Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Vanaf begin ben ik al klant van autobedrijf Ferdy Snijders en ik ga ook nergens anders heen om de volgende redenen: \r\nMijn auto wordt daar altijd vakkundig gerepareerd tegen een geschikt tarief door goede monteurs. De monteurs zijn altijd vrolijk, vakkundig en serieus bezig met hun werk. Het zijn doorzetters die niet alleen maar onderdelen vervangen maar ook analyseren waarom het onderdeel stuk is gegaan, geven advies en overleggen met mij wat het beste voor mijn auto is. Ook de defecte onderdelen worden bewaard en getoond, dus niet weggemoffeld zoals dat bij sommige andere gerages wel gebeurd (zelfs bij merkgarages) Als klant mag ik en kan ik zien wat er aan de hand is. Kortom super monteurs, eerlijk, vriendelijk, oprecht en altijd voor uitleg aanspreekbaar.\r\nDe leiding en organisatie is zeer vriendelijk en alles kan in overleg, er wordt niets gedaan zonder toestemming van de klant, je wordt gebeld als er meer problemen worden ontdekt, wil je bij de reparatie aanwezig zijn dan mag dat, prima leenauto\'s voor particulieren en bedrijven. Voor mij heel belangrijk is dat deze garage weet en begrijpt dat ik door mijn werk niet zonder auto kan en dan gewoon op de zaterdag word ingepland zodat ik maandag weer veilig onderweg kan. Kortom bij autobedrijf Ferdy Snijders is mijn auto in eerlijke vertrouwde handen.