Zeer klant vriendelijk.

Prima uitleg, ze nemen op een zeer vriendelijke manier volop de tijd om zowel als je interesse in een auto toont en ook als je er een auto koopt. Ook de uitleg als je de auto ophaalt is zeer goed, ik zal ze zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een andere auto.

GEWELDIG nieuwe auto gekocht, helemaal SUPER

Perfect geholpen bij mijn aankoop van de Nissan Qashqai door Joep. Zeer klantvriendelijk, de juiste uitleg en maakt alle tijd voor je vrij. Auto al na een week afgeleverd door Richard die dezelfde klantvriendelijkheid levert als Joep. Gewoon een TOP bedrijf.

Super goed en ontspannen geholpen door Joep maar ook door Richard. Sympathieke mensen zonder bull**** verhalen. En ben erg blij met mijn bijna nieuwe peugeot 208.

Meteen een goed gevoel

Wat een fijn autobedrijf. Hier voel je je geen nummer maar een klant waarnaar geluisterd wordt, waarvoor de tijd genomen wordt. Supertevreden met mijn aankoop, de scherpe prijs, snelle levering en het onderhoud. Ik kan weer jaren vooruit. Dank heren!

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van een nieuwe auto bij B&B Auto's. Joep gaf ons direct een goed en persoonlijk gevoel en dat is in het verloop van de aankoop en aflevering van onze nieuwe auto ook bevestigd. Goede adviezen, oplevering en uitleg bij de aankoop van onze nieuwe Peugeot 2008. Een zeer jonge auto die in nieuwstaat opgeleverd is en die inmiddels 6 weken naar volle tevredenheid in gebruik is. Vanaf het eerste contactmoment zijn wij door Joep professioneel en vriendelijk geholpen en hebben wij een hele mooie auto gekocht voor een zeker marktconforme prijs. Wij bevelen B&B auto's daarom zeker aan.

Uitstekende klant-behandeling hetgeen tegenwoordig zeldzaam is.

Richard heeft klant-vriendelijkheid en service gerichtheid door zijn aderen stromen, tevens bezit hij de gave om in alle rust de klant uitleg te geven over de vele toeters en bellen die tegenwoordig in de nieuwere modellen aanwezig zijn. Indien u op de website van bb-auto’s in Veen, een auto tegenkomt die uw interessen heeft, is het advies van mij en mijn vrouw om een afspraak te maken voor een bezoek, want nergens anders zal je beter geholpen worden.

Top ervaring en blij met de aankoop.

Hier geen opdringerige autoverkopers ! In plaats daarvan een gemoedelijke sfeer en nemen ze ruim de tijd voor je om alles rustig uit te leggen en vragen te beantwoorden. En om Richard’s worden te gebruiken: “ik behandel mijn klanten zoals ikzelf ook behandeld zou willen worden” , en zo heb ik dat ook ervaren. Het gevoel was goed, dus afgelopen week hier een schitterende 308SW opgehaald, “om door en ringetje te halen”! De service was top! Ik kan B&B auto’s bij iedereen aanbevelen.

Super netjes geholpen.

Super geregeld, goede uitleg over alles. Gewoon netjes mooie auto's, geen poespas. Dikke 10.

Uitstekende service

Heel tevreden met de service. Ik ben zowel bij mijn eerste bezoek als bij het ophalen van mijn nieuwe auto heel goed geholpen door Joep. Los van deze uitstekende service is het hier ontzettend schoon en opgeruimd, iets wat je niet snel op deze manier ziet bij garages.

Zeer vriendelijk en eerlijk

Richard is een zeer vakbekwame en eerlijke autoverkoper. Ik zal b&b bij iedereen aanbevelen. Binnen 48 uur was de auto rijklaar TOP. Wij zijn heel tevreden met onze Peugeot 2008.

Zeer goed gevoel

Vanaf de eerste kennismaking meteen een goed gevoel. Prima service , tekst en uitleg over alle zaken mbt de auto e.d.

Super!

Mooi aanbod auto's voor een eerlijke prijs. De verkoop is transparant en Richard neemt echt de tijd voor je. Bij het ophalen was de auto gepoetst alsof deze net uit de fabriek kwam. Thanks voor de goede service!

Zeer vriendelijke mensen en goede service

Mijn ervaring met de verkoop zeer goede uitleg voor de auto en na een halfjaar en twee a drie weken mijn problemen met de auto zonder problemen is opgelost en zijn beurt gedaan een 1 jaar ik de auto heb gekocht en zeer tevreden over zeker een aanrader om je auto te kopen 100% veilig adres.

Top bedrijf

Hartelijke ontvangst, zeer goede uitgebreide uitleg van Richard en bij aflevering alles netjes gepoetst. Toppers. Absoluut dik 5 sterren.

Zeer fijne ervaring

Heb er een Nissan Quasqai gekocht en we zijn zeer tevreden over deze garage niks opdringen, zeer gemoedelijk, goede uitleg, genoeg tijd voor je zoals het hoort. Kortom ik zou er zo weer een auto kopen, en aanbevelen.

Dit zijn toppers in autoland.

Dit is een mooi klein schalig bedrijf. Met een grote mooie uitstraling. Eerlijk en netjes. Een goeie inruil prijs voor m'n oude Captur die ook nog als nieuw was, zo doende waren we er zo uit. Ik had zin een nieuw type captur. Er stonden 2 mooie captur's, 1 al verkocht en toen was de keus zo gemaakt. Binnen 20 min. alles oké. Ik had een lek achterlicht en binnen 2 dagen geregeld. Dus dit bedrijf echt een aanrader.

Top ervaring en blij met de aankoop.

Onlangs hebben wij een prachtige Peugeot 3008 aangeschaft en we zijn ontzettend blij met onze keuze. De auto verkeert in een zeer jonge en nette staat, echt een plaatje om te zien én heerlijk om in te rijden. Een groot compliment gaat naar Richard, de verkoper. Zijn vriendelijkheid, geduld en duidelijke uitleg maakten het hele proces niet alleen gemakkelijk, maar ook plezierig. Hij nam de tijd om alles rustig door te nemen en gaf ons echt het gevoel dat we in goede handen waren. Kortom: een top ervaring met een topauto!

Ik ben ontzettend tevreden over de aankoop van mijn nieuwe auto! Vanaf het eerste contactmoment werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De communicatie verliep vlot, er werd goed geluisterd naar mijn wensen, en ik kreeg uitgebreid de tijd om vragen te stellen en een proefrit te maken. De auto zelf is in uitstekende staat, precies zoals beschreven. Alles was netjes geregeld bij aflevering. Ik waardeer vooral de transparantie, eerlijkheid en het meedenken van de verkoper. Geen gladde praatjes, maar oprechte service. Kortom: een topervaring! Ik rijd nu met een grote glimlach rond in mijn nieuwe auto en kan het hele team van B&B auto's van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte autodealer. Nogmaals bedankt voor de hele fijne service! Anouk Poldervaart

TOP Bedrijf !!

Ik heb persoonlijk een hekel aan opdringerige auto verkopers maar dat is hier totaal niet het geval. Richard heeft de tijd genomen om mij alles over de auto uit te leggen. Snel had ik al een goed gevoel over dit bedrijf en dat is nog steeds zo. Als je een goed 2e hands auto wilt kopen dan raad ik B&B Auto's in Veen zeker aan. Het is een klein familiebedrijf en staan voor respect, kennis, en liefde voor wat ze doen. DUS.... kom naar B&B want ze hebben daar mooie Auto's en overheerlijke koffie.

Top autobedrijf

Als je een jonge tweedehandse auto zoek. Moet je zeker bij dit autobedrijf langs gaan. Klantvriendelijkheid is top. Mooie auto's , prima uitleg. En de koffie is ook lekker.

Mooi en super gepoetst afgeleverd.

Prettig zaken gedaan met Richard.

Hele fijne ervaring

Direct het eerste contact was zeer prettig. Veel inhoudelijke kennis over de auto en alle vragen werden helder beantwoord en ook meegedacht vanuit de klant en mijn wensen en ervaringen. En daarbij ook nog een auto in perfecte conditie, en netjes afgeleverd. Een ervaring zoals het hoort bij het kopen van een auto. Ik rijdt met veel plezier mijn eerste duizenden kilometers, wetende dat ik altijd hier terecht kan om geholpen te worden.

Vriendelijke ontvangst voelt gelijk vertrouwt.

Neemt de tijd voor je. Legt alles duidelijk uit Is niet opdringerig is in een woord prettig zaken doen.en heeft mooie auto's staan. Veel succes

Fijn bedrijf

Afgelopen weekend een prachtige auto gekocht bij dit bedrijf. Voor ons was het ca 1.5 uur rijden, op de vraag of het de moeite waard zou zijn kreeg ik een ja, en dat was het ook! Keurig autobedrijf, fijne service, prettige verkoper die ook veel weet te vertellen over de auto.

Fantastische service – snel, deskundig en met een grote glimlach in mijn nieuwe auto gestapt!

Ik kwam al langer bij B&B Auto’s voor onderhoud en vragen, en heb er nu net mijn auto gekocht, SUPERBLIJ!!! Altijd vriendelijk, vakkundig en alles wordt helder uitgelegd. Ik vertrek altijd met een grote glimlach en kom keer op keer vol vertrouwen terug. Hele fijne zaak, dikke complimenten voor de mannen van B&B Auto’s!

Hoefakker 8

4264AH Veen