Goede service. Vriendelijk, duidelijk, snel en goedkoop!

Vriendelijk en goede service

Vanaf moment van binnenkomst vriendelijk geholpen. Bij aflevering van de auto bleek dat de auto nog nieuwe banden nodig had om goed door de APK te komen en deze zijn oom netjes vervangen.

Erg goed and snel!

Ondanks dat ik mijn APK niet bij hun geboekt had op Hemelvaarts dag, werkte Auto Kuipers gelijk de volgende dag op een Zaterdag er al aan, en repareerde mijn Mercedes A class tegen geringe kosten voor de APK, zeer goede en snelle service, net als vorig jaar toen ze een starting motor vernieuwde die niet elke garage doet, en mijn auto rijd weer als nieuw. Zeer aanbevolen, en kom hier zeker terug als er weer wat aan mijn auto moet gebeuren.

Snel en leuke anwb aanbieding

Top service , goede communicatie

Klassieke BMW voor mij gereviseerd die 7 jaar had stilgestaan, rijdt weer als een zonnetje.

prima service

kwam met een haperende motor bij de garage aan, diagnose werd gelijk gesteld en storing gelijk verholpen! Uurtje werk. Mooi dat Kuipers hier reservecapaciteit voor heeft!

Geweldig!!!

Dit zijn de mensen die een klant verwacht!!!Super vriendelijk en heel kundig!!¡!!

Snel geholpen en uitstekende service

APK, servicebeurt en reparatie super snel geregeld en uitgevoerd. Altijd goede en vriendelijke communicatie!!

Goed en netjes geholpen

Ik kwam zonder afspraak binnen, ze hebben me geholpen, bij het afrekenen vroeg ik of het wel goed was, de prijs was zo laag, top service, heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt

Geweldig bedrijf!

Zojuist auto opgehaald!! De auto ziet er fantastisch uit en erg goed geregeld allemaal!!

Ben zeer tevreden over de afspraak en de klus zelf goed en service gericht personeel

Goed geholpen, fijn personeel.

Zoals afgesproken zijn de werkzaamheden verricht, en naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Goede ervaring

Auto gekocht super vriendelijk geholpen behulpzaam top een aanrader

Snelle adequate service

Mijn ervaring is uiterst positief

top service terwijl je wacht

Wederom goed geholpen bij Autoservice Kuipers!

Service zoals altijd: zeer goed

Eigenlijk een 10, maar er moet toch iets zijn dat te verbeteren is.

Prima service!

Men doet echt moeite voor de klant. Ik werd gebeld dat er onverwacht toch ruimte was voor het monteren van de trekhaak. Eigenlijk was er die dag geen vervangend vervoer meer beschikbaar maar dat heeft men ook nog geregeld, top!

Uitstekend geholpen!

De door ons gekochte auto is in perfecte staat afgeleverd en uitstekend geholpen bij het ophalen.

Goede service en denken in oplossingen

Top bedrijf wij hebben hier onze bussen en privé auto in onderhoud

Goed werk tegen tegen uitstekende prijs

Goede service en communicatie. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs. Alles op tijd

Heel prettig geholpen. Goede service en netjes.

Helemaal top!!!

Alles is in orde bij Kuipers. Trekhaak gekocht en laten installeren bij Kuipers en alles naar volle tevredenheid.

Boven verwachting

Afneembare trekhaak gemonteerd, volledig uit het zicht. Nette prijs.

Top bedrijf!

Super goed geholpen. En wordt altijd meegedacht in oplossingen.

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer