Laden reviews...
57 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en professionele team, snelle afhandeling en heldere communicatie. Veel beoordelingen noemen betrouwbaar onderhoud en eerlijke adviezen. De algehele beleving wordt positief gekenmerkt door gemak en vertrouwen.
bijzonder goed.
13 February 2026
Bert
bosch en duin
Snelle service, goed bereikbaar, kundig, eerlijk, aardig en zeer redelijk qua prijs. Ik kom er al jaren, met verschillende auto's. Erg tevreden en stuur anderen ook zeker naar hen door!
12 February 2026
Zie boven
2 February 2026
Ina Woning
Zeist
Eerlijke en goede autogarage voor onderhoud en APK.
29 January 2026
Gijs
Zeist
Plotseling urgente storing waar ik niet de weg meer mee op kon (defect alle verlichting) en ondanks volle agenda (afspraak kon pas voor 2 weken later) toch direct de auto mogen brengen. Verwachting waargemaakt dat als er tijd was, naar de storing gekeken zou worden. De volgende dag gebeld en storing opgelost.
26 January 2026
Peter Buijs
Bunnik
Vriendelijke en professionele dienstverlening
16 January 2026
D
Zeist
Fijn en alles doet het weer. Alles gaat in overleg! Top bedrijf met aardige mensen.
14 January 2026
Isabelle
Utrecht
En ook nog vriendelijk ontvangen.
13 January 2026
gerrit
Zeist
Van der Sluijs Zeist heeft binnen korte termijn naar tevredenheid een banden wissel uitgevoerd.
12 January 2026
Marijke
Zeist
In de winterse kou was het vervelend dat mijn auto niet startte. Toen de anwb de auto kwam starten, kon ik gelijk naar de garage rijden en heeft James gelijk een nieuwe accu geplaatst even tussendoor, zodat ik weer mobiel was en de kids kon ophouden. Super service!
12 January 2026
Harold
Zeist
Super ervaring met Vocking & Van der Sluijs in Zeist. Ik belde 2 dagen geleden om advies te vragen voor winterbanden en meneer dacht echt met me mee en gaf me het advies om all season banden te nemen. Het bespaard me geld en gedoe om 2x per jaar mijn banden te vervangen en op te slaan. 2 dagen later kon ik de auto ‘s ochtends afleveren tussen 8 en 9 en 1,5 uur later werd ik opgebeld dat de auto al klaar was. Kortom: erg prettig en vriendelijk geholpen en er wordt echt met je meegedacht. Ik kom hier zeker weer terug om mijn APK te laten doen.
8 January 2026
Iris
Zeist
Persoonlijk en professioneel. Denkt mee en helpt waar nodig om oplossingen te vinden.
6 January 2026
Jasper
ZEIST
Vakkundig advies, vriendelijk personeel en goede prijs/kwaliteit
6 January 2026
Erik
Driebergen-Rijsenburg
Altijd denkt men mee en en met kennis van zaken geeft men een oordeel.
17 December 2025
Chris
Driebergen-Rijsenburg
Erg tevreden over de beurt en Apk. Auto is weer perfect afgesteld en rijd weer als nieuw! En dat is hij niet, in januari al weer 12 jaar oud.
14 December 2025
Dennis
Zeist
Al jaren een zeer tevreden klant.
8 December 2025
Marco
De Bilt
Wij zijn, op basis van reeds een aantal jaren, zeer tevreden over de werkzaamheden van uw garage.
27 November 2025
Anneke
Hilversum
Zo was het
18 November 2025
Frits
Zeist
Altijd aardig en behulpzaam. Reparaties worden keurig voorgelegd maar nooit opgedrongen. Een aanrader.
13 November 2025
Ruud
Zeist
Mijn auto gebracht voor een jaarlijks onderhoudsbeurt en APK, makkelijk online een afspraak gemaakt. Ze bellen tussentijds om te overleggen als er extra kosten bij komen zodat je niet voor verrassingen staat bij het ophalen van je auto. Ben erg tevreden en raad ze 100% aan!
31 October 2025
Zie bovenstaande trefwoorden. Dikke aanrader
16 October 2025
Roelof
De Bilt
Snel tijd voor een afspraak, alles keurig volgens afspraak afgehandeld. Beste garage hier in de buurt!
9 October 2025
Stephan
Zeist
Bij van der Sluijs ben je nog een gewaardeerde klant. aan de balie wordt je zeer correct te woord gestaan, men is altijd behulpzaam en lost zaken adequaat op.
9 October 2025
Arthur Munnik