Fijne service

Alles netjes zoals vooraf besproken en een belletje tussendoor met een update en overwegingen. En een leenfiets, Fijne betrouwbare garage. Al vele malen hebben ze zich bewezen als eerlijke hardwerkende vaklui. Prijs - kwaliteit is ronduit top!

Prima in alle opzichten

Helaas staat mijn naam nog steeds verkeerd maar is inmiddels opgeheven

Uitstekende service en je wordt goed op de hoogte gehouden

Uitstekende service en je wordt goed op de hoogte gehouden. Kreeg ook een demo

Uitstekende service

Alles vlekkeloos verlopen, tevreden over plaatsing trekhaak

Alles was keurig geregeld, leenauto stond klaar en eind vd dag kon ik mijn auto met trekhaak weer ophalen. Toch even spannend als je je gloednieuwe electrische auto wegbrengt voor het plaatsen van een trekhaak. Maar heel tevreden!!

geweldig

tijd afgesproken op tijd geholpen vriendelijke mensen die je vriendelijk maar ook deskundige monteurs en als kers op de taart werd mijn auto gratis en voor niets in de wasstraat gereden en ging ik met een schone auto naar huis perfect tot de volgende 10,000 kilometer beurt voor een nette prijs tot de volgende keer

Top service

Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg wat er gedaan is. Er word de tijd voor je genomen.

Top geregeld!

Trekhaak laten plaatsen. Leenauto mee. Keurig bedrijf.

Goede kwaliteit goede service

Je wordt snel geholpen. Bedrijf heeft sinds de verbouwing een hele sjieke uitstraling gekregen. Alleen wat ze vervangen bij onderhoud moet je wel even goed nakijken. Ze leggen het wel uit, maar ik was mijn onderhoudsboekje vergeten.

zeer goede service

zeer mooie en kwalitatieve service. medewerkers maken zich grote zorgen. medewerkers zijn vriendelijk. tijdig onderhoud. Betaalbaar voor de prijs. Ik zou het iedereen aanraden.

Top service

Altijd goed behulpzaam Nemen de tijd voor je Helpen jouw met jouw wensen

Goed geholpen

Nee

Zoals altijd is er weer prima service geleverd door Kuipers. Degelijk bedrijf dat afspraken nakomt. En ook weer een gratis leenauto, top!

Fantastisch bedrijf met professionele en vriendelijk personeel!

Snelle service, goed klantcontact, eerlijke en hardwerkende mensen die kennis en verstand van zaken hebben. Klantvriendelijk, behulpzaam en beleefd.

Gewoon netjes en goed geholpen.

Netjes te woord gestaan, snel gereageerd op mijn mail en de klus is naar wens geklaard, dus zeer tevreden.

Bij het afleveren van de auto goede uitleg gekregen, bij de afneembare trekhaak. Vriendelijk en kundig personeel.

Goede service!

Fijne garage, alles volgens afspraak uitgevoerd. Goede instructie.

Goed vlot, jong en deskundig automobiel bedrijf.

Snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken.

TOP

Van af het eerste contact maakt het bedrijf al een goede indruk. En die blijft tor het ophalen van de auto. Alles keurig geregeld.

Onderdeel van mijn bedrijf

Ik heb een taxibedrijf en kan zodra het spoedklus is altijd terecht bij AUTOSERVICE KUIPERS. En daar draait je bedrijf op. Ook savonds beurt en klein onderhoud in 1 woord GEWELDIG en super blij met jullie Gerda HOTAX BV

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik ben goed te woord gestaan, zeer duidelijke uitleg gekregen. Behulpzaam met fiets in en uit de auto halen.

Goed werk geleverd

Is zeer goed

goeie kwaliteit en vriendelijke personeelsleden ,plus gratis testauto.

goede ervaring 2 jaar eerder geweest in het oude pand wat de rede is van mijn nieuwe bezoek ,en zeker niet de laatste.

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer