We komen er met de auto al jaar en dag
Ervaren monteurs, leveren goed werk. Communicatie naar klant over voortgang bij langere reparaties zou wat beter kunnen
zeer goede service en denkt met klant mee bij grote reparaties
ik kwam eigenlijk alleen voor de keuring van mijn Ford Focus ( op aanraden van mijn buurman Wiert).Dit gebeurde heel correct. Maar nadat ik had laten weten dat ik op zoek was naar een Fiat panda, hebben zij dit van mij overgenomen en eind van de dag had ik mijn Ford voor een goede prijs verkocht aan auto Tess en was ik eigenaresse van een Fiat Panda!!
Altijd een goede en eerlijke service.
Wat een geweldige service. Zeer vriendelijke mensen, prima geholpen!
Eerlijk en werkt netjes en snel. Lekker dicht bij mij werk.
Altijd goede service en vriendelijke ontvangst. Prijs is goed en personeel (nagenoeg) altijd vriendelijk en denken met je mee.
In een paar woorden: eerlijk, betrouwbaar en deskundig.
Fantastische service!
Zoals altijd uitstekend
perfect!
Autobedrijf pur-sang. Deze keer alleen APK, volgende keer een \"zwaardere\" operatie. Je wordt altijd goed geholpen. Super, Gerrit!
Netjes behandeld goede indruk .dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf
Ik heb zeer goede tekst en uitleg gekregen en de kwaliteiten van de de eigenaar van Autotess als zeer positief ervaren.