Laden reviews...
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen vriendelijke medewerkers, duidelijke toelichting van het werk en betrouwbare service. Veel reacties noemen goede prijs-kwaliteit en eerlijk advies. De communicatie wordt vaak geprezen en de kosten worden als redelijk ervaren. De algehele ervaring is positief met aandacht voor service en klantzorg.
Super fijne auto gekocht Heel blij mee met de mini counterman
19 July 2026
Chantal Brekelmans
Kaatsheuvel
men denkt mee, geeft advies en is zeer vriendelijk, kortom ik ben blij met deze garage
18 July 2026
Jannie van Luijtelaar
Veldhoven
Voor de zekerheid had ik even gebeld vanwege een kapotte koplamp, hoe laat ik het beste kon komen. Ik kon erop wachten onder het genot van een kopje koffie en een praatje met Marco, die me hoogstpersoonlijk even wegwijs maakte door de instellingen van de boordcomputer, zodat het snelstartsysteem iets ingewikkelder is gemaakt vooruit het eventuele dievengilde.
16 July 2026
Lenneke van Gestel-Berrevoets
27 June 2026
Ton
Veldhoven
De eigenaar is een prettig persoon om zaken mee te doen. Rustig en niet teveel bravoure. Goed gevoel bij de gekochte auto. Pas net in bezit, dus het moet allemaal nog blijken. Maar voor nu...prima.
26 June 2026
Gerard
Liempde
Goede service, zo snel als kon geholpen. Meedenkend, fijn dat ik een leenauto kon huren dus kon meteen weer op pad.
23 June 2026
Daniëlle
Veldhoven
Een 45km auto van het merk Silence gekocht. Zeer compleet en proffesionele afhandeling. De moeite waard om eens kennis te maken en een proefrit te maken.
22 June 2026
Bert
Nistelrode
Van Limpt is al 25 jaar mijn garage en mijn ervaringen zijn altijd positief geweest. Het grote voordeel van een kleine garage: snelheid, vriendelijkheid, persoonlijke behandeling
21 June 2026
Ronald
Eindhoven
De auto laat ik altijd onderhouden door de garage altijd eerlijk als er iets aan de auto is dan bellen ze op
20 June 2026
Christiaan
is zeer goed
16 June 2026
Digna
Veldhoven
Altijd goed geholpen en transparant
13 June 2026
Lara
Komt afspraken na
10 June 2026
Han
Eindhoven
Goede service. Goed overleg alvorens men overging tot service en apk beurt
8 June 2026
Ger Hendricks
Venlo
zo blij met de fijne service
5 June 2026
suzanne
veldhoven
Ik heb mijn auto 2 jaar geleden gekocht onder 1 jaar Bovag garantie. Vorig jaar bleek dat de airco lek was. Ik heb gebeld en ik kon de auto diezelfde dag nog inleveren en hij was eind van de dag gemaakt. Een jaar later was de airco opnieuw lek en ook nu mocht ik de auto een dag later inleveren en was hij eind van de dag gemaakt. Beide reparaties hebben ze onder de Bovag garantie gedaan zonder extra kosten voor mij. Dat vind ik echt heel goede service.
3 June 2026
Niels
Eindhoven
Volgens afspraak en prima ontvangen door de eigenaar. Sinds wij in Veldhoven wonen zochten we een nieuwe garage voor de onderhoud en apk van onze auto. We zijn ten tijden dat de auto in onderhoud was die dag netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en kosten. Het totaal bedrag viel dan wat hoger uit, maar dat was logisch. Al met al netjes uitgevoerd aan onze corolla van 2006. Die er weer probleemloos mee door kan er zijn prima weer voor d'r leeftijd. Bedankt en tot ziens!!
29 May 2026
D van der Wagt
Veldhoven
Goede ervaring, afspraak kon verzet worden en ophalen van de auto kon zoals gewenst.
16 May 2026
Jan
Veldhoven
Heldere communicatie en goed service
14 May 2026
Fanny
Eindhoven
Mijn ervaring bij Vakgarage Van Limpt: betrouwbare service, duidelijke communicatie en vakmanschap waar je op kunt bouwen.
2 May 2026
Freek
Maarheeze
Vaag verhaal over dat de kosten hoger uitvielen dan afgesproken.
Beveelt niet aan
1 May 2026
John
Klantvriendelijk
28 April 2026
Agaath Van der Schoor
VELDHOVEN
Duidelijke omschrijving waarom de uitgevoerde reparaties noodzakelijk waren. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Vriendelijk personeel.
26 April 2026
J.n.h.m. Van Geffen
Eindhoven
Goede service ! Bellen van te voren netjes op als er bij de grote beurt extra kosten komen. De medewerkers zijn altijd vriendelijk. Ik ben een tevreden klant.
20 April 2026
Loes
Veldhoven
Ik ben zeer tevreden. Er wordt netjes gewerkt. Ik heb altijd het gevoel eerlijk behandeld te worden.
13 April 2026
Wim
Eindhoven
I would've given a 5... Great service. Only thing is, i had to go back because system reset was not done well, so I keep getting the service notification. Same thing last year after service, I had to bring the car back to do a proper system reset. Went back and was quick done. Its just that to have time to go back on another day because of a simple overlook is a lot when you are busy. So i hope next year same thing wont happen again, then i will give them a 5 rating. Overall, happy with the service.
2 April 2026
Vivian