Doen wat ze zeggen!

Beurt van auto laten doen; leenfiets stond klaar conform afspraak. Werd netjes gebeld over de kosten en auto stond na afloop weer gewassen klaar, helemaal top!!

Welk moment ook je kan altijd gelijk terecht, soms ga je weg, nadat ze de auto hebben nagekeken en hoef je geen eens te betalen, dat noem ik service Blij met deze garage

Kan altijd terecht en goede service

Professioneel en duidelijk

Goede service en duidelijke communicatie door het vriendelijke personeel

Snelle en duidelijke service

Snel en goed geholpen, vriendelijk personeel

Klantvriendelijk.

Goede en nette service.

Prima geholpen, keurige behandeling.

Nogmaals een prima garage.

Bedrijf met keurige en professionele uitstraling.

Ik ben op aanbeveling van derden bij Kuipers terecht gekomen na zeer onfatsoenlijke behandeling bij de “ officiële Mercedes dealer” en ben zeer tevreden over de uitvoering van de servicebeurt. Het vervangend vervoer was simpel maar prima. De klantvriendelijkheid ook en de chemische geur in het kantoor vreemd.

Transparant, Kennis & Goede Service!

Geven goede inzage in werkzaamheden, hebben goede kennis van zaken & prettige service.

Gewoon helemaal goed

Snel, alles weer goed geregeld.

Betrouwbaar bedrijf dat zich aan de afspraken houdt.

Top garage

Super garage en een top service

Keurig.

Gewoon goed

Serieus naar mijn auto gekeken

Snelle en goede service

Gebeld om een trekhaak te monteren. Ik kon al snel geholpen worden. Hele vriendelijke mensen daar en ik zit eraan te denken om het onderhoud van inze auto's bij kuipers te laten doen.

Kundig en afspraken worden nagekomen

Ik word altijd netjes en duidelijk te woord gestaan en ze zijn oplossingsgericht.

Mooi modern autobedrijf.

Naar tevredenheid mooie auto gekocht. Met goede service auto afgeleverd, zat zelfs een mooie strik op en mooie bos bloemen bij aflevering. Vriendelijke medewerkers, al met al zeer tevreden.

goed bereikbaar afspraak is afspraak

fijne service

Keurig gewerkt!

Het contact, maken van afspraak en halen en brengen auto verliep prima. De trekhaak was keurig gemonteerd en prima op tijd klaar. Helmaal goed!!!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Keurig op tijd geholpen.

Snelle service en schoongemaakte auto als service, wat wil je nog meer!?

Er was gelijk een leenauto voor me. En ik kon nog in de avond terecht. Zó fijn. Bovendien heb ik nooit zorgen over mijn auto-garage. Komt altijd goed. 100% tevreden.

Zeer goede service

Werd goed geholpen. Dachten mee . Werd samen naaroplossing gezocht . Super tevreden

Top!! Betrouwbaar, vakbekwaam en uitstekende service

Ronduit meer dan tevreden. Euvel betrof de Airco van mijn BMW. Hield met t ergste rekening qua tijd en kosten maar garage Kuipers had t probleem snel en goed verholpen en mijn portemonnee is redelijk goed gevuld gebleven.

Heel goed!

Ben al vele jaren klant bij Kuipers en altijd tevreden. Goede service. De communicatie is goed en duidelijk. Duidelijk prijsopgave en geen onverwacht kosten.

Goede ervaring zeker de service dat ik naar huis werd gebracht

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer