Prettige en open communicatie, no nonsens, je wordt snel geholpen, sfeer van vertrouwen
Duidelijk en eerlijk bedrijf Goeie service en scherpe prijzen. Geen overbodige reparaties of extra s. Ik ben meer dan tevreden
Goede ervaringen
Zeer te vreden, gebeld over defecte brandstofpomp. Deze is besteld en was s\'middags al binnen. Monteur Ronald heeft pomp uitgewisseld in mijn woonplaats, dikke klasse.
Prima bedrijf!
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Jammer dat er geen bel bij de balie aanwezig is.
Prettig, klantvriendelijk en bovenal een deskundig bedrijf
Perfecte service
Gewoon SUPER!!! Meedenkend!!!
Vervangen distributie kettingen
Komen afspraken niet na, beloofde beurt niet uitgevoerd, veel mankementen en reparaties na aanschaf.
verloopt altijd vriendelijk auto wordt op afgesproken tijd gehaald en terug gebracht
Auto gebracht met klacht dat er een motorstoring optrad bleek een kapotte bobine te zijn ,probleem snel opgelost .
Eerlijk en duidelijk advies. Geen onnodige reparaties en proberen altijd de beste oplossing te vinden, ook qua kosten. Bellen altijd eerst voordat ze iets vervangen. Heel erg blij mee!
Kom tot volle tevredenheid meer dan 15 jaar bij Autotess, voorheen Ton Elzebroek. No nonsens mentaliteit, geen opgedirkte toestanden, prettig en meedenkend met de consument/klant.
Prima service, ben naar huis gebracht en weer opgehaald
Zeer klantgericht. Altijd overleg met mij als klant over de uit te voeren werkzaamheden. Waar het kan gebruiken ze tweedehands onderdelen. Haal en breng service is helemaal top !