netjes en zeer correct geholpen

Plezieriger ontvangst en alles netjes afgehandeld volgens afspraak

Keurig en duidelijk

De auto kwam in 1e instantie voor een apk en kleine beurt, maar uiteindelijk moest er een grote beurt uitgevoerd worden.

Uitstekende ervaring bij de koop en aflevering

Onlangs een Citroen C1 uit 2011 gekocht bij Auto Kuijpers. Zeer klantvriendelijk geholpen door Bas en Niels. Ondanks dat de auto komt uit 2011 zag deze er mooi uit en reed prima. Pakketje bij gekocht. Auto kreeg een uitgebreide beurt en wat vervangen moest worden werd netjes vervangen zoals remblokken en remschijven. 1 jaar Bovag garantie. Met dank aan de medewerkers in de werkplaats. Ook de aflevering heel erg leuk met een bos bloemen! Mijn vrouw is er helemaal blij mee.

Nette service. Vriendelijk personeel. Mooie auto's.

Staan altijd klaar!

Inmiddels zo’n 7 jaar klant bij Autoservice Kuipers. Beseffen hier heel goed dat wij onze zakelijke auto’s lastig kunnen missen. Meedenkers! Goede service, ook voor import van zelfgekozen auto uit t buitenland.

Perfect gedaan

Vriendelijke benadering. Alles goed geregeld.

professioneel klant vriendelijk

jullie zijn klant vriendelijk maar naar mijn idee zijn mijn twijfels niet helemaal weggenomen toen ik aan gaf dat het semi automaat was en dat hij al verschillende eigenaren had gehad

Ze geven een goed vertrouwen

Nu een kleine drie jaar klant, zowel met prive auto als met bedrijfsbus. Als je dan deze week voor de keuring gaat met je 15 jaar oude Ford Focus en enkel de kosten voor keuren van € 40,00 hoeft te betalen voel je je toch spekkoper. Ideal is de dinsdag- en donderdagavond, dan zijn ze open. Handig als je je bedrijfsbus dagelijks nodig hebt.

Geweldig geholpen erg klantvriendelijk

Op vrijdag ochtend. Accuut zonder remmen gestaan ANWB gebeld heeft me geholpen om bij Kuiper te komen. Ze zouden hun best doen om mijn remmen te repareren. Eind van de middag zelf gebeld, helaas ze konden de auto niet klaar maken. Waarschijnlijk maandag pas. Ik maakte mij zorgen hoe ik dus maandag naar mijn werk zou moeten. 17:00u kwam een verlossend telefoontje..uw auto staat klaar.. Geweldig gedaan en heel erg bedankt ik ben een nieuwe vaste klant geworden.

Geweldig bedrijf

Wat een geweldig bedrijf! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De dimlichten van mijn auto moesten worden vervangen. Ik ben op de bonnefooi langsgereden en werd direct geholpen. De prijs was ook keurig, dus echt topservice!

keurige motage trekhaak

goed werk

Goede service. Prima geholpen. Ben zeer tevreden.

Heel Tevreden met de reperatie

Geweldig!!

Meteen geholpen en opgelost!

Met 4 lekgesneden banden hebben ze dit heel snel opgelost

Complimenten voor de snelle actie: Het ophalen van de auto en nieuwe banden plaatsen

Duidelijk in communicatie, keurige service en netjes behandeld. Hier kom ik met een goed gevoel terug.

Keurig uitziend bedrijf, goed geholpen!

Trekhaak laten monteren. Netjes er onder gebouwd. Duidelijke uitleg gekregen. Vriendelijke mensen

Vriendelijk personeel

De reparatie is netjes uitgevoerd en binnen een redelijke tijd !

Mijn ervaring was 'uitstekend'; snelle service verlening, geen verassingen, vriendelijk personeel.

Duidelijke communicatie

Ze hebben een duidelijke communicatie en denken mee met de klant. Mijn bus was er spontaan mee gestopt onderweg. Gelukkig was het te repareren wat uiteraard even tijd heeft gekost maar hopelijk kan ik nu weer gerust de weg op voor mijn werk.

afspraken nagekomen

afneembare trekhaak gemonteerd en uitleg gekregen. leenauto was niet beschibaar, maar werd dus thuis gebracht en weer opgehaald. super service!

Prima, klantvriendelijk

Uitleg over de gedane werkzaamheden en de kosten daar aan verbonden

Ze konden me op een zaterdagmiddag net voor de sluiting nog helpen met een schroef in mn band.

Prima wheeler dealer!

No-nonsens bedrijf met vriendelijke mensen zonder opdringerige verkooppraatjes. Ook de werkplaats lost de later nog nodig gebleken aanpassingen van de occasion goed op en vult daarmee de Bovag-garantie zonder discussies prima in.

Netjes geholpen

Wij zijn vlot en netjes geholpen bij de aankoop van onze auto. Hoewel we op informatie uit waren zijn we overtuigd geraakt van de auto die we dan ook gekocht hebben. Ook de aflevering verliep netjes, Men had alle tijd voor ons, zowel bij het informatietraject als bij de verkoop en de aflevering.

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer