Goede ervaring

Vriendelijk personeel en altijd een luisterend oor

Goeie service

Fijn en snel geholpen.

Vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Altijd vriendelijke ontvangst. Tafel, stoelen en koffie, thee als je moet wachten. Werken goed op afspraak. Deskundigheid voorzover ik dit kan beoordelen.

Goede en snelle service

Fijn om een elektrische fiets mee te krijgen. Montage duurde amper een halve dag.

Aan te bevelen!

Goede afspraken, vriendelijk, vakkundig, op tijd, extra uitleg

Na lang twijfelen toch maar besloten mijn achterbumper opnieuw te laten spuiten en wat krasjes te laten bijwerken. Het resultaat is echt fantastisch. Ik had verwacht dat je wel wat kleurverschil zou zien maar helemaal niets. Mijn autootje is weer als nieuw. Na het spuitwerk hebben ze 'm nog helemaal opgepoetst, hij ziet eruit alsof hij nieuw uit de showroom komt. Ben er zo gelukkig mee. Had ik maanden eerder moeten doen.

vriendelijk en duidelijk

eerste contact was goed en na uitleg m.b.t. de wasstraat en risico bussen (hoogte) een goede oplossing geboden, en na de test bevredigend resultaat.

Geweldige service

Ik kom al jaren bij Kuipers. Ze zijn altijd vriendelijk, overleggen eventuele reparaties of extra kosten en leggen altijd in verstaanbaar Nederlands uit wat mijn auto nodig heeft. Voor iemand zonder enige technische kennis is dit zeer prettig.

Een aanrader!!!

Keurige ontvangst en telefonisch goed op de hoogte gebracht van onverwachte zaken en ook nog eens gratis door de wasbox. Tot de volgende keer!

Net bedrijf met aardige mensen je gaat er met goed gevoel weg.

Een bedrijf dat het gevoel geeft dat de klant voorop staat. Hier kom je graag terug.

Gastvrij, adequaat en doeltreffend

professioneel en prettig

Prima ontvangst

De hulp en uitleg

Goede communicatie vooraf

Duidelijke uitleg over uit te voeren handelingen vooraf. En goede gespecificeerde rekening achteraf.

Bellen altijd eerst met een prijs

Alles perfect volgens afspraak.

Vervangende auto stond keurig klaar en alles top geregeld. Ook uitleg over afneembare trekhaak gekregen. Aanrader

Super garage!

Perfecte service

Alles volgens de afspraak gedaan, leenauto stond klaar, kreeg bericht toen de auto klaar was, goed uitleg gehad over de trekhaak. Kortom goede service en tevreden.

Goede, snelle service

Zeer vriendelijk, deskundig personeel. Keurig opgebeld en alles snel klaar. Heel goed bedrijf wat hart heeft voor zijn klanten.

Ik ben vlot en netjes geholpen

Na mij met een ster in de ruit te hebben gemeld ben ik vlot geholpen. De ruit is snel besteld en vervangen. Prima gedaan!.

Klantvriendelijk en snelle dienstverlening.

Zie hierboven.

Prettige garage die doet wat afgesproken is.

Werd goed op de hoogte gehouden. Alles was netjes uitgevoerd.

Goede service, en klantvriendelijk geholpen

Autoservice Kuipers aan te bevelen

Snel en professioneel geholpen

Nette zaak. De trekhaak is keurig netjes gemonteerd. Alle afspraken zijn nagekomen. Fijne zaak.

prima, service

duidelijk in communcicatie, was in 2m5 uur gepiept!

Klantvriendelijke top service

Ik ben enorm goed geholpen, geïnformeerd én begeleid. Van proefrit, naar aankoop en tot sleuteloverdracht. Bij onwetendheid van mij bij al het papierwerk, Autoservice Kuipers neemt alle zorg uit handen. Met een open en transparante communicatie werd alles goed geregeld en heb ik nu een mooie en fijne auto. Kwaliteit is daar prio zowel in dienstverlening als bij hun auto's. Wat een fijn bedrijf! Bas bedankt!

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer