goede service, goed behandeld

Zeer netjes en goed geholpen en alles is prima opgelost. De prijs is helaas wat minder maar auto onderdelen zijn nou eenmaal niet goedkoop, evenals het uurloon. in mijn ogen de grootste kostenpost.

goede service, goed behandeld

Super service dat mijn gewassen wordt na een onderhoudsbeurt. Hier heeft de klant nog een naam in plaats van een nummer.

Uitstekend.

goede service, goed behandeld

Wij hebben er onze camper laten maken en keuren,je wordt gebeld als er nieuwe onderdelen moeten worden bestelt en of dat goed is. Duss je bepaalt zelf of je er mee acord bent,dat is erg pretig zo weet je waar je rekening mee moet houden en je niet achteraf tegen andere kosten aan kijkt.

goede service, goed behandeld

Snelle Service, persoonlijke benadering en geen woekerprijzen zoals bij de (Audi)dealer

goede service, goed behandeld

NIEUW, VERNIEUWEND, ZEER KLANT- EN SERVICE GERICHT, AMBITIEUS, ZEER CORRECT, VAKKUNDIG

perfect, zeker aan te bevelen

Meedenkend, klantgericht. Duidelijk in uitleg en mogelijkheden.

perfect, zeker aan te bevelen

We hebben onze auto in onderhoud en APK. En als er schade is weten we ze ook te vinden. Leuke en goede monteurs. Goede eigenaar

goede service, goed behandeld

Bedankt voor de goede service van onze Suzuki Alto, het ziet er allemaal prima uit. We zijn blij dat alle gekraak/gerammel weg is, mooi dat alles is opgelost, ook de schade, heel fijn. Ook bedankt voor de mooie kentekenplatenomrandingen van Auto en Service, we maken reclame! Tot de volgende keer.

goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Heel klantvriendelijk. Sterk in prijzen. Service goed, vooral de peroonlijke benadering. Alle werkzamhede gebeuren in goed overleg. Enthousiaste werknemers. Werkt zodanig dat er een overbodige kosten zijn.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Vosboerweg 3

7556 BT Hengelo ov

Over Auto & Service

Auto & Service Hengelo - Dé specialist in Audi, Seat, Škoda​ en Volkswagen in Twente Auto & Service in Hengelo is een universeel autobedrijf wat zich voornamelijk richt op de merken Audi, SEAT, Volkswagen, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar door onze samenwerking met Bosch Car Service kunnen ook andere type en merken auto’s terecht in onze ruime werkplaats. Wij werken altijd met transparante prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, diagnoses van storingen en APK van uw auto. Tevens verkopen en leasen wij auto's. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. De koffie staat klaar!