Altijd goed!

Aardig personeel, goede monteurs en een snelle service.

Fantastisch arbeid verricht. Een aanrader.

Zie boven

Afspraak nakomen en uitvoeren naar behoren

Herinnering van gemaakte afspraak. Fiets gereed maar niet nodig. Tussentijds op de hoogte brengen omtrent uitvoering. Na accoord correct uitgevoerd en uitvoering gezamenlijk doorgenomen en vragen daaromtrent eerlijk en met kennis beantwoord. Wagen gewassen en voorgereden direct na afrekenen.

Weer een perfecte ervaring

De rolstoelbus van onze stichting was weer toe aan onderhoud en apk. Men stuitte op een probleempje met de remmen wat nader moest worden onderzocht. Omdat de bus de volgende dag per se moest rijden ivm een crematie afgesproken dat wat er ook uit het onderzoek met de remmen zou komen de bus de volgende ochtend in ieder geval rijklaar zou zijn en eventueel een vervolgafspraak zou worden gemaakt. Gelukkig viel het allemaal mee en was alles de volgende ochtend klaar. Maar dit meedenken is super. Bedankt team Kuipers!

Goed, snel, zonder gedoe

Nadat ik met pech bij Autoservice Kuipers werd gebracht, hebben zij mijn kapotte onderdelen snel vervangen. Geen gedoe, een duidelijke prijsopgave en ik kon snel weer de weg op.

altijd netjes en correcte behandeling-klantgericht

Bij het monteren van een trekhaak gevraagd of ze ook de koplampen konden afstellen. Geen probleem van gemaakt en als service uitgevoerd.

Goed en zoals het moet zijn! Tevreden dus!

Ik heb vertrohwen en ben tevreden over deze garage. ‘k Kwam nog een verbeterpuntje tegen aangaande dienstverlening: sleutels leenfietsen labelen!

Goede service, snel en vakkundig

Altijd snel en netjes geholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel

Een positieve ervaring

Ik heb een kleine 2e hands auto gekocht, meer voor mijn zieke moeder als voor mijzelf. Autoservice Kuipers heeft mij, gezien de prijs-kwaliteitverhouding, een (tot nu toe) goede auto verkocht. Ik heb 'm in wezen nog maar net. :) Het contact met de verkoper was aangenaam, niet opdringerig met salespraatjes (een beetje maar), bij heeft dat ook geen zin en roept enkel weerstand en wantrouwen op. Ik wil geen show, maar gewoon op een betrouwbare manier samen kijken naar betrouwbaar product of dat geschikt voor mij is. Dus wens geen kat in de zak kopen en voor mooie verhalen kijk ik wel naar Netflix ;) De verkoper stelde mij op mijn gemak en bood ook nog eens een redelijke prijs, niet de standaardprijs, voor een extra check en eventuele vervanging op onderdelen die de 15.000 km niet meer zouden halen. Dat, plus de Bovaggarantie, plus de verkoophouding gaven mij geen onaangename achterdocht. Ik hoop dat het bedrijf die houding aanhoudt, ook later als er iets aan de auto mankeert en ik vind dat de verkoper daarvoor op aangsproken kan en mag worden. Ik zal daarom Autoservice Kuipers bij een ieder die een auto wil aanschaffen aanbevelen. Betrouwbaarheid en eerlijkheid verkopen ook, zelfs beter. Zulke bedrijven met een goede naam houden uiteindelijk langer stand.

Duidelijk verhaal

Er brandden wat lampjes op het dashboard, kon gelijk langskomen en kreeg een duidelijke uitleg wat er aan de hand was.

Prima netjes geholpen.

CHAPEU

Autoservice Kuipers, Niets anders dan lof, Geweldig service en hele correcte benadering Hele goede en fijne Autoservice.

Professioneel, klantvriendelijk, geduldig en indien nodig direct tot actie bereid

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid

Alleen jammer dat auto niet is gewassen, zoals eerder bij een grote beurt wel gedaan is. Helaas, nu moet ik toch zelf doen. Groet

super

valt niets op aan te merken. keurig volgens afspraak. nette persoonlijke afhandeling. top

Uitstekende service

Ik had een probleem met mijn verlichting van de auto en ik dacht, ik rij even langs bij de dealer waar ik de auto heb gekocht, binnen tien minuten waren de koplampen vervangen en was het probleem opgelost. Dankjewel voor de uitstekende service! J. Radder

super goed

Een goed auto bedrijf, neemt de tijd voor je, en als er spoed is staan ze gelijk klaar voor je.

Zeer begripvol

Mijn vrouw wilde dat ik meer mijn vrouwelijke kant zou laten zien. Dus op volle snelheid de stoep dusdanig geraakt dat er een nieuwe band onder de auto moest. Om 08:00 uur gebeld, mochten gelijk langskomen en in de middag al weer als nieuw teruggekregen!

Vriendelijk personeel

Service is prima

keurige garage aanrader

geen commentaar, Patrick regelt het inplannen van mijn auto's keurig. fijne garage om zaken te doen!!

Geweldig!

Super goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Wat een aardig en kundig personeel.

Vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig

Zeer behulpzaam

Zeer snelle service en goede autogarage. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ze leggen goed uit wat ze gedaan hebben.

Top bedrijf

Voorheen bracht ik mijn auto bij wittebrug maar na een paar slechte ervaringen kom ik daar niet meer nu bij auto kuipers gebracht voor onderhoud en apk . Zeer netje geholpen en vriendelijk personeel ze bellen je ook netjes op met wat de kosten zijn .ik raad dit bedijf zeker aan

Goed advies en direct reparatie, wel wat langer moeten wachten

Ik moest, ondanks het feit dat ik al langere tijd geleden deze afspraak had gemaakt, best lang wachten. Men gaf aan dat de reparatie een uurtje zou duren... duurde twee uur, zonder persoonlijk contact tussendoor. Vond ik wel jammer. Wél weer positief is dat de garage direct hierna met mij contact op nam en de situatie heeft toegelicht en hier een punt van aandacht van te zullen maken door een volgende keer met mij te communiceren als de reparatie langer gaat duren dan ingeschat. Dank hiervoor !

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer