Top!

Goed contact en een goed advies wat betreft reparatie aan de auto.

Vriendelijk, persoonlijk en deskundig!de

De medewerkers zijn vriendelijk en hebben een persoonlijke benadering. Ze houden me goed op de hoogte van de technische ins en outs tijdens de grote/kleine beurt van mij Toyota. Het bedrijf is vakkundig en werkt snel!

Top service en klantvriendelijkheid, ondanks de drukke werkplaats bezetting toch tijd weten te vinden voor een spoedklus…team auto& service bedankt

Klantvriendelijk en duidelijke communicatie.

Ben tevreden over AUTO & SERVICE in Hengelo. Ze hebben het onderhoud aan mijn auto netjes uitgevoerd. De communicatie vooraf en tijdens het onderhoud was duidelijk en prettig. Ze doen wat ze beloven en komen afspraken na. Er is altijd ruimte voor verbetering, daarom 4 van de 5 sterren.

Keurig geholpen

Keurig geholpen met vervangen dimlicht

Keurig en netjes. Geweldige service!

Goede service, fijn bedrijf

Je word altijd goed geholpen. Kundig personeel. Wel houd ik soms me hart vast als de factuur komt, maar daar staat wel service tegenover.

uitstekende service

Vooraf duidelijke uitleg reparatie Goede communicatie en goede service . Toppie

Afspraak is afspraak

Op de afgesproken tijd kon de bandenwissel worden gestart en was snel klaar tegen een vriendelijke prijs.

Professioneel en een persoonlijke benadering.

Keurig geregeld,

Netjes geholpen. Niets op aan te merken. Prima

uiterst correcte analyses en oplossingen marktconform uitgevoerd

prettig geregeld, goed geluisterd en fijn afgewerkt.

Supersnel geholpen

De kapotte gasklep van mijn Audi werd, na melding, de volgende dag vervangen. De bandenwissel, die voor verderop in de week gepland stond, werd ook meteen gedaan. Snelle service!

Helder t.a.v. wat er moet gebeuren en correct in de uitvoering.

Een heldere en voor mij als leek ook te begrijpen diagnose t.a.v. de gebreken en vervolgens een prijsopgave van de te verrichten werkzaamheden. Auto weer rijklaar gemaakt tot mijn volle tevredenheid.

Fijn bedrijf

Onlangs mijn Volkswagen Eos naar Auto & Service gebracht voor groot onderhoud en de APK. Wat direct opvalt, is de professionaliteit en de transparante werkwijze. In plaats van alleen een factuur, kreeg ik een uitgebreid reparatieverslag met duidelijke foto’s van alle uitgevoerde werkzaamheden, van de nieuwe remmen tot de vervuilde filters die vervangen zijn. Als specialist weten ze precies wat deze auto’s nodig hebben; zo is ook het cabrioletdak preventief onderhouden en gesmeerd. De communicatie over de benodigde reparaties (zoals de koppelstangen en remmen) was eerlijk en helder. Geen verrassingen achteraf, maar een auto die weer technisch in topstaat verkeert en weer jaren vooruit kan. Een absolute aanrader voor iedere Volkswagen (in andere merken) -rijder in de regio Hengelo en omstreken!"

Fijn plek om de auto in onderhoud te hebben

Ontvangst en service is fijn. De vraag of ik een servicebeurt wil had ik liever aan de telefoon gehad toen ik de afspraak maakte, of dat ze mij van te voren hadden gebeld hierover. Maar de service is goed. Prettige plek om even te werken terwijl de auto wordt gerepareerd en tijdens de reparatie wordt je bijgepraat over de stand van zaken. Zeker aan te raden

Net bedrijf, hoge service

Duidelijke communicatie over evt reparaties en/of onderhoud. Geen verrassingen achteraf.

Goede communicatie

Alles gebeurt bij Auto en Service volgens afspraak en overleg. Erg fijn.

Uitstekende garage.

Mijn auto heeft een grote beurt gehad en alles is na wens verlopen.

Superprettige communicatie en goede service

Ik ben helemaal tevreden over alle mensen binnen Auto & Service

Super behulpzaam

Kom op de auto wachten en ze hebben haast gemaakt om mij zo snel mogelijk weer op de weg te hebben!

Goede service en een prettig contact

Transparant, goede service

Zoals altijd top geholpen!

Advies, service en kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit en service!

Uitstekende kwaliteit en service!

Altijd goede service

Enige puntje van kritiek is dat de planning altijd heel vol zit, dus het is soms beetje langer wachten voordat je een afspraak kan maken

Vosboerweg 3

7556 BT Hengelo ov

Over Auto & Service

Auto & Service Hengelo - Dé specialist in Audi, Seat, Škoda​ en Volkswagen in Twente Auto & Service in Hengelo is een universeel autobedrijf wat zich voornamelijk richt op de merken Audi, SEAT, Volkswagen, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar door onze samenwerking met Bosch Car Service kunnen ook andere type en merken auto’s terecht in onze ruime werkplaats. Wij werken altijd met transparante prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, diagnoses van storingen en APK van uw auto. Tevens verkopen en leasen wij auto's. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. De koffie staat klaar!