goede service, goed behandeld

Zeer goede en vlotte service. Erg over te spreken, dat vindt je bijna nergens meer.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Positieve ervaring. Dit bedrijf is klantvriendelijk en klantgericht. Voor de werkzaamheden wordt je opgebeld, worden de kosten doorgegeven en kun je een keuze maken. De nazorg is ook prima geregeld.

Snel en accuraat

perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week heb ik mijn auto, een Seat Alhambra 2.0, voor APK en onderhoud bij Auto & Service te Hengelo ondergebracht, en daar uitstekende ervaringen aan overgehouden. Op alle punten scoort deze garage top! Auto & Service is met recht de beste BOVAG-garage van Oost-Nederland, prima service tegen een goede en eerlijke prijs.

goede service, goed behandeld

erg eerlijke mening ! de prijs is redelijk en de service erg goed !!

goede service, goed behandeld

Uitstekend behandeld. Goed overlegd wat er moest gebeuren. Leenfiets gehad. Na het op halen van de golf was hij ook nog even in de wasstraat geweest.

Correct en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Auto & Service levert buiten de goede service veel vertrouwen, en juist door de deskundige ervaring die ze daar hebben stelt het je gerust dat je auto in goede handen is bij dit bedrijf. Wij hebben een grote beurt en het laten vervangen v.d. distributieriem inclusief waterpomp daar laten plaats vinden voor onze Audi A2. Vooraf werden we netjes in kennis gesteld alvorens ze zijn begonnen aan de reparatie (i.v.m. de bijkomende kosten v.d. bijkomende reparaties). Tevens hebben ze ons netjes verteld dat bij het plaatsen v.h. pollenfilter (interieurfilter) de paravan was uitgescheurd en dat ze dat op eigen kosten willen vervangen, juist dat vonden wij eerlijkheid en goede service dat vertrouwen geeft naar ons als klant! Juist daarom zeggen wij, we gaan voor onze auto met de service van Auto & Service, dan weet je zekers dat je verzekert op weg gaat. M.v.Groeten, A. Nijhuis & R. Olde Meule

goede service, goed behandeld

Duidelijkheid vooraf en de fspraken worden ngekomen. Men is bereid net dat stapje extra te doen.

goede service, goed behandeld

Na inventarisatie van alle wensen heeft men voor mij de juiste auto gevonden in Duitsland. Tussentijds regelmatig op de hoogte gehouden van de status. Met een open calculatie was de aankoop en inruil transparant, geen verborgen kosten en/of meerprijs. Bijzonder klantvriendelijk, zowel in het pre-, sales als after-sales traject. Een verademing zoals men hier met klanten omgaat. Daar kunnen andere (arrogante) autobedrijven nog wat van leren. Kortom, complimenten voor Tim en zijn medewerkers!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Goede service!

goede service, goed behandeld

hele goede service, klasse.Netjes overleggen over vervanging van onderdelen enz.

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk en correcte ontvangst met koffie. Kon direct geholpen worden en er werd goed meegedacht in oplossingen. Prettige ervaring.

Vosboerweg 3

7556 BT Hengelo ov

Over Auto & Service

Auto & Service Hengelo - Dé specialist in Audi, Seat, Škoda​ en Volkswagen in Twente Auto & Service in Hengelo is een universeel autobedrijf wat zich voornamelijk richt op de merken Audi, SEAT, Volkswagen, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar door onze samenwerking met Bosch Car Service kunnen ook andere type en merken auto’s terecht in onze ruime werkplaats. Wij werken altijd met transparante prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, diagnoses van storingen en APK van uw auto. Tevens verkopen en leasen wij auto's. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. De koffie staat klaar!