In januari onze Ford C-max gekocht. Fijne mensen. Goed advies en goede service.
22/4 mijn hyundai i40 opgehaald Als eerste een blijk van waardering voor de eigenaren(broers) van B&B....Een bedrijf waar je echt nog als klant behandeld word. Alles word duidelijk uitgelegd...ook hoe ze aan de inruilprijs komen met duidelijke argumentatie en voorbeelden.. Hier ben je geen nummer,maar zoals het gezegde DE KLANT IS KONING Zal dan ook zeker dit bedrijf aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een jong gebruikte auto
Uitstekende service en gewoon fijn contact!
Enige weken geleden een mooie Renault Grand Senic gekocht. Weinig kilometers op de teller en goed onderhouden. Aflevering was een prettig samenzijn met de heren. Auto in puike staat zowel binnen als buiten meegekregen. Heb het totale pakket zo nog niet eerder meegemaakt. Top bedrijf met verstand van zaken en van auto\'s.
Ik ben bijzonder prettig geholpen door de beide broers. Ze hebben hart voor de zaak en doen hun best om je het beste af te leveren. Ik heb er een prima auto aan over gehouden
Snelle en goede levering. Mooie auto\'s voor een betaalbare prijs.
Toppertjes, wat gaan die 2 goed met hun klanten om
Goed geholpen
Prima autobedrijf
Zeer klantgericht. Alles netjes en duidelijk.
Goede service en luisterend oor, meedenkend en goede uitleg van alles
heel positief de gebroeders stralen de passie van het vak uit en geven je het gevoel nog echt klant te zijn
Een paar woorden die ons gevoel over de aankoop van onze nieuwe auto bij B&B auto omschrijven Vakkundig geïnformeerd Persoonlijke aandacht Vertrouwd gevoel Wij hebben het contact met B&B auto\'\'s als zeer prettig ervaren er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen terwijl het toch best druk was en wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto!! Top een echte aanrader. Fam. Blok
ondanks een over het hoofd geziene schade van zowel B&B als wij. Heeft B&B de helft betaald van de reparatie. Zeer attente en proffessionele oplossing.
Vriendelijk en geen gedwongen verkooppraat. Advies geven op basis van onze voorkeur en mooi dat de 2 uitgekozen auto\'s ook nog eens bij B&B in de showroom stonden. Zo konden we mooi vergelijken en zodoende goede keuze gemaakt.
Prima service en tot op heden dik tevreden met onze seat ibiza st
ik ben erg tevreden over de manier van ontvangst bij B&B. Grote mate van eerlijkheid en klantvriendelijkheid. Ook over de service van dit bedrijf ben ik erg tevreden. Erg fijn dat ook na de aankoop van mijn auto ik met vragen terecht kan. en een tweede sleutel werd netjes toegestuurd. kortom, een prima ervaring bij B&B
Prima service, relaxed en met veel kunde en advies
Erg goed en heel vriendelijk geholpen. Zou zeker wel weer terug komen als ik weer een andere auto zou kopen!