Laden reviews...
57 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en professionele team, snelle afhandeling en heldere communicatie. Veel beoordelingen noemen betrouwbaar onderhoud en eerlijke adviezen. De algehele beleving wordt positief gekenmerkt door gemak en vertrouwen.
Fijn meegedacht en snel gehandeld.
3 July 2026
S
Zeist
Reparatie aan mini goed gelukt en later airco check ook. Mooi om de foto’s voor en na te zien. Ook de leenfiets is heel prettig.
1 July 2026
Hanny
Zeist
Wij hebben al jaren onze auto in onderhoud bij deze garage. Gister tot grote tevredenheid de auto voor onderhoud gebracht. Ik werd door James gebeld dat de auto klaar was. Ze doen dit altijd netjes en geen onnodige handelingen.
1 July 2026
oscar
Zeist
Jamshid (James) en Roy hebben weer fantastische service gegeven. Tijdens ApK en beurt kreeg ik grats vervamgend vervoer. Ik ben al vele jaren heel tevreden klant. Heel dankbaar voor de kwaliteit en vriendelijke service.
19 June 2026
Bernardine
BIlthoven
Goede communicatie. Goed werk afgeleverd
12 June 2026
F
U.
Correcte afhandeling van de reparatie. Word vriendelijk te woord gestaan en betrouwbaar. Ben heel erg tevreden
6 June 2026
Marleen
2 June 2026
Dick
Zeist
Auto wordt goed onderhouden en erg vriendelijke mensen!
29 May 2026
Marieke
Driebergen-Rijsenburg
Mijn Opel Vivaro B uit 2019 gebracht voor de APK met kleine beurt. Tevens brandde de lampjes van ASR en kreeg ik de melding dat ik de Hill Assist moest laten checken. In eerste instantie werd het probleem niet opgelost met een nieuwe sensor (wat wel de eerste gedachte was) maar zat het probleem in de kabelboom verderop, deze was beschadigd op meerdere plekken. Dit was uiteindelijk snel gevonden en daarmee is de APK weer keurig afgerond. Een prima service en over de prijs: prijzen zijn "altijd te hoog" voor je portomonaie maar of ik ergens anders goedkoper uit was geweest, betwijfel ik. Een prima services dus en de kosten zijn mijn inziens naar alle redelijkheid gefactureerd. Bedankt voor de goede service!
26 May 2026
E&M Services & Verhuur
Zeist
Ik ben perfect geholpen. VD Sluijs is flexibel en snel.
25 May 2026
Michiel
Huis ter Heide
Kom hier al een tijdje. Nu met een andere auto. Lang verhaal, er was wat stuk. Had nog garantie. Verkoper in Noord Brabant wilde niet alles vergoeden. Versluijs denkt mee. Fijn!
22 May 2026
Jeanette
HUIS TER HEIDE UT
zeer goede service, aardige mensen.
19 May 2026
Carla Bisseling/Geert Posma
Driebergen-Rijsenburg
Werkt netjes en is betrouwbaar!
18 May 2026
Maren Tukker
Bunnik
De medewerkers van de garage hebben prima meegedacht om tot een goede en betaalbare oplossing van schadeherstel te komen. Dank daarvoor!
12 May 2026
Marijke
Zeist
Krijg bijtijds een bericht als men problemen verwacht. Goede service en eerlijk advies, kortom betrouwbaar dus.
12 May 2026
Sandra
Zeist
Vandaag mijn auto (Opel Corsa uit 2019) voor de keuring gebracht, in combinatie met een kleine beurt. Ik kreeg netjes wat korting op de keuring, wat fijn was. Tijdens de controle bleek dat de ruitenwissers vervangen moesten worden. Dit is vooraf met mij afgestemd en daar heb ik akkoord op gegeven. In totaal kwam de rekening uit op €440. Misschien iets aan de hoge kant, maar ik ben wel goed en transparant geïnformeerd over de kosten. De service was netjes, vriendelijk en alles verliep in goed overleg. Dat gaf vertrouwen. Al met al een positieve ervaring.
23 April 2026
Marian
Zeist
Ons campertje is weer rijsklaar
23 April 2026
Martien
Zeist
Netjes en correct en super service
21 April 2026
Jork
14 April 2026
Renata
Amersfoort
Mijn auto wordt pico bello onderhouden. En de ontvangst altijd vriendelijk!
14 April 2026
Gerrit
Zeist
Goed geholpen, hele goede service. Heel tevreden.
3 April 2026
Edith
Doorn
Makkelijk om afspraak te maken. Vriendelijke ontvangst en duidelijk wat er met de auto moet gebeuren.
26 March 2026
Luc
Amersfoort
Prettige garage
19 March 2026
Theo
Zeist
Zoals altijd weer goed geholpen, netjes vooraf geïnformeerd over de verwachte kosten. Leenfiets mee en ook alweer vooruit gemeld waar de komende tijd rekening mee te houden. Complimenten!
6 March 2026
Theo