goede service. Ben zeer tevreden met vakbekwamheid en vriendelijke medewerkers.
Deskundig en betrouwbaar.