Eerste keer was prima fijn dat er een auto pech service is Laat hier voortaan mijn auto apk keuren
Snelle en goede service
Ben hier geweest voor een service onderhoud voor mn auto en alles is na tevredenheid gedaan. Dus ging tevreden weer naar huis terug na ontvangst.
Geweldige service ze staan altijd voor je klaar Ben al meer dan 20 jaar klant
Remschijven bleken binnen 'n jaar al krom. Dit werd zeer netjes opgelost.
Altijd goede service, meedenkend, bertrouwbaar
Dankjewel voor deze mooie review en veel plezier met de nieuwe auto. Groetjes van Team Vakgarage van Limpt
Na ruim 70 jaar auto te hebben gereden hebben we vandaag mijn vader zijn auto verkocht. Zijn Toyota garage had geen belangstelling (al is hij daar al 6 jaar klant), dus ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing. Die heb ik gevonden bij Vakgarage Van Limpt in Veldhoven. Buitengewoon betrokken, heel begripvol, alle tijd genomen en na het afsluiten van de deal, werden we ook nog naar huis gebracht door een superlieve, nette jongeman. Ik wil deze garage een grote pluim geven en ze heel hartelijk bedanken.
Jullie ook bedankt voor het prettige contact en de fijne review. Groetjes van Team Vakgarage van Limpt
J́
Bedankt voor deze topscore Groetjes van Team Vakgarage van Limpt
Wordt altijd fatsoenlijk en plezierig geholpen, zonder poespas. Komen afspraken na, en goede communicatie over de gedane afspraken/reparaties. Zou zeggen, ga zo door !
Dit was het zijn vriendelijk de auto is weer als het goed is voor een jaar veilig rijvrij
Mijn ervaring is zeer goed en men is uiterst behulpzaam! Top!
Goede ervaring met afspraak
Fijne garage waar je vakkundig en snel geholpen wordt.
Vertrouwen in deze zaak
Ik kom hier al jaren voor apk en onderhoud aan mijn auto.
Goede service, wel tijdig een afspraak maken.
Snel en goed mijn auto door de APK
Defecte lamp achterlicht kon probleemloos meteen vervangen worden. Tegelijkertijd remvloeistof en ruitensproeiervloeistof laten checken en motorolie werd op peil gebracht. Dit alles zonder afspraak.
Ik had een lege accu en die is nu weer gevuld, de auto is opgehaald en weer terug gebracht.
Mijn ervaring is goed. Helaas de laatste jaren wel heel erg duur.
Bedankt voor de goede service. Fijn dat jullie de auto goed hebben nagekeken.
Fijne garage waar je vlot en goed geholpen wordt. Je wordt altijd keurig gebeld als er wat met je auto is.
Tevreden met wat je van een garage mag verwachten ...
Fijn bedrijf met goede en snelle service
Ben al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij van Limpt. Zeer behulpzaam en vakkundig personeel.
De Witstraat 23
5503XS Veldhoven